Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

⭐Cursus zakelijk Engels in Den Haag volgen?

⭐Cursus zakelijk Engels in Den Haag volgen?

Tekst; cursus-Engels-Den-Haag plaatje: torentje Binnenhof-Den -Haag

Cursus Engels in Den Haag

Wilt u graag een cursus zakelijk Engels in Den Haag volgen? Dan bent u bij SR training aan het juiste adres! Wij bieden een cursus zakelijk Engels in Den Haag aan die is afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen van u of uw medewerkers.

Zo gaat u uw professionaliteit in de internationale zakenwereld aanzienlijk vergroten. U kunt immers makkelijker contact maken en houden met internationale klanten en zakenpartners. Bij ons leert u van een native speaker mondelinge en schriftelijke vaardigheden tijdens onze praktijkgerichte training.

Onze cursussen worden afgestemd op uw wensen en we houden bij het geven van de cursus zakelijk Engels in Den Haag dus rekening met uw bedrijfsvoering en doelstellingen. Zo kunt u alles wat u leert gelijk toepassen in de dagelijkse praktijk. Uw medewerkers bouwen meer zelfvertrouwen op wat het gebruik van uw Engels. Dus overtuigender en professioneler mondeling- en schriftelijk communiceren. Meer weten over onze cursus zakelijk Engels in Den Haag? Neem meteen even contact op!

We kunnen u helpen met:
live trainingen; een trainer op uw bedrijf locatie.
Ook is het mogelijk via een virtual classroom de lessen via een video call te volgen.
Of een combinatie daarvan waarbij u ook gebruik kunt maken van onze online trainingen die 24/7 beschikbaar zijn.

Uw cursus zakelijk Engels te Den Haag op maat

SR training verzorgt niet alleen de cursus zakelijk Engels in Den Haag en interactieve trainingen, maar ook voor cultuurtrainingen, workshops en dagtrainingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

 • Zakelijke dienstverlening;
 • Technische bedrijven;
 • Scheepswerven;
 • Logistiek;
 • Zorg;
 • Agrarische sector;
 • ICT;
 • Productiebedrijven
 • enz. enz.

Dit maakt het mogelijk dat een cursus op maat gemaakt en praktijkgericht is en bij uw doelstelling past. Maar ook functiegericht: Engels voor HR managers, Inkopers, Accountmanagers, Engels op de werkvloer en meer.

Er wordt in kleine groepen gewerkt en met verschillende werkvormen. De trainer is een native speaker die behalve gecertificeerd is om Business English te geven ook een achtergrond in het bedrijfsleven heeft. Zo wordt ook de cultuur van uw zakenpartner meegenomen in de training.

In 6 stappen naar een goede beheersing van het zakelijk Engels

Om de lessen Engels in Den Haag zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan.

 • We beginnen met stap 1, waarin we onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling uitleggen en we u een vrijblijvende offerte presenteren.
 • Bij stap 2 houden we een intakegesprek met u en/of uw medewerkers om de persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen.
 • Stap 3 omvat het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.
 • Dan volgt stap 4, waarbij we een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken maken.
 • Bij stap 5 gaat de training echt beginnen en volgt u de cursus zakelijk Engels in Den Haag.
 • Stap 6, tevens de laatste stap, gaat om de nazorg die we u kunnen bieden. We bekijken of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we eventueel nog meer voor u kunnen doen.

Meer informatie

Ook een cursus Business English in Den Haag volgen?
Of misschien heeft u elders ook een locatie in bijvoorbeeld Rotterdam, Moerdijk, Brabant, Limburg of Zeeland?

Vergroot uw zelfvertrouwen op het gebied van zakelijk Engels met een cursus van SR training in Den Haag! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.