Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Referenties

Referenties

We zijn trots op de successen bij onze klanten

 
 
Graag laten we een aantal referenties zien van klanten waarvoor wij maatwerktrainingen Engels hebben mogen verzorgen, of nog steeds verzorgen. Dat zijn zowel 1 op 1 trainingen als (in company) bedrijfstrainingen voor groepen medewerkers. De bedrijven waarvoor wij taaltrainingen verzorgen bevinden zich in vele verschillende sectoren en beroepsgroepen.
 
Hoewel onze thuisbasis de regio West Brabant en Zeeland is hebben we tevreden klanten door heel Nederland.
We verzorgen cursussen Engels en andere talen, in bijvoorbeeld: Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Vlissingen, Den Bosch en Tilburg, maar ook in Heerlen, Maastricht en andere delen van het land.
 
 

referenties SR training waardering sterrenOnze trainingen hebben een gemiddelde waardering van 9.1 


Hier vindt u de resultaten van het
klanttevredenheidsonderzoek 2023
 
 

 
Alle genoemde referenties en quotes zijn op verzoek te verifiëren.
 

 klanten SR training zakelijk Engels

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten. Elke cursist heeft de stap naar een hoger CEF niveau kunnen maken, wat blijkt uit een meting vooraf aan de cursus en een meting na afloop. Alle lessen waren maatwerk en toegespitst op het specifieke vakgebied van de cursist. Ook het lesmateriaal sloot naadloos aan.

De lessen van Sheila zijn door al mijn collegae als heel positief ervaren en ook als zodanig beoordeeld. We hebben dan ook direct besloten om meer collegae via SR training te laten bijscholen.

Peter Rodenburg
Manager Operations bij A&B Groep en De Telecompartner
Roosendaal
 
 

Logos 2 klanten SR training zakelijk Engels

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang. De reacties vanuit onze medewerkers zijn positief en de trainingen resulteren in een daadwerkelijk niveauverschil. Hopelijk kunnen we onze samenwerking in de toekomst blijven voortzetten.

Laura Kolsteren
HR Project Officer  Alphabet Nederland B.V. (BMW Group) Breda
 

 

Logos 4 klanten SR training zakelijk Engels

In samenwerking met SR training hebben wij voor ons management een cursus Duits georganiseerd. De reden hiervan was, dat wij door een overname van een bedrijf dat mede in Duitsland gevestigd zit ook zakenpartners in Duitsland kregen, en wij dus meer wilden weten van de Duitse taal en zakelijke omgangsvormen.

In twee groepjes met ieder een ander startniveau is er wekelijks getraind. De cursisten kregen huiswerk mee, en tijdens de les werd er alleen Duits gepraat. Onze medewerkers hebben de cursus ervaren als zeer leerzaam, even schakelen en terughalen van vroeger!

Samenwerking m.b.t. de organisatie was zeer prettig. Er werd wekelijks teruggekoppeld en contact met organisatie verliep goed. We kunnen SR training aanbevelen als het gaat om gerichte taaltraining, aandacht voor de cursist en uiteindelijk rendement.

Mara Oele –  HR Officer Netherlands   Team Furmanite Vlissingen

Logos 3 klanten SR training zakelijk Engels

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels binnen hun vakgebied. De cursisten waren enthousiast en gedreven door de wijze waarop Sheila haar lessen verzorgde. Top qualities: great results, expert en good value.

A.Joosen – Teamleider medische beoordelingen
CZ Zorgverzekeraar Goes

Logos 5 klanten SR training zakelijk Engels

SR training heeft een maatwerkprogramma opgesteld voor Concrete Valley. SR training onderscheidt zich door enorme flexibiliteit in zowel het programma als ook de inhoud hiervan. Het aangeboden lesmateriaal is goed gekozen en ook tijdens planning van de trainingen werd met alle partijen maximaal rekening gehouden. Het vertrouwen wat de trainer uitstraalt tijdens de lessen zorgt voor een laagdrempelige aanpak. SR training hanteert een professionele aanpak, waarbij de nadruk niet ligt op “slagen” of examineren, maar op het durven maken van fouten.

De persoonlijke benadering, maar ook de oprechte interesse in de bedrijfsactiviteiten zorgen voor plezierige lessen.

R. SiemonsHR Manager Concrete Valley
 
 

Logos 6 klanten SR training zakelijk Engels

De training voor 4 groepen, is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond. Onze medewerkers communiceren nu met meer zelfvertrouwen én professioneel in het Engels. De verschillende woordenlijsten en de toepassing ervan, hebben ons geholpen. De interactie tijdens de lessen leverde vaak interessante discussies op. De trainer stond open voor feedback en speelde in op vragen. Zowel de mondelinge vaardigheden als de schriftelijke- zijn ontwikkeld.

Kortom, ik kan SR training aanbevelen als het om op maat gemaakte trainingen gaat. Inmiddels heb ik dat ook gedaan bij een ander makelaars kantoor.

Nick Forger RM RT – Manager wonen- NVM makelaar en taxateur o.z. Ooms Makelaars

 
 

In Q1-2022 is Dopharma gestart met een Engelse incompany training onder leiding van SR training.
SR training heeft ons in afstemmingsfase goed begeleidt en de juiste informatie gegeven over de training. Er is de tijd genomen voor de intakes waardoor de deelnemers juist werden ingedeeld. Daar waar nodig zijn nog aanpassingen gedaan op persoonlijke wens van een van de deelnemers.

