Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Den Bosch | Zakelijk Engels Cursus in ‘s Hertogenbosch

Cursus Engels Den Bosch | Zakelijk Engels Cursus in ‘s Hertogenbosch

Tekst: cursus Engels Brabant plaatje kasteel Croy

Cursus Engels (bedrijfstraining) in Den Bosch

 

We komen naar uw bedrijfslocatie voor een cursus Engels in Den Bosch. Uw medewerkers gaan met meer zelfvertrouwen mondeling- en schriftelijk communiceren na een in-company cursus Engels bij u op het bedrijf in ’s Hertogenbosch.

Een cursus zakelijk Engels van SR training wordt voor u of uw medewerkers op maat gemaakt. Zo gaat u zich onderscheiden en uw zakelijke contacten waarderen het dat op ‘ hun’ niveau wordt gecommuniceerd. Business English wordt steeds meer in zakelijke omgevingen gesproken in verschillende bedrijven en bedrijsgroepen.

Bedrijven worden samengevoegd of overgenomen en van de een op de ander dag is de voertaal Engels in het bedrijf.

U herkent vast wel de uitdagingen die zakelijk communiceren in het Engels met zich meebrengen.

We gaan met u in gesprek om uw doelstelling helder te krijgen. Wat wilt u aan het eind van de cursus Engels bereikt hebben? Wat zijn uw speerpunten? Vervolgens hebben we ook een gesprek met uw medewerkers. Niet alleen om hun CEF niveau te bepalen maar ook om hun dagelijkse uitdagingen en persoonlijke doelstellingen te achterhalen. Daarmee gaan we aan de slag en ontwikkelen een cursus zakelijk Engels die daar exact bij past.  Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Zo hebben we medewerkers met een nagenoeg zelfde niveau in 1 groep.

De cursus Engels kan uit verschillende onderwerpen bestaan. We doen u een voorstel voor een praktische maatwerktraining na alle gesprekken. Bekijk ons aanbod en de mogelijkheden.

 

De training Engels in Den Bosch

De trainingen zijn interactief, praktijkgericht en effectief door het gebruik van verschillende werkvormen. We laten medewerkers eigen materialen meenemen naar de training. Daarmee gaan we aan de slag en dat motiveert.

We werken met kleine groepen zodat er voldoende tijd overblijft om alle onderwerpen en vragen te beantwoorden. Wat vandaag wordt geleerd is gelijk toe te passen. Geen boeken die we bladzijde voor bladzijde doorworstelen maar lesmateriaal wat op maat is gemaakt. Zo groeit kennis en zelfvertrouwen.

De cursus Engels in Den Bosch wordt gegeven door een native speaker met vaak een zakelijke achtergrond. Zo sluit dat altijd aan bij uw bedrijf. Ook nemen we de cultuur van het land of de landen waarmee wordt gecommuniceerd mee. Zo leren uw medewerkers ook de juiste business etiquette.

 

Bent u benieuwd wie we al geholpen hebben bekijk dan de reacties en business cases van tevreden klanten. Maar nog beter neem contact op om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen met een taaltraining zakelijk Engels in ’s Hertogenbosch.

Uiteraard kunnen we u ook in andere delen van het land helpen zoals bijvoorbeeld in Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht maar ook voor een cursus zakelijk Engels in Den Haag, Rotterdam of elders.

 

NEEM CONTACT OP

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.