Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Zeeland

Cursus Engels Zeeland

haven van Vlissingen Tekst: cursus Engels Zeeland

 

Cursus Engels Zeeland

 

Samen de hoogst haalbare resultaten boeken met een cursus die volledig is afgestemd op uw bedrijf of functie; dát is de werkwijze van SR training! Met een cursus Engels in Zeeland verbetert u de mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden van uzelf en/of uw medewerkers door van een native speaker de ins en outs van het Engels te leren. Bent u dus op zoek naar een goede taalcursus in Zeeland? Dan moet u bij SR training zijn!

 

Voor iedere sector in Zeeland de geschikte cursus Engels

 

SR training biedt cursussen aan vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Technische bedrijven
  • Logistiek
  • Zorg
  • Industrie
  • Agrarische sector
  • Retail- en productiebedrijven
  • Scheepswerven
  • Overheid

 

Onze cursussen bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor 1 op 1 trainingen of een  interactieve training voor uw medewerkers. Ook kunnen we u helpen met vertalingen. Doordat we samen met u kijken naar de dagelijkse uitdagingen in uw werk of in het bedrijf zorgen we voor een praktijkgerichte cursus. We gaan er altijd van uit dat wat vandaag geleerd wordt gelijk toegepast kan worden. Daarom vragen we medewerkers ook altijd hun eigen e-mails, rapporten of presentaties mee te nemen. Daar gaan we mee aan de slag. Geen droge taaie stof maar een hele praktische insteek.

 

Waarom SR training?

 

Bij SR training krijgt u Engelse les van een native speaker, die u niet alleen veel leert over de taal maar ook aandacht schenkt aan cultuur. De interactieve trainingen worden in kleine groepen gegeven waarbij goed wordt gekeken naar het niveau en de doelstellingen van de cursisten. Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. Daarnaast krijgt u niet alleen een eindevaluatie maar vinden ook tijdens de cursus updates van de vorderingen plaats. Tot slot ontvangt u na afsluiting van de cursus een certificaat met het behaalde niveau. Daarom kiezen klanten voor SR training.

Verschillende medewerkers van bedrijven in Zeeland hebben al een cursus gevolgd met aantoonbaar resultaat. Niet alleen met zakelijk Engels maar ook met andere talen kunnen we u helpen.

 

“In samenwerking met SR training hebben wij voor ons management een cursus Duits georganiseerd. De reden hiervan was, dat wij door een overname van een bedrijf dat mede in Duitsland gevestigd zit ook zakenpartners in Duitsland kregen, en wij dus meer wilden weten van de Duitse taal en zakelijke omgangsvormen.

In twee groepjes met ieder een ander startniveau is er wekelijks getraind. De cursisten kregen huiswerk mee, en tijdens de les werd er alleen Duits gepraat. Onze medewerkers hebben de cursus ervaren als zeer leerzaam, even schakelen en terughalen van vroeger!

Samenwerking m.b.t. de organisatie was zeer prettig. Er werd wekelijks teruggekoppeld en contact met organisatie verliep goed. We kunnen SR training aanbevelen als het gaat om gerichte taaltraining, aandacht voor de cursist en uiteindelijk rendement”.

Mara Oele –  HR Officer Netherlands   Team Furmanite Vlissingen

 

Meer informatie?

Een cursus Engels in Zeeland (Goes, Middelburg, Vlissingen of elders)  van SR training zorgt ervoor dat u en/of uw medewerkers voorgoed kunnen afrekenen met onzekerheden over de Engelse taal. Dat zal uw uw internationale klantencontacten aanzienlijk verbeteren!

Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor een training zakelijke Engels in Zeeland.
Vul het contactformulier in, bel of stuur ons een e-mail, dan helpen wij u graag verder. Wilt u nu al meer lezen over handige tips en passende oplossingen?

 

Download dan een van onze gratis E-boeken of schaf een van de uitgebreide boeken aan zoals de ‘Business English Survival Guide‘ of; ‘The Complete Guide to Business Emails and Letters‘ 

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.