De trainster is door de deelnemers als bekwaam ervaren en het niveau van de lessen werd goed afgestemd op de deelnemers. Het vraagt qua investering in tijd echt wel iets van de deelnemers maar juist door de frequente herhaling & huiswerk is het leerrendement goed geweest. Een aantal deelnemers hebben gebruik kunnen maken van 1-op-1 sessies en deze zijn als zeer waardevol ervaren.

Gedurende de trainingsweken wordt feedback aan de deelnemers gevraagd en SR training geeft tussentijds ook een update van de voortgang zodat je deze als werkgever goed kunt volgen.

Al met al kijken wij terug op een succesvolle Engelse training via SR training!

Janneke GoestenHR Officer Dopharma

Referenties zakelijk Engels SR training 3
Referenties SR training 1

 
 

 

 

 

 

       SCROLL VERDER VOOR NOG MEER REFERENTIES VAN TEVREDEN KLANTEN

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

Referenties

 

 • Veel geleerd van 10-weekse cursus Business English van SR Training. Sheila heeft deze digitale cursus op een hele fijne wijze begeleid en ik ben erg blij met de vooruitgang die ik heb geboekt.

  Veerle Konings  – Category manager Bever

 

 • Sterk aanbevolen!
  Ik heb onlangs een persoonlijke cursus Engels van 10 lessen afgerond en ik ben erg tevreden met de resultaten. In slechts 10 sessies ging ik van een B1-1- naar een B2-2-niveau, wat mijn verwachtingen overtrof. Ik wil graag mijn leraar benadrukken: Sheila.
  Ze helpt je niet alleen met de hoofddoelen van de cursus, maar geeft ook waardevolle tips waar zowel expats als de lokale bevolking naar mijn mening profijt van zullen hebben.

Sanjar Kurbonov – PM Support Officer GXO

 

 • Een aanrader is Serious results training, Er wordt geluisterd naar de behoefte die jij hebt als leerling zowel in spraak als geschrift kan je in een korte tijd grote stappen zetten in de taal. Ook de ervaring van 1 op1 les en/of in een groep zijn als prettig ervaren.

  Kevin Brekelmans  –  Parts Delivery Specialist Bolier

 

 • Sheila is the best teacher I know. The way she gives the classes is unique. Fun and very organized. The classes are dynamic and the truth is that I am delighted with their methodology of study and teaching. I recommend Sheila’s English courses.

          Julieta Santesteban – Marketing Analist Exsell

 

 • De eerste kennismaking met Sheilla ca. 13 jaar geleden was zo goed bevallen, dat ik het voor een next step training Business English niet anders dan logisch vond om weer bij SR training aan te kloppen.
  Doordat het lesmateriaal zeer duidelijk is, én in combinatie met iedere week 2 uur 1op1 training, is het doel behaald. Niveau en zelfvertrouwen zijn in snel tempo gegroeid.
  SR training is zeer aan te bevelen!

  Jan FaasseDirector – Co Owner – Famateq BV

 

 • Tijdens mijn zoektocht naar 1 op 1 Engels training, kwam ik uit bij SR-training. Ik ben sinds afgelopen jaar werkzaam binnen een internationaal bedrijf en de voertaal is daar Engels. Tijdens de eerste meetings en het schrijven van de eerste email, merkte ik dat mijn Engels nog niet helemaal op niveau was.Na een oriënterend gesprek met Sheila hebben wij besloten om 5 x 2 uur 1 op 1 training te doen. Deze trainingen bestonden uit;
  • Grammatica oefenen
  • Gesprekken voeren
  • Email oefenen
  • Presenteren

  Al vrij snel merkte ik dat het vertrouwen in mijn Engelse vaardigheden voor zowel schrijven van email als presenteren sterk was verbeterd.

  Gedurende de week kon ik altijd emails naar Sheila sturen, zij wilde deze controleren en van feedback voorzien. Dit is zeer prettig, aangezien je snel feedback krijgt en hoort wat je daadwerkelijk fout / goed doet.

  Ik kan deze trainingen aanbevelen, aangezien SR-training lessen op maat aanbiedt en het lesmateriaal aansluit op mijn dagelijkse werkzaamheden.

  Chris HoppenSales manager ThreatFabric

 

 • Voor mijn training Zakelijk Engels heb ik online privélessen gevolgd. Dit werkte voor mij heel goed, ik heb veel baat gehad bij de manier waarop de lessen waren opgebouwd en de eigen inbreng die ik er in mee kon nemen. Wat ik een hele fijne toegevoegde waarde vond was dat ik met Sheila veel interessante gesprekken heb gevoerd over zowel mijn vakgebied als over algemene actuele zaken. Ik kijk met plezier terug op de lessen, ben erg tevreden over mijn opgedane kennis en kan het iedereen aanbevelen!

