Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐Zakelijk Engels – 1 op 1 privéles

⭐Zakelijk Engels – 1 op 1 privéles

Cursus zakelijk Engels 1 op 1 training-plaatje
Privélessen zakelijk Engels

Zakelijk Engels – 1 op 1 privéles.
We hebben diverse mogelijkheden om u te helpen met een 1 op 1 training zakelijk Engels. Een privécursus Engels die effectief is omdat u bepaalt wat er in de privélessen wordt behandeld. Daar gaan we in de cursus mee aan de slag voor een optimaal resultaat.

De mogelijkheden voor een 1 op 1 training zakelijk Engels

  • online lessen 24/7 beschikbaar of een combinatie met ‘live’ of video call lessen. (blended learning)

  • Executieve coaching over een korte of langere periode. Voor managers en directieleden. Extra flexibiliteit in de planning.

De afgelopen maanden heb ik een maatwerk cursus zakelijk Engels gevolgd bij SR training. Ik kan iedereen deze cursus aanraden. In een korte tijd is het mogelijk om je niveau enorm te verhogen.

Je wordt goed gefaciliteerd in handvatten en instructies voor het geven van o.a. presentaties, telefoongesprekken, e-mails etc. De cursus wordt volledig toegespitst op de Engelse conversaties die je moet voeren voor je werkzaamheden.

Zelf heb ik alle lessen via beeldbellen gedaan wat goed werkte. Op deze manier was het ook goed te combineren met werk. Al met al een hele professionele organisatie die helpen je zakelijke Engels te verbeteren en je artikelen en boeken geven die je ook later nog goed kan benutten als naslagwerk.

Sophie de Bruijn Zorgmanager Jeugd West Brabant
de Viersprong  – GZ-psycholoog

Bekijk ons volledige trainingsaanbod.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.