Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Hoe wij u helpen met een zakelijke taaltraining: onze werkwijze

 

Wij helpen u door vooral te luisteren wat uw doelstelling van de cursus zakelijk Engels of een van de anderen talen is.

 • Wat wilt u voor uzelf of uw medewerkers aan het eind bereikt hebben?
 • Met welk resultaat bent u tevreden, wanneer is de cursus voor u geslaagd?

   

  Quote cursist van SR training -

   

  Wat u vandaag leert is ook direct toepasbaar in uw dagelijkse werk.
  Met meer zelfvertrouwen mondeling- en schriftelijk communiceren.

   

Uw doelstelling en uw vraag zijn de eerste stap in een samenwerking waar we u niet zo zeer als klant zien maar als business partner. Beide partijen zijn er bij gebaat om zo serieus mogelijk met de vraag en de invulling daarvan om te gaan. Daarom werken we met een duidelijk stappenplan voor onze taaltrainingen. Werken aan een gezamenlijk doel, dat geeft ‘Serious Results’ voor u en voor ons.

Wij investeren optimaal in de kwaliteit van onze trainers om uw doelstelling te behalen. Dat is een win-win situatie voor beiden partijen. Geen investeringen in gebouwen, brochures en reclamecampagnes.

 

Zo heeft u aan het eind van de cursus medewerkers die zowel mondeling als schriftelijk weten hoe ze professioneel moeten communiceren. Vloeiender spreken, betere e-mails schrijven met meer zelfvertrouwen. Dat is het rendement voor uw bedrijf.
Ook na een training zijn er diverse mogelijkheden om uw zakelijk Engels verder te professionaliseren.

 

Het 6 stappenplan in de trainingen

 

 • 1) Luisteren naar uw wens: een gesprek met u als opdrachtgever waarin u duidelijk maakt wat de doelstelling is. We leggen u onze werkwijze uit en doen u een vrijblijvende offerte.
 • 2) Een persoonlijk intakegesprek met de deelnemers voor niveaubepaling van het Engels  volgens de standaard van het CEF. Daarnaast willen we ook graag de persoonlijke doelstellingen van de deelnemer weten en uitdagingen in het werk.
 • 3) Een voorstel voor een effectieve groepsamenstelling en een voorstel voor een     maatwerk training welke direct toepasbaar is in het dagelijkse werk.
 • 4) Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken: helder en overzichtelijk.
 • 5) Starten van de training: het inplannen en starten op korte termijn.
 • 6) Nazorg: heeft de training de gewenste resultaten opgeleverd en/of ontvangt u nog graag aanvullend materiaal bijvoorbeeld. Is het wenselijk om over een wat langere tijd ‘refreshing’ bijeenkomsten te plannen? Kunnen we over een onderwerp meedenken?

 

 

U krijgt voor het traject een projectmanager die uw vaste aanspreekpunt is, zo blijven de lijnen kort en kunnen we snel anticiperen op vragen.

Onze cursussen zakelijk Engels en andere talen, zijn uitsluitend maatwerk. Afgestemd op uw vraag en onze jarenlange ervaring in diverse sectoren. We weten wat belangrijk is in zakelijke contacten. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht, zodat wat geleerd is gelijk kan worden toegepast.

Een training moet deelnemers motiveren en dat kan alleen als het herkenbaar is. Dat is onze werkwijze.

 

De uitvoering van de training

 

 • Effectief: Wij werken met groepen van maximaal 6 personen die een nagenoeg zelfde niveau hebben. Zo is de effectiviteit van de training het hoogst en het rendement op uw investering maximaal. Het is belangrijk dat er ook een persoonlijk contact met de medewerker mogelijk is.
 • Interactief: De medewerkers gaan aan de slag met eigen ‘uitdagingen’. Zo wordt een presentatie ook geoefend, een discussie in een vergadering ook echt gevoerd. Een onderhandelings-, verkoopgesprek of telefoongesprek ook echt geoefend. Een rapport, brief of e-mail wordt verbeterd.
 • Evalueren: We evalueren per les met de deelnemers. Halverwege de training evalueren we schriftelijk met de deelnemers. De uitkomst ontvangt u. Zo kunnen we tijdens de training bijsturen als dat wenselijk is. Ook doen we een eindevaluatie.
 • Lesmaterialen: deze worden volledig afgestemd op de doelstelling en tijdens de lessen wordt er ook regelmatig aanvullend materiaal verstrekt naar gelang de behoefte op dat ogenblik. Medewerkers gaan aan de slag met zelf meegebrachte, e-mails, rapporten, werkinstructies, agenda’s voor vergaderingen, presentaties enz.
 • Certificering: Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat met het behaalde CEF niveau.Of bekijk het filmpje van 2,5 minuut hoe we een taaltraining vorm geven.

 


Wij kunnen u helpen met verschillende trainingen

Een op een trainingen ontwikkeld voor u of uw medewerker(s), incompany trainingen voor groepen of een executive coaching of training on the job. Vertalingen en website scans kunnen we ook voor u verzorgen.

Ons aanbod en alle mogelijkheden

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.