A. Bonefaas  – Manager HR EMG

 

 • Onlangs heeft ons bedrijf de cursus zakelijk Engels gevolgd. De medewerkers hebben de lessen bij Sheila als erg leerzaam ervaren daar de lessen afgestemd zijn aan de door jouw aangegeven leerdoelen. SR Training is professioneel, flexibel en fijn in de communicatie. Hopelijk kunnen we in de toekomst de samenwerking voorzetten met nieuwe cursussen!

Jennifer GoossensHR Assistent/Secretaresse bij Frans de Wit International B.V.

 

 • De afgelopen maanden heb ik een maatwerk cursus zakelijk Engels gevolgd bij Sheila. Ik kan iedereen deze cursus aanraden. In een korte tijd is het mogelijk om je niveau enorm te verhogen. Je wordt goed gefaciliteerd in handvatten en instructies voor het geven van o.a. presentaties, telefoongesprekken, e-mails etc. De cursus wordt volledig toegespitst op de Engelse conversaties die je moet voeren voor je werkzaamheden. Zelf heb ik alle lessen via beeldbellen gedaan wat goed werkte. Op deze manier was het ook goed te combineren met werk. Al met al een hele professionele organisatie die helpen je zakelijke Engels te verbeteren en je artikelen en boeken geven die je ook later nog goed kan benutten als naslagwerk.

Sophie de Bruijn  Zorgmanager Jeugd West Brabant de Viersprong  – GZ-psycholoog

 

 • Mijn kandidaat was heel erg blij met de vertaling van het aangeleverde gecorrigeerde moeder CV. De Engelse teksten zijn krachtiger geworden.
  Ze heeft tevens haar creatief cv en linkedin profiel aangepast.
  Bedankt voor de snelle service!Drs.

Mariëlle de Graaf-Govaerts  Eigenaar passion4work

 

 • Afgelopen tijd heb ik met veel plezier de cursus ‘Zakelijk Engels’ gevolgd bij Sheila. Tijdens de lessen kon ik precies aangeven waar ik aan wilde werken, waarop het lesprogramma werd aangepast. Echt een persoonlijke aanpak dus! Sheila weet een gemoedelijke en vertrouwde sfeer te creëren, waardoor je het maximale uit jezelf kan halen. Verder stuurde Ron op eigen initiatief oefenmateriaal door als hij dacht dat dit interessant voor mij kon zijn. Ook waren ze erg flexibel met het noodgedwongen verschuiven van lessen wegens de steeds veranderende Corona-maatregelen. Ik raad SR training zeker aan!

Esther van Oostende HR officer Centrafarm

 

 • De afgelopen maanden heb ik via SR training en bij Sheila op persoonlijke titel mijn  Engels bijgespijkerd. Zowel mijn man als ikzelf zijn hierover zeer tevreden. De persoonlijke aanpak, de wijze van lesgeven en de leuke en prettige manier van samenwerking (zeker in deze bijzondere ‘corona’-tijd) is voor mijzelf zeer waardevol geweest.
  Een aanrader dus voor een ieder die zijn of haar niveau van de Engelse taal wil verhogen.

Lien van Sprundel.

 

 • Voor mijn werk als IT-manager van een middelgrote VO-school heb ik steeds vaker contacten met Engels sprekende mensen. Na de middelbare school heb ik niet veel meer aan m’n Engels gedaan. Spreekvaardigheid was daardoor niet voldoende om deze gesprekken goed te kunnen voeren. Mijn doel was om met meer vertrouwen gesprekken te kunnen voeren met zakelijke partners in het Engels.Door de intensieve en prettige één op één trainingen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in het gebruik van de taal. Het toepassen van de grammaticale regels blijft wel een ding, maar daar kan SR training niets aan doen. Dat heeft vooral met mijn gebrek aan gevoel voor een taal te maken en de leeftijd denk ik. Al met al: heel erg tevreden, zeker een aanrader als je echt wat wil doen aan je taalvaardigheid.

A.M. Verwijs MBI, BEd   Hoofd ICT&Planning – Functionaris Gegevensbescherming (FG)   Calvijn College

 

 • Hiermee verklaar ik dat ik de cursus Zakelijk Engels met plezier en tevredenheid heb gevolgd.
  De lessen waren goed afgestemd op mijn persoonlijke voorkeuren en sluiten aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden.Mijn docente Sheila wist mij op de juiste manier te motiveren en de manier waarop zij les gaf kon ik erg waarderen. Er zat veel afwisseling in de lessen wat ik als prettig heb ervaren en waarin mijn eigen inbreng ook belangrijk was.
  Als laatste wil ik Sheila bedanken haar kernpunten zijn; Kennis, vriendelijk, open en duidelijk.
  Ik zou zeker deze cursus aanbevelen aan mensen die Engels willen leren.

H. Oostdijk  Maintenance Manager McCain

 

 •  Een fijne lerares, vraagt wat je wilt leren en je krijgt veel native speaker tips. Leuke en afwisselende lessen met theorie en praktijk. Fijne interactie in de groep. Veel praktijkvoorbeelden. Ik voel me een stuk zekerder nu. Veel geleerd in deze cursus. Ik schrijf nu professionele e-mails en durf de telefoon te beantwoorden.  Fijn dat je gewoon in een fijne sfeer ook fouten mag maken. Ik vond het erg leerzaam.

