Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 30 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Vlissingen

Cursus Engels Vlissingen

haven van Vlissingen Tekst: cursus Engels Zeeland

 

Cursus Engels Vlissingen

Weten u en uw medewerkers hoe een correcte Engelstalige e-mail wordt opgebouwd? Hoe een Engelstalige presentatie of vergadering het beste te volgen is en hoe u een Engelse klant vriendelijk maar toch zakelijk te woord staat aan de telefoon? De Engelse taal vormt vaak een barrière in de zakenwereld. SR training rekent voorgoed af met deze obstakels met een cursus Engels in Vlissingen en omstreken! De cursus wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan zodat we samen werken aan het behalen van ‘Serious Results’.

 

De voordelen van SR training

Een cursus van SR training is een absolute verrijking voor u en uw medewerkers.
Onze cursussen kenmerken zich namelijk door de volgende aspecten:

  • Engelse les van een native speaker
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s)
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF
  • Interactieve trainingen in kleine groepen
  • Aandacht voor cultuur
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk
  • Mogelijkheid om zeer snel te starten
  • Certificaat met behaalde niveau na afsluiting van de cursus

 

De mogelijkheden van een cursus Engels

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken. Denk hierbij aan de logistiek, de zorg, de agrarische sector, de zakelijke dienstverlening, technische bedrijven en retail- en productiebedrijven. Al onze trainingen zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling. Wij verzorgen niet alleen cursussen, maar ook interactieve trainingen, cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Bekijk ons aanbod of neem dan contact met ons op!

 

Meer informatie

Het boeken van een cursus Engels in Vlissingen, GoesMiddelburg of elders in Zeeland is zeer eenvoudig en snel geregeld. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor vragen of behoefte aan meer informatie kunt u bij ons terecht. Nu alvast meer lezen over zakelijk Engels? Download dan een van onze E-boeken met handige tips en toepasbare oplossingen!

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.