Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 38 beoordelingen bij Google

Over SR training

Over SR training

Zakelijke taaltrainingen

Sheila en Ron de Wit SR training zakelijk Engels

SR training zakelijk Engels.
SR training is het bedrijf van Sheila en Ron de Wit.
Dit staat voor: Serious Results training met als slogan,
‘Your language is our business’.

Sheila is een native speaker Engels en de drijvende kracht achter de taaltrainingen. Ron heeft jarenlange ervaring als opleidingsmanager en ontwikkelaar van lesmaterialen en leidt het projectmanagement.
Daarnaast is er een team van gemotiveerde native speakers die de diverse, op maat gemaakte trainingen verzorgen, allemaal naar dezelfde maatstaf.

Sheila:
‘Ik heb vele jaren ervaring in het geven van zakelijke taaltrainingen Engels bij diverse organisaties en in diverse sectoren. Ik ben breed georiënteerd. In het verleden heb ik op het voorgezet onderwijs les gegeven. Ook heb ik vertalingen voor bijvoorbeeld Euro tunnel gedaan. Voor o.a. de WCAA (World Class Aviation Academy) heb ik lesprogramma’s geschreven voor F16 piloten in Chili’. Met deze ervaring maken we uw training een succes.

Ontwikkelen van zakelijke professionals

‘Mijn passie ligt echter bij het ontwikkelen van zakelijke professionals. Dit doe ik al vele jaren en dat is ontzettend leuk en motiverend. Het geeft veel voldoening mensen te laten groeien in hun werk en met meer zelfvertrouwen in een andere taal te zien communiceren’.


Kwaliteiten

Deelnemers worden snel op hun gemak gesteld zodat zij zich direct thuis voelen. Deelnemers zeggen dat de lessen in een ongedwongen sfeer zijn en voorbij vliegen. Daarnaast is ook duidelijk wat van hen wordt verwacht. Het gaat om een gezamenlijke inspanning om het uiteindelijke doel te bereiken.

Het ontstaan van SR training

Enkele jaren geleden (mei 2014) besloot Sheila haar  passie volledig in een eigen bedrijf te steken.
De feedback van klanten was dat de maatwerktrainingen effectief waren en erg gewaardeerd werden. Omdat er al spoedig verzoeken kwamen voor trainingen door heel Nederland is het team uitgebreid. De volgende stap was dat SR training ook aanvragen kreeg voor andere talen. Op het ogenblik beschikt het over een gemotiveerd en toegewijd team van trainers dat volgens hetzelfde concept werkt. Effectieve trainingen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Dit is hoe SR training zakelijk Engels is ontstaan.

Voor de rubriek ‘Business Success’ zijn wij door Viking geïnterviewd. Bekijk het resultaat.

De doelgroep

De doelgroep is zeer breed. Het zijn medewerkers in diverse functies en vakgebieden. Maar met een rode draad: internationale contacten waarmee men professioneel moet communiceren.
Van management assistenten, operators, inkopers, accountmanagers, HR functionarissen, agrariërs, logistiek planners tot directieleden en zelfstandigen. Er is door de jaren heen een brede ervaring opgebouwd in verschillende sectoren: zakelijke dienstverlening, sales, logistiek, retail, industrie, ICT, finance, land- en tuinbouw, automotive, overheid, zorg, enz.

SR training verzorgt een op een trainingen en cursussen voor groepen medewerkers als incompany training. Daarnaast ook persoonlijke coaching van bijv. directieleden en specifieke trainingen on the job.

SR training helpt ondernemers en medewerkers in bedrijven om professioneel te communiceren in andere talen. We doen dit d.m.v. interactieve maatwerktrainingen die gelijk in praktijk toepasbaar zijn. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen groter en de mondelinge- en schriftelijke vaardigheden verbeteren.

Er is veel ervaring met de CEF niveaus. Er wordt goed ingeschat waaraan behoefte is, welke leerstijlen het beste aansluiten en de trainingen worden daar op afgestemd. Belangrijk is een goede aansluiting op het dagelijkse werk zodat het geleerde ook gelijk in praktijk kan worden gebracht.
SR training heeft een uitgebreide bibliotheek die up to date is met lesmaterialen voor diverse functies, vakgebieden en sectoren.

Hoe uw uitdaging de uitdaging van SR training wordt

Uw uitdaging wordt de uitdaging van SR training. U wilt een kwalitatief goede training.
De missie is dan ook om als specialist op het gebied van zakelijk Engels medewerkers professioneel te laten communiceren in schriftelijke- en mondelinge contacten. Gericht op uw bedrijf, uw medewerkers en uw uitdagingen.
‘Your language is our business’ is bewust gekozen. Dezelfde standaard geldt voor het hele team en de trainingen die worden gegeven in de andere talen.

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokkenheid: u wordt gezien als business partner waarmee samen wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel om zo een langdurige samenwerking te creëren
  • Helderheid: directe communicatie, korte lijnen, transparant en helder in afspraken en de te behalen resultaten
  • Resultaatgericht: uw doelstellingen als bedrijf en de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers zijn het uitgangspunt voor het uiteindelijke resultaat.

Geen standaard taalcursus Engels maar een training die is afgestemd op de dagelijkse uitdagingen van de medewerkers. Dan gaat het pas leven, zijn medewerkers gemotiveerd en kunnen ze het geleerde direct in praktijk toepassen. SR training zakelijk Engels helpt u daarbij.

We hebben al vele bedrijven geholpen om professioneler zakelijk, te communiceren in een andere taal.
Dit zijn de redenen waarom men voor SR training kiest. Kijk ook wie we al geholpen hebben en met welk resultaat.

Hier vindt u meer over onze werkwijze en over ons aanbod.    

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.