Medewerkers Klant Contact Centrum CZ 

 

 • Wij zijn heel tevreden met de lessen die wij van Sheila hebben gehad. Maar ook met het geheel van SR training. Vanaf het eerste telefoontje en de intake gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. En de manier waarop de lessen gegeven worden, waar alles helemaal gericht is op wat de klant wil leren, hebben wij als zeer positief ervaren. De lessen zijn echt op maat en er wordt met aandacht lesmateriaal bij elkaar gezocht wat bij je vakgebied past. Ook wordt er steeds geëvalueerd of alles nog naar wens is, of dat aanpassingen van de lesstof gewenst zijn. Al met al de 5 sterren zeker verdiend voor dit bedrijf.

M. Oostdijk  directie Oostdijk Transport

 

 • Heb de lessen als positief ervaren. Er was ruimte om functiegericht te leren. Naast het doornemen van het lesboek was er ook ruimte om een informeel gesprek te voeren over bijv. het weer, nieuws, dagelijkse bezigheden. Tijdens de lessen was er een ontspannen sfeer. Mijn kennis van de Engelse taal en cultuur is gegroeid!

J. de Keizer  Management Assistant

 

 • Ik heb een cursus Zakelijk Engels gevolgd. Hier heb ik erg veel geleerd. Het les materiaal was ruim voldoende. Ook werden door de docent per week oefeningen op maat gegeven. Een voordeel is ook dat de docent zelf ook Engels is waardoor je echt Engels moet spreken.Zoals gezegd vind ik dit een groot voordeel, omdat je dan minder geneigd bent om Nederlands te spreken. Vanwege mijn visuele beperking kan ik het lesmateriaal op papier niet lezen. SR training heeft waar men kon het materiaal in gescand. Dit was allemaal netjes verzorgd. Al met al vond ik het een zeer leerzame cursus waar ik in de toekomst zeker nut van zal ervaren.

M. Kostense  Optelec

 

 • Aanleiding voor de cursus was mijn Engelse taal te verbeteren in combinatie met mezelf verder te ontwikkelen in zakelijk Engels. In mijn dagelijkse werkzaamheden krijg ik regelmatig te maken met klanten die de Nederlandse taal niet beheersen waardoor het gesprek in het Engels gevoerd wordt.

In de praktijk liep ik er tegen aan dat mijn niveau op zakelijk Engels aan de lage kant was en dat bij mij veel zakelijke termen ontbraken in mijn vocabulaire.

De grammatica opnieuw leren en onder de knie krijgen. Zakelijke Engelse termen leren en mijn niveau verhogen. Makkelijk kunnen voeren van Engelse gesprekken met klanten waarbij ik me op mijn gemak voel.

De lessen die ik heb gevolgd hebben mij absoluut verbeterd in mijn niveau. Sheila heeft een enorme bijdrage geleverd hieraan. Ik voel me dankzij de lessen zekerder en ik kan makkelijk het gesprek aan met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt

Manier van werken van Sheila spreekt mij erg aan omdat zij mijn niveau bepaalt en aan de hand daarvan maatwerk levert. Ze houdt erg van doorzetten, is erg proactief en wilt graag jou helpen met het behalen van de doelen. Ik zou mijn vrienden, kennissen en collega’s absoluut aanraden om lessen te volgen bij Sheila van SR training.

A. Altun Financial Advisor RABO bank

 

 • Ik ben super tevreden over SR training. Ik heb hier een 1 op 1 Engelse les gevolgd. Samen met Sheila hebben we gewerkt aan het behalen van mijn doelstellingen. De lessen bevatten de juiste mix van theorie en praktijk in de vorm van grammatica, spelletjes waarbij het gesprekstof erg varieert, het voeren van leuke en ook pittige discussies, schrijven, presenteren, survival tips. De manier waarop je wordt begeleid is super, daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en schiet je taalniveau als een raket omhoog.

Bart Jongmans

 

 • Het is een prettige training omdat je in een groep werkt die op hetzelfde niveau is ingedeeld. Er is een goede combinatie in het leren van de grammatica, een gedeelte zakelijk Engels en het spreken in het Engels. Verschillende onderwerpen (bijv nieuws) worden daarbij besproken. Wat ik vooral heb geleerd in deze training is meer zelfvertrouwen in het spreken van de taal.

Sylvia Stevens Vehicle Services Driverdesk Employee  BMW Group Company

 

 • De lessen zijn goed bevallen en ik vind teacher Jan echt een heel prettig persoon om mee samen te werken. We hebben elke week afgestemd hoe de volgende les eruit zou moeten zien en gaande weg de doelstelling nog wat bijgesteld. Ze wist ook heel veel over het bedrijfsleven en over de sector waarin ik werk, dat is super fijn.
  Top dat de lessen op korte termijn konden worden ingepland en op basis van mijn wensen.

Evelien Mulder  Succesmanager  AFAS

 

 • Ik heb ontzettend veel aan deze cursus Engelse les gehad, door het een op een krijgen van deze cursus was het heel relaxt en vertrouwd, vanaf het binnen stappen tot het weer naar buiten gaan ging alles heel gemakkelijk in het Engels en kon ik dit gelukkig ook doortrekken in mijn werk als opleider van buitenlandse werknemers die het traditionele vak van metselaar willen leren, met name bij de technische woorden in goed Engels uit te spreken heb ik veel aan Sheila te danken, kortom, alle lof voor deze manier van cursus geven, hier kan ik mee verder.

