Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Cursus zakelijk Engels-Cursus Business English-de onderwerpen

Cursus zakelijk Engels-Cursus Business English-de onderwerpen

Cursus zakelijk Engels- cursus Business English- de onderwerpen

Cursus zakelijk Engels de onderwerpen

Een cursus zakelijk Engels. De taalcursussen en workshops zakelijk Engels uit ons aanbod worden op maat gemaakt. Deze kunnen bestaan uit een combinatie van de volgende onderwerpen:

Klik op de links voor artikelen over dit onderwerp.

 • Zakelijke gesprekken voeren in het Engels.
  Een professioneel zakelijk gesprek. De juiste houding, juiste toon de do’s and don’ts, het verschil tussen formeel en informeel communiceren in zakelijk Engels: het ‘Business English’.

 • Technisch Engels
  Terminologie van vaktechnische termen en vocabulaire: lezen en interpreteren van werk- en veiligheidsinstructies, handleidingen van machines, terminologie op het vakgebied: maten, dimensies in het Engels enz.

 • Vaktechnisch Engels
  Business English. Vocabulaire op uw vakgebied bijvoorbeeld:
  Human Resource, Sales, Finance, logistiek, zorg, ICT, Telecom enz.

Dit is onze werkwijze en ons volledige aanbod

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.