Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Ons aanbod

Ons aanbod

Waarmee we u helpen: ons aanbod

 

De taalcursussen Engels in ons aanbod, maar ook de taaltrainingen Duits, Frans, Spaans en de andere talen worden gegeven op alle niveaus, van het CEF(R) (Common European Framework) ook wel Europees Referentie Kader genoemd. Dit is internationaal erkend.
Onderaan de pagina vindt u een uitleg en kunt u een document openen met daarin alle niveaus en bijpassende vaardigheden.

Onze taalcursussen worden afgesloten met een certificaat met daarop het behaalde CEF niveau.

We geven onze taalcursussen voor beginners tot (ver)gevorderden

 • De taalcursussen zijn interactief en praktijkgericht
 • De deelnemers gaan aan de slag met hun dagelijkse uitdagingen en dat motiveert
 • Cultuur en internationaal zakendoen komen ook aan de orde
 • Aantal lessen en lesuren i.o.o. te bepalen (hieronder voorbeeld)

 

Ons Aanbod - SR training

Wat wilt u aan het eind van de cursus Engels bereikt hebben? Dat bepaalt hoe we u helpen met een maatwerktraining.
Daar stemmen we de offerte op af met het beste resultaat voor u voor ogen. Neem contact op en we geven u vooraf een prijsindicatie.

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN

 


The Business English Maintenance

Als u of uw medewerkers een cursus uit ons aanbod gevolgd hebben en het gewenste doel bereikt is, houdt dan de kennis op peil acht sessies van 2 uur verspreid over een jaar.

Maar u kunt ook denken aan onze workshops, intakes voor nieuwe medewerkers enz.

Bekijk onze mogelijkheden voor een vervolgtraining.

Uw vraag is leidend
Misschien wilt u iets heel anders dan ons aanbod of heeft u andere ‘taalvragen’ die hier niet zijn genoemd. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

 


Onze taalcursussen Engels uit ons aanbod, maar ook de andere taaltrainingen worden op maat gemaakt.

Deze kunnen bestaan uit een combinatie van de volgende onderwerpen:

  • Social talk Het ijs breken, de binnenkomers om een gesprek te starten, zelfvertrouwen kweken. Makkelijk een algemeen Engelstalig gesprek kunnen voeren
  • Zakelijke gesprekken voeren Juiste houding, juiste toon de do’s and don’ts, het verschil tussen formeel en informeel communiceren in zakelijk Engels: het ‘Business English’.
  • Zakelijke correspondentie Het verschil tussen formele- en informele correspondentie: offertes, brieven en e-mails schrijven, rapporten en werkinstructies.
  • Technisch Engels  Terminologie van vaktechnische termen en vocabulaire: lezen en interpreteren van werk- en veiligheidsinstructies, handleidingen van machines, terminologie op het vakgebied: maten, dimensies enz.
  • Bedrijfspresentaties U wilt uw bedrijf op een professionele wijze presenteren aan bijvoorbeeld een nieuwe klant. Deskundig een rondleiding kunnen geven.
  • Telefoontraining Opbouw van een gesprek, formeel en informeel spreken, conference calls.
  • Cultuurtraining Verschillen in cultuur in een zakelijke omgeving, waarden en normen van de cultuur van de zakenpartner, do’s and don’ts.

Workshop Nederlands voor bedrijven:
TaalOphaal: in 2,5 uur weer de puntjes op de i in Nederlandse spelling en stijl.

 

taalophaal workshop-infographic


Dagtraining Engels voor de internationale ondernemingsraad

Een interactieve training waar we aan de slag gaan met uw eigen cases.
Je leert: Agreeing/disagreeing, asking the right questions, interrupting, persuading, defending, negotiating and getting things done.

Overige workshops voor bedrijven

Workshop open inschrijving voor HR managers en medewerkers.


 • Vertalingen en website scans
  Wij bieden u ook vertalingen en website scans aan. Hierbij maken we gebruik van beëdigd vertalers en vertalers die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Dit zijn native speakers die uw teksten naar de brontaal vertalen. Zo weet u altijd dat de tekst correct wordt vertaald.Voor de volgende brontalen kunt u bij ons terecht: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Andere talen op aanvraag. Wij vertalen: algemene teksten, juridische teksten, vak gerelateerde teksten. technische werkinstructies, rapporten, motivatiebrieven en cv’s.

Ook verzorgen we website scans: uw website scannen op fouten of uw website compleet vertalen.


 • Regelingen voor studiekosten
  Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van regelingen voor studiekosten.
  Bedrijven kunnen soms ook een beroep doen op bepaalde subsidies. Hier vindt u meer informatie.

 • Wat is het Common European Framework?

Tussen 1998 en 2000 heeft de afdeling Taal beleid van de Raad van Europa het zogenoemde Europese Taal portfolio ontwikkeld. Een onderdeel van het Taal portfolio is een uniform systeem van taal niveau-indeling. Dit is het Europees Referentie Kader In het Engels: (Common European Framework (of Reference) CEF(R). Dit referentiekader maakt het mogelijk niveau-indelingen in heel Europa met elkaar te vergelijken. Een overzicht van de niveaus en bijbehorende vaardigheden kunt u downloaden.

Download PDF

Pin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.