Johan van Eekelen Opleidings manager

 

 • I had the pleasure of taking a customised training Business English at SR training in Bergen op Zoom, specifically focussed on Legal English. Sheila de Wit, who is an excellent trainer, went to great lengths to provide me with books and documentation on the subject, and helped me to improve my written knowledge of the (legal) English language. I would highly recommend SR training to anyone.

Yvette Hall – Le Maire Administratief juridisch medewerker

 

 • Mijn zakelijk Engels was niet helemaal op het juiste niveau. Na een mondelinge intake besloot ik de training van SR training te volgen. De lessen werden afgestemd op hetgeen waar ik moeite mee had. Ook werden er extra oefeningen mee gegeven die aansloten bij mijn werkzaamheden. Na 10 lessen en mijn huiswerk zit ik weer helemaal op niveau en heb ik meer vertrouwen in mijn Engels gekregen.

Anneke Verbrugge – Inkoop  Cable Partners B.V. Roosendaal

 

 •  De inhouse Engelse taaltraining die wij 10 weken samen met enkele collega’s heb gevolgd bij SR Training, hebben wij als zeer positief ervaren. Wij hebben hier veel profijt van in ons dagelijks werk omdat de training goed was afgestemd op het werkveld van HR. De persoonlijke intake en de inventarisatie van HR onderwerpen voorafgaand aan de training hebben bijgedragen aan de bruikbaarheid en toepasbaarheid van de lesstof. Wij zijn van mening dat SR Training prima maatwerk heeft geleverd!

Marieke de Heer HR medewerker Alphabet a BMW Group Company  Breda

 

 • Afgelopen maanden individuele lessen gevolgd bij SR training. Sluiten goed aan op hetgeen je nodig hebt en welke dingen er nog beter kunnen. Staan overal voor open! Mede door deze cursus heb ik mijn examen Engels gehaald. Ik ervaar het als leuke, leerzame en ook zeker gezellige Engelse uurtjes. Kortom; veel geleerd en een echte aanrader!!Linsey Klippel

 

 • Veel geleerd, er wordt letterlijk alles uit de kast gehaald om de doelstelling te bereiken, één op één training als zeer prettig ervaren, Sheila geeft goede ondersteuning, heeft veel geduld en maakt tijd voor grammatica en vragen. Naast het behalen van de doelstelling geeft Sheila heel veel tips en tricks die ik kan gebruiken op mijn werk. “Feedback manager : World of difference, clear communication well done!!!!! WELL DONE Sheila!! TOP TRAINING THX

Paul Louwe – Training manager DBU Europe Dordrecht

 

 • Bij SR training, tot nu, 21 uur taalles gevolgd (Franse taal) en kan niets anders vermelden dan volle tevredenheidDocent is vakkundig, geduldig en weet de leerstof goed over te brengen.

De benadering naar de student is professioneel en bekwaam. Werkelijk een top instituut.

John van der Laar  Field Supervisor Den Hartogh Liquid Logistics B.V. Rotterdam

 

 • ‘In SR training hebben wij een partner gevonden die met ons meedenkt in het vormgeven van deze taaltrainingen. Ze bieden ons de mogelijkheid om onze medewerkers te laten groeien in hun professionele rol binnen onze organisatie. Het gaat niet alleen om de juiste taal spreken maar ook hoe een en ander toe te passen bij culturen. We hebben te maken met onze Duitse moederorganisatie BMW maar ook met internationale collega’s als ook klanten die internationaal opereren. De trainers van SR training zijn gecertificeerd en er wordt vooraf met de cursist een intake gehouden en duidelijke afspraken gemaakt ook over het te behalen niveau. Er wordt een diversiteit aan lesmateriaal gebruikt, afgestemd op onze branche maar ook op de functies’.

Marischka KlotzHR Consultant Alphabet Nederland Breda

 

 • SR training te Bergen op Zoom heeft mij geholpen om mijn (zakelijk) Engels te verbeteren. Als veiligheidskundige ben ik werkzaam in de chemische industrie waar Engels veelal de voertaal is.

Sheila de Wit van SR Training heeft mij in korte tijd op een niveau gebracht waarvan ik zelf niet had verwacht dit te bereiken. De lessen en het lesmateriaal zijn toegespitst op je wensen en je hebt de mogelijkheid om de lessen flexibel in te plannen.

Bovenal is Sheila een aangename lerares en een prettig persoon om mee samen te werken. Haar kennis van taal en cultuur maken de lessen interessant. Dankjewel voor je hulp Sheila.

ing. J. (Jules) van Gerwen – VGMA-Advies B.V.  Terheijden

 

 • De cursus Zakelijk Engels heeft mij geleerd vertrouwen te hebben in mijn communicatie in het Engels. Het was absoluut van een hoger niveau dan ik dacht het was en is door de privé training van 10 weken alleen maar verbeterd.

In gesprekken hou ik mijn rust en haper ik niet in gesprek als ik een woord niet weet, daarmee leg ik meer kracht in hetgeen ik wil zeggen. Door het herhalen van de grammatica ken ik weer de regels en kan ik beredeneren wat ik gevoelsmatig vaak al goed deed.Ik begrijp het weer.

