Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Zeeland
Direct bellen!

Cursus Engels Zeeland

Cursus Engels Zeeland

Samen de hoogst haalbare resultaten boeken met een cursus die volledig is afgestemd op uw bedrijf of baan; dát is de werkwijze van SR training! Met een cursus Engels in Zeeland verbetert u de mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden van uzelf en/of uw medewerkers door van een native speaker de ins en outs van het Engels te leren. Bent u dus op zoek naar een goede taalcursus in Zeeland? Dan moet u bij SR training zijn!

 

Voor iedere sector in Zeeland de geschikte cursus Engels

SR training biedt cursussen aan vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Technische bedrijven
  • Logistiek
  • Zorg
  • Industrie
  • Agrarische sector
  • Retail- en productiebedrijven
  • Overheid

Onze cursussen bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor interactieve trainingen, cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Doordat we samen met u kijken naar de werkzaamheden voor uw baan of bedrijf passen we de cursus precies aan op uw doelstellingen.
Daarom kiezen klanten voor SR training.

 

Waarom SR training?

Bij SR training krijgt u Engelse les van een native speaker, die u niet alleen veel leert over de taal maar ook aandacht schenkt aan cultuur. De interactieve trainingen worden in kleine groepen gegeven waarbij goed wordt gekeken naar het niveau en de doelstellingen van de cursisten. Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. Daarnaast krijgt u niet alleen een eindevaluatie maar vinden ook tijdens de cursus updates van de vorderingen plaats. Tot slot ontvangt u na afsluiting van de cursus een certificaat met het behaalde niveau.

 

Meer informatie?

Een cursus Engels in Zeeland (Goes, Middelburg, Vlissingen of elders)  van SR training zorgt ervoor dat u en/of uw medewerkers voorgoed kunnen afrekenen met onzekerheden over de Engelse taal. Dat zal uw uw internationale klantencontacten aanzienlijk verbeteren! Het boeken van een training is zeer eenvoudig en snel geregeld. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen wij u graag verder. Wilt u nu al meer lezen over handige tips en passende oplossingen?

 

Download dan een van onze gratis E-boeken of schaf een van de uitgebreide boeken aan zoals de ‘Business English Survival Guide‘ of; ‘The Complete Guide to Business Emails and Letters‘ 

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

1 OP 1 SPOEDCURSUS IN AUGUSTUS MET VROEGBOEKKORTING MEER INFORMATIE
+