Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Waarom SR training

Waarom SR training

U wilt het beste resultaat voor uzelf of uw medewerkers.
Wij willen dat ook! In het maatwerk dat we aanbieden zorgen we samen voor het beste resultaat. Het rendement uit de training is zo het hoogst.

Herkent u deze uitdagingen?

 • De Engelse e-mails en brieven van mijn medewerkers zijn niet altijd correct en formeel genoeg.
 • Het vaktechnisch Business English is zeer beperkt, men zoekt constant naar de juiste woorden.
 • Maar enkele medewerkers zijn zelfverzekerd genoeg om te telefoneren in goed zakelijk Engels.
 • Als ik moet presenteren in het Engels, is het moeilijk om me te concentreren op de taal.
 • In onderhandelingen in de Engelse taal haal ik er minder uit dan in onderhandelingen in mijn eigen taal.
 • De Engelse grammatica wordt nogal eens door elkaar gegooid wat tot misverstanden leidt en slordig overkomt.
 • Begrijpen mijn medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies in het Engels?
 • Dat Engelstalige rapport mist de essentie van wat we precies over willen brengen.
 • Wat een onverwachte reactie, heeft dat misschien iets met de Engelse cultuur te maken?
 • Waarom zijn mijn medewerkers zo onzeker in het zakelijk Engels?


De 10 redenen waarom u kiest voor SR training:

 • Specialist op het gebied van zakelijk Engels: wij kennen uw sector
 • Native speakers: betere kennis van grammatica, cultuur en uitspraak
 • Intakegesprek voor persoonlijke doelstellingen en CEF niveau resultaatgericht
 • Maatwerk, praktijkgericht: hoe u of uw medewerkers het best worden geholpen
 • Cultuur: daardoor het beste resultaat in onderhandelingen en communicatie
 • Flexibel: cursisten werken met eigen, e-mails, presentaties, rapporten enz.
 • Vrijblijvende offerte: duidelijkheid en helderheid over gemaakte afspraken
 • Snel starten: binnen een maand op uw bedrijfslocatie of elders
 • Ook tussentijds updates: regelmatige mondelinge- en schriftelijke evaluaties
 • Eind certificaat met het behaalde CEF niveau: duidelijkheid over niveau

   

 

Onze werkwijze

Wat u vandaag leert is ook direct toepasbaar in uw dagelijkse werk. Met meer zelfvertrouwen mondeling- en schriftelijk communiceren.

Uw doelstelling en uw vraag zijn de eerste stap in een samenwerking waar we u niet zo zeer als klant zien maar als business partner. Beide partijen zijn er bij gebaat om zo serieus mogelijk met de vraag en de invulling daarvan om te gaan. Daarom werken we met een duidelijk stappenplan voor onze taaltrainingen. Werken aan een gezamenlijk doel, dat geeft ‘Serious Results’ voor u en voor ons.

Zo heeft u aan het eind van de cursus medewerkers die zowel mondeling als schriftelijk weten hoe ze professioneel moeten communiceren. Vloeiender spreken, betere e-mails schrijven met meer zelfvertrouwen. Dat is het rendement voor uw bedrijf.
Ook na een training zijn er diverse mogelijkheden om uw zakelijk Engels verder te professionaliseren.

Het 6 stappenplan in de trainingen

 • 1) Luisteren naar uw wens: een gesprek met u als opdrachtgever waarin u duidelijk maakt wat de doelstelling is. We leggen u onze werkwijze uit en doen u een vrijblijvende offerte.
 • 2) Een persoonlijk intakegesprek met de deelnemers voor niveaubepaling van het Engels  volgens de standaard van het CEF. Daarnaast willen we ook graag de persoonlijke doelstellingen van de deelnemer weten en uitdagingen in het werk.
 • 3) Een voorstel voor een effectieve groepssamenstelling en een voorstel voor een     maatwerk training welke direct toepasbaar is in het dagelijkse werk.
 • 4) Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken: helder en overzichtelijk.
 • 5) Starten van de training: het inplannen en starten op korte termijn.
 • 6) Nazorg: heeft de training de gewenste resultaten opgeleverd en/of ontvangt u nog graag aanvullend materiaal bijvoorbeeld. Is het wenselijk om over een wat langere tijd ‘refreshing’ bijeenkomsten te plannen? Kunnen we over een onderwerp meedenken?

U krijgt voor het traject een projectmanager die uw vaste aanspreekpunt is, zo blijven de lijnen kort en kunnen we snel anticiperen op vragen.

Onze cursussen zakelijk Engels en andere talen, zijn uitsluitend maatwerk. Afgestemd op uw vraag en onze jarenlange ervaring in diverse sectoren. We weten wat belangrijk is in zakelijke contacten. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht, zodat wat geleerd is gelijk kan worden toegepast.

De uitvoering van de training

 • Effectief: Wij werken met groepen van maximaal 6 personen die een nagenoeg zelfde niveau hebben. Zo is de effectiviteit van de training het hoogst en het rendement op uw investering maximaal. Het is belangrijk dat er ook een persoonlijk contact met de medewerker mogelijk is.
 • Interactief: De medewerkers gaan aan de slag met eigen ‘uitdagingen’. Zo wordt een presentatie ook geoefend, een discussie in een vergadering ook echt gevoerd. Een onderhandelings-, verkoopgesprek of telefoongesprek ook echt geoefend. Een rapport, brief of e-mail wordt verbeterd.
 • Evalueren: We evalueren per les met de deelnemers. Halverwege de training evalueren we schriftelijk met de deelnemers. De uitkomst ontvangt u. Zo kunnen we tijdens de training bijsturen als dat wenselijk is. Ook doen we een eindevaluatie.
 • Lesmaterialen: deze worden volledig afgestemd op de doelstelling en tijdens de lessen wordt er ook regelmatig aanvullend materiaal verstrekt naar gelang de behoefte op dat ogenblik. Medewerkers gaan aan de slag met zelf meegebrachte, e-mails, rapporten, werkinstructies, agenda’s voor vergaderingen, presentaties enz.
 • Certificering: Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat met het behaalde CEF niveau.

Wij denken graag met u mee, ook na de cursus

Na afloop van de cursus helpen we u ook graag. We evalueren de cursus Engels of een van de andere talen standaard met u. Heeft de cursus het gewenste resultaat gebracht: is het doel bereikt, hoe was de interactie in de groep(en), hoe verliep de samenwerking met ons, zijn er nog andere dingen waarmee we kunnen helpen?

Waar we onze taaltrainingen geven

Op uw locatie als in-company training. SR training komt naar u toe, zo heeft u geen urenderving en reistijd van medewerkers  naar een bepaalde leslocatie.  

Wij kunnen u helpen op verschillende manieren

Een op een trainingen ontwikkeld voor u of uw medewerker(s), incompany trainingen voor groepen, online en offline. Of een executive coaching of training on the job. Vertalingen en website scans kunnen we ook voor u verzorgen.

Wat levert uw investering op?

De mondelinge- en schriftelijke communicatie in Business English, van u en uw medewerkers wordt professioneler door meer kennis en zelfvertrouwen. Kunt u het zich veroorloven om niet professioneel zakelijk te communiceren in het Engels?

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.