Robert Jacobs – Financial Controller Skechers USA Benelux BV  Waalwijk

 

 • SR training is doeltreffend, persoonlijk en effectief. Ze bieden een veilige en prettige leeromgeving precies toegespitst aan jouw persoonlijke leerdoelen en houden zeer goed rekening met je agenda en de omgeving waar je werkt. Ik kan niet wachten om een vervolg cursus te volgen!

Marieke Schrauwen – HR Business Partner at DHL Supply Chain Bergen op Zoom

 

 • Op basis van reacties van cursisten en mijn eigen beleving, hebben we de trainer vooral ervaren als een heel betrokken cursusleider. Betrokken bij de leerontwikkeling van de cursisten. Dus heel ‘cursist-gericht’. Enerzijds om goed te kunnen inspelen op het individuele niveau van de cursist en anderzijds om dat individuele niveau zo maatgericht mogelijk te verbeteren. Wat ik daarnaast erg prettig vindt is, dat het weliswaar een vriendelijke en toegankelijke cursusleider is, maar dat er van de andere kant van de cursisten wel verwacht (en daar ook op stuurt) dat er van hen ook een effort moet komen.

Marcel GroenenTeamleider Relatiebeheer Zorgverleners CZ zorgverzekeringsbedrijf Goes

 

 • Als werknemer van  Alphabet Nederland heb ik een groep cursus zakelijk Engels van SR training gevolgd bij ons op het bedrijf.

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren en laagdrempelig, de trainer, Sheila is een toegankelijk persoon. Uitleg was duidelijk en wat ik heel plezierig vond is dat iedereen de tijd kreeg om in het Engels zijn of haar verhaal te vertellen. Er is dan ook nagenoeg alleen Engels gesproken tijdens de cursus.

Vragen werden goed uitgelegd en toegelicht met voorbeelden. Mijn grammatica is weer opgefrist en ik heb meer vertrouwen gekregen in het Engels spreken. Dat was ook vooral mijn doel.

Johan van Meel – Credit Analist Finance Alphabet Nederland Breda

 

 • Dankzij de persoonlijke en praktijkgerichte benadering heeft Sheila ervoor gezorgd dat, onder andere, mijn zelfvertrouwen toegenomen is. Het vergroten van dit zelfvertrouwen helpt mij nu enorm om mijn werk met meer zekerheid en professioneler uit te kunnen voeren.
  Ik wil SR training heel hartelijk danken voor de lessen ‘Zakelijk Engels’ en ik zal jullie zeker bij een ieder aan willen raden die ook op zoek is naar een professioneel trainingsbureau.

Anita Bruyns – Project manager Waterproof expeditions  Bergen op Zoom

 

 • Ik heb dit jaar een opleiding Zakelijk Engels gevolgd bij Sheila.
  Ik kan iedereen, die haar/zijn Engels wil verbeteren aanraden de lessen van Sheila te volgen.
  Er wordt een op maat gemaakt programma aangeboden in een prettige omgeving en sfeer.

Trudy Kersten – Marketing en Officemanagement bij SloanLED Europe B.V Delfgauw

 

 • Zou je graag Engels willen leren of zou je graag je (zakelijke) Engels naar een hoger niveau willen tillen? Sheila is de juiste docent en coach voor je. Ze luistert goed en is ervaren, dus ze weet precies wat je nodig hebt. De lessen zijn divers ingericht, van theorie- tot praktijkoefeningen. Met haar begeleiding en jouw inzet kan je jouw doelstelling bereiken!

Judith van Schagen – HR adviseur BAM Roosendaal

 

 • Over SR Training en Sheila ben ik heel erg positief. De intake vooraf zorgt er voor dat je wordt ingedeeld in het juiste niveau, de lessen waren zeer praktisch en duidelijk.

Veel geleerd in korte tijd, lesmateriaal en de tips sluiten erg goed aan bij wat ik in de praktijk kan gebruiken. Sheila is een zeer gemotiveerde lerares en zij luistert erg goed naar de wensen van de cursist. Lessen zijn heel praktisch, leuk en afwisselend met ruimte voor inbreng van leerbehoeften van de cursist bijvoorbeeld aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen.

Ronald Sanders – Mobility Consultant Corporate Clients bij Alphabet (onderdeel BMW Group) Breda

 

 • Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. ‘Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat’. ‘Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen. ‘Ik raad iedereen SR training voor een maatwerkcursus Engels van harte aan’.

Toine RoksEigenaar Panoramawereld en GOOGLE fotograaf Roosendaal

 

 • ‘Via mijn werkgever Alphabet Nederland heb ik onlangs een cursus zakelijk Engels gevolgd bij SR Taaltraining. Sheila de Wit is een prettig en kundig persoon, die heel gericht les geeft en inspeelt op wat eenieder nodig heeft om goed in het Engels te kunnen converseren en corresponderen. Het is dus een op maat gesneden taaltraining geweest die ik persoonlijk als erg nuttig en prettig heb ervaren.’

