Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Waarom zou je een cursus zakelijk Engels volgen?

Waarom zou je een cursus zakelijk Engels volgen?

Tags: ,

Er zijn verschillende redenen waarom het volgen van een cursus zakelijk Engels gunstig kan zijn, afhankelijk van je persoonlijke en professionele doelen. Hier zijn enkele redenen:

Communiceren in zakelijk Engels

Verbetering van communicatievaardigheden:
Zakelijk Engels vereist specifieke communicatievaardigheden die relevant zijn voor professionele omgevingen. Een cursus kan je helpen deze vaardigheden te ontwikkelen, zoals effectieve schrijf- en spreekvaardigheid.

Toegang tot mondiale zakelijke kansen:
Engels is vaak de voertaal in internationale zaken. Door je zakelijke Engels te verbeteren, vergroot je je kansen om deel te nemen aan internationale handel, samenwerkingen en netwerken.

Een stappenplan om jouw zakelijk Engels te verbeteren

Professionele ontwikkeling:
Een goede beheersing van zakelijk Engels kan je professionele ontwikkeling stimuleren. Het opent de deur naar meer verantwoordelijkheden, leiderschapsrollen en carrièrekansen, vooral als je in een internationale omgeving werkt.

Vaardigheden verbeteren

Verbeterde presentatievaardigheden:
Zakelijk Engels omvat vaak presentaties en rapporten. Een cursus kan je helpen bij het ontwikkelen van overtuigende presentatievaardigheden en het formuleren van duidelijke en beknopte rapporten.

Betere zakelijke relaties:
Effectieve communicatie is essentieel voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties. Een goede beheersing van zakelijk Engels vergemakkelijkt de communicatie met collega’s, klanten en partners.

Til je carriére naar een hoger niveau

En lees ook het belang van een internationale carriére.


Kansen creëren

Verhoogd zelfvertrouwen:
Het vergroten van je vaardigheden in zakelijk Engels kan je zelfvertrouwen vergroten, vooral in situaties waarin Engels de voertaal is. Dit is vooral belangrijk bij bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken of zakelijke onderhandelingen.

Kom over je spreekangst heen en vergroot je zelfvertrouwen

Aanpassing aan zakelijke etiquette:
Zakelijk Engels gaat niet alleen over de taal, maar ook over de juiste zakelijke etiquette. Een cursus kan je helpen bij het begrijpen van professionele normen en culturele nuances.

Betere kansen op internationale opdrachten:
Als je interesse hebt in werken in een internationale omgeving, kan een goede beheersing van zakelijk Engels je kansen vergroten om internationale opdrachten of projecten te krijgen.


13 uitvluchten om geen cursus zakelijk Engels te volgen en waarom juist wel!

Kortom, het volgen van een cursus zakelijk Engels kan een waardevolle investering zijn in je professionele ontwikkeling, communicatievaardigheden en carrièremogelijkheden. Het stelt je in staat om effectiever te functioneren in een steeds meer geglobaliseerde zakelijke wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk onze klantlocaties.

google-map-logo
STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blog berichten

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.