Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Bedrijfstraining zakelijk Engels van de specialist

Bedrijfstraining zakelijk Engels van de specialist

Cursus zakelijk Engels - incompany-plaatje
Bedrijfstraining zakelijk Engels

Bedrijfstraining / incompany training zakelijk Engels

Wilt u het Zakelijk Engels van uzelf of uw medewerkers verbeteren met een incompany (bedrijf) training? Wij kunnen u helpen met  een interactieve en op maat gemaakte bedrijfstraining Engels voor uw bedrijf.

Op maat gemaakt betekent dat we in de training aan de slag gaan  met de uitdagingen in het zakelijk Engels, die de medewerkers dagelijks tegenkomen. Dit zijn alle voordelen van een bedrijfstraining zakelijk Engels op een rij.

Wij komen naar u toe en geven de training Business English incompany. Geen gereis en derving van uren dus voor uw medewerkers.

Herkent u deze uitdagingen:

  • Hoe schrijf ik een formele zakelijke e-mails in het Engels
  • Hoe pas ik de Engelse grammatica foutloos toe
  • Ik kan niet op dat Engelse woord komen
  • Hoe kan ik zelfverzekerder overkomen
  • Mijn Engelse presentatie kan beter
  • Hoe voer ik een professioneel gesprek in zakelijk Engels

Het voordeel van een bedrijfstraining Engels

Vooraf aan een training hebben we met iedereen een intakegesprek
Dit is niet alleen om het niveau van het Engels te bepalen volgens het Common European Framework, maar ook de persoonlijke doelstellingen vast te stellen. Wat wil jij aan het eind van de cursus bereikt hebben?

Als uw medewerkers zelfverzekerder en met meer kennis van het Engels, mondeling- en schriftelijk kunnen communiceren gaat u zich onderscheiden. Buitenlandse zakenpartners waarderen dit en doen liever zaken met uw bedrijf.

Doordat we met herkenbare onderwerpen aan de slag gaan zijn medewerkers meer gemotiveerd. Ook omdat we in kleine groepen werken is er ruimte voor interactie en vragen stellen waar een native speaker gelijk het antwoord op geeft.

Zo nemen we in de trainingen zakelijk Engels voor bedrijven ook altijd het onderwerp cultuur mee.
Het is belangrijk de cultuur van de zakenpartner te kennen en hierop te anticiperen. Dat levert betere deals op.

In ons interview met Adriaan Frijters, CEO en toezichthouder bij internationale bedrijven,  kunt u lezen hoe belangrijk taal- en cultuurkennis is voor uw bedrijf.

Fijn als u na een cursus bedrijfs Engels ziet dat uw medewerkers sneller werken, e-mails en telefoongesprekken zelf behandelen en zelfverzekerder communiceren.

Wij hebben al vele bedrijven geholpen en kunnen ook voor u een bedrijfstraining Engels verzorgen op locatie van uw bedrijf.
Hier leest u verschillende referenties.

We helpen u graag met een bedrijfstraining op uw locatie. We hebben bedrijven geholpen in Rotterdam, Breda, Den Bosch, Vlissingen, Den Haag maar ook in andere delen van het land zijn we actief.

Wij kijken graag hoe we u kunnen helpen, bekijk ons aanbod en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Business English is ons specialisme maar met ons team van native speakers verzorgen we ook: Duits, Frans, Spaans, Russisch en Nederlands.

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.