Lisette Ramaker – Secretary Operations at Alphabet Nederland B.V Breda

 

 • Voor mijn werk in de Telecom kreeg ik veel te maken met Engels. Ik ben in contact gekomen met Sheila de Wit van SR training en heb een afspraak gemaakt. Bij de intake is er gekeken waar ik het meeste behoefte aan had en waar ik op dat moment stond betreffende mijn niveau van Engels. Hierna werd er een training op maat voor mij gemaakt. Ik heb deze training heel positief ervaren en heb er veel van geleerd waardoor ik dit gelijk in praktijk kon toepassen. Sheila bedankt.

Rachid Aazouzi – Teamleider Service Desk Detron ICT Raamsdonkveer

 

 • I work for a big global logistics company and our main language is English. Because I needed and wanted to bring my English to a higher level, I looked for a good training institute and I found one, SR training from Sheila de Wit (native speaker). So I followed a training from Sheila for 3 months. I learned a lot, off course speaking but also writing. At that time I was chosen for a people development program, a project group of potentials for future senior Managers at Den Hartogh. At the end of that program we needed to do a presentation for forty Directors from all over the world. I can say that it was a great success! So you can imagine that the training 1 to 1 from Sheila helped me enormously.

Patrick KantersOperations Manager Den Hartogh Tank Cleaning Dordrecht

 

 • Over  SR training en Sheila ben ik erg positief. De lessen waren voor mij zeer leerzaam, praktisch en duidelijk. Wat zelfverzekerder geworden. Sheila is een zeer gemotiveerde lerares. De lessen zijn heel praktisch, leuk en afwisselend met ruimte voor inbreng van leerbehoeften bijvoorbeeld aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen.

Alice Konings Commercial Employee AlphaRent

 

 • Sheila is a very good teacher that works with tailor made programs. She is a professional with great teaching skills. Great results, Expert, good value.

Saskia OomsManager Human Resources & Branch Admin Team Industrial Services Vlissingen

 

 • Voor mijn emigratie naar Amerika heb ik bij SR training een aantal privé lessen Engels gevolgd. Hoewel mijn Engels niet slecht was wilde ik mijn grammatica en vooral ook mijn “zakelijk Engels”verbeteren. De lessen waren geweldig. Sheila is een zeer toegewijd docente en ook het lesmateriaal dat ik aangeboden kreeg was helemaal toegespitst op mijn situatie. Inmiddels woon ik in Amerika en ben heel blij dat ik de lessen bij SR training zakelijk Engels heb gevolgd. Door deze lessen en vooral ook door Sheila heb ik veel zelfvertrouwen gekregen om Engels te spreken en schrijven. Ook het behandelen van de verschillen tussen het Amerikaans en British Engels bleek een gouden zet.

Anne-Marie van Opdorp Bergen op Zoom/Seattle USA

 

 • Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, wilde ik al een tijdje Engelse les volgen. Maar het was niet simpel om een opleiding op maat te vinden. Ik vond het moeilijk om te bepalen wat mijn niveau was en welke cursus hier het beste op aansloot. Ook wilde ik graag persoonlijke begeleiding om de kans van slagen zeker te stellen. Omdat ik de cursus naast mijn werk moest volgen, was ik ook opzoek naar een cursus welke ik ’s avonds kon volgen.

Na een korte zoektocht kwam ik gelukkig op de professionele site van SR training terecht. Hier vond ik een hoop relevante informatie en ik besloot om te bellen voor de mogelijkheden. Ik vond het best spannend om, d.m.v. het telefoongesprek, definitief een stap te zetten naar de cursus waar ik al een tijd over aan het denken was. Maar ik had gelijk een goed gevoel. Zij hebben me na een screening een opleiding op maat aangeboden, aangesloten op mijn niveau en beroepsrichting.

De lessen zijn heel doelgericht en veelomvattend, ik heb niet alleen het spreken en schrijven behoorlijk opgeschroefd maar ook bv. de Engelse gebruiken geleerd. Ik begrijp nu een hoop Engelse gebruiken, wat de Engelse communicatie makkelijker voor me maakt. De uitleg was zeer duidelijk, wat het leren eenvoudig maakt. Ik ben zeer tevreden over het lesgeven en de toewijding van de trainer, ze doet echt haar best voor je en is zeer betrokken. Mijn cursus van 10 weken heb ik met een goed gevolg afgerond maar ik heb er zo van genoten dat ik na een korte vakantie weer verder ga. Ik ga proberen om mijn niveau nog meer omhoog te brengen en dit gaat zeker lukken!

Mandy NelenManagement assistent Makelaardij Roosendaal

 

 • Sinds 2 maanden volg ik privéles bij Sheila. Ik ben erg tevreden over haar manier van lesgeven. Merk zelf dat ik al veel vooruit ben gegaan met mijn Engels en zo ook mijn collega’s. Sheila heeft heel goed mijn niveau weten te bepalen waardoor ik mij echt snel kan ontwikkelen tot een niveau dat ik nodig heb. Zij is ook heel erg doelgericht.

Sanel CericTerritory Manager Vascular Angio Dynamics Amsterdam

 

 • Door haar enthousiasme en door haar vermogen om direct bij de leervraag van deelnemers aan te sluiten is Sheila in staat ook minder gemotiveerde deelnemers enthousiast te maken voor haar trainingen. Ook is Sheila een meedenkend persoon die bij uitdagingen in onze vragen direct mogelijkheden ziet.

Lisia van DiestProductmanager P3transfer Etten Leur

 

 • Het is fijn om 1 op 1 Engelse les te volgen. SR training zorgt er voor dat het lesmateriaal goed bruikbaar is voor mijn dagelijkse functie. Qua lestijden is SR training erg flexibel. In de korte periode dat ik Engelse les volg, heb ik veel geleerd.

Bram HeijboerManager Takii Europe De Kwakel

 

 • Vanuit mijn werk als BP begeleider (Begeleider Praktijkleren) en (taal)assessor bij een organisatie voor o.a. bedrijfsopleidingen, werd geacht om in het kader van Xpert een kwaliteitsverbetering te maken. Hierin heb ik de keus gemaakt om mij meer de Engelse taal machtig te maken zowel in woord als in geschrift op een niveau die nodig is om aan de kwaliteitseisen binnen het onderwijs te voldoen. Ik ben terecht gekomen bij Sheila de Wit van SR training, taaltrainer Engels.

Sheila is een native speaker en weet als geen ander de typische Engelse cultuur over te brengen alleen al met heel haar doen en laten. Zij heeft mij al van het begin af aan meegenomen in de Engelse sferen om alles in het Engels te “bekijken” , te beleven en te verstaan.
Ik ben in het begin onzeker geweest over mijn Engels niveau, maar het was Sheila die mij ervan overtuigd heeft om rustig aan te beginnen bij een niveau die bij mij past. Ze heeft een juiste inschatting gemaakt en heeft tijdens de lessen goed geobserveerd om haar lessen hierop aan te laten sluiten.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdracht vormen waren wisselend, waardoor je het gevoel had om van je stoel af te komen. Dit maakte de les wat dynamischer. Telkens werd ik uitgedaagd om na te denken, mee te denken, te beantwoorden, te oefenen. Mijn kennis in woord en geschrift groeide met de dag. Het is natuurlijk wel oefenen. Dit is ook wat Sheila van je verwacht. Je eigen inzet. Je hoeft het niet alleen te doen, zij ondersteunt je waar nodig. Als persoon is Sheila geïnteresseerd in wie jij bent en waarom je “dingen” zo doet, waardoor je echt een band met haar krijgt en het leren alleen maar prettiger maakt.

Ik heb Sheila ervaren als een echte vakvrouw die weet wat de gestelde eisen zijn en als een echte volwaardige vakvrouw les geeft en mede ervoor zorgt dat je in het bezit kunt komen van de juiste officiële papieren op ieder niveau.

Iris VermeulenPraktijkbegeleider en assessor Etten Leur

 

 • De trainer van SR training is zeer deskundig en zij weet een goed passend persoonlijk ontwikkelplan te doorlopen. Ik heb veel van haar geleerd en mijn behaalde resultaat heeft mijn verwachting overtroffen!

Maxime van GoozenSenior Intercedent Tempo Team Roosendaal

 

 • In 2016 een 10 delige cursus Engels gevolgd bij SR Training zakelijk Engels. Buiten het feit dat de cursus open, spontaan en spelenderwijs werd onderwezen zijn we als groep (de cursus heb ik gevolgd samen met vier collega’s) gegroeid van ”bad English’ speaking people naar ‘acceptable to good English’ speaking people.

Teacher Sheila heeft ons op een luchtige doch constructieve wijze naar een aanvaardbaar niveau gebracht. Wat ik in het bijzonder gewaardeerd heb is dat Sheila goed heeft geluisterd naar de behoeften uit de groep en daar haar lessen en materiaal op heeft aangepast. Leuk en leerzaam was het tot slot dat ook culturele zaken en gewoonten uit Great Britain ruim besproken zijn.

Thom  Koreman –  Teamleader Facility Services at Alphabet Nederland B.V.  (BMW group) Breda

 

 • SR training heeft mij zeer geholpen. Met een op maat gemaakt programma heb ik in 10 intensieve lessen en het nodige huiswerk in een paar maanden een grote stap gemaakt. Grammatica en woordenschat zijn nu van veel beter niveau en mijn zelfvertrouwen ten aanzien van spreekvaardigheid is erg gegroeid. Het persoonlijk contact met de docent was zeer plezierig. We hebben over veel onderwerpen kunnen spreken, zowel over huis-tuin en keuken onderwerpen als over mijnwerk, politiek en cultuur. Ik kan SR training van harte aanbevelen.

Hilda SchellensSchellens Personeel management Halsteren

Bedankt referenties SR training zakelijk Engels

 

 

 

 

 

Tweet van CZ als referentie

 

 

 

Bloemen referentie Den Hartogh SR training

 

 

 

 

 

 

 

 

Chocolaatjes bedankje cursus Engels SR training

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankje van Den Hartogh - voor cursus zakelijk Engels

 

 

 

 

 

 

 

Attentie Den Hartogh voor cursus zakelijk Engels SR training

 

Gift card_SR training zakelijk Engels

 

 

 

 

 

Training-Engels-Alphabet-Nederland-

BKR medewerkers met certificaat zakelijk Engels SR training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen attentie na training zakelijk Engels SR training_