Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case Alphabet Nederland

Business case Alphabet Nederland

Taaltrainingen Engels en Duits voor medewerkers van Alphabet Nederland (BMW Group)

 
Alphabet Nederland, onderdeel van BMW Group, kwam bij ons met de vraag of wij een plan wilde schrijven voor taaltrainingen Engels en Duits voor hun medewerkers in Breda.

De vraag van Alphabet

Het ging om een meerjarig traject en trainingen voor tientallen medewerkers op verschillende afdelingen. Er waren uiteenlopende behoeften en diverse niveaus m.b.t. taalvaardigheid. Zo ging het bijvoorbeeld om medewerkers op de IT afdeling die veel contact hebben in het Duits met het hoofdkantoor in München. Maar ook Commerciële Medewerkers binnendienst met internationale klantcontacten. Klantcontact middels telefonisch of schriftelijk contact, echter wordt er ook gebruik gemaakt van teleconference middelen waarbij de voertaal Engels is. Vaktechnische vocabulaire en grammatica was voor iedereen belangrijk.

Ons antwoord op de vraag van Alphabet

Wij hebben een plan geschreven voor maatwerktrainingen Engels en Duits aan de hand van de criteria die wij ontvingen. We zijn uitgegaan van de inkoopvoorwaarden van de BWW Group waarbij de cursist centraal moest staan, de trainingen plezierig en uitdagend moesten zijn en praktisch toepasbaar naast de theorie. Ook het ontwikkelen van vaardigheden naast de taalontwikkeling en een flexibel programma zijn hier in meegenomen. Input voor de e-learning modules in de toekomst zullen verder ontwikkeld gaan worden.
 

De reactie van Alphabet op het plan

‘In SR training hebben wij een partner gevonden die met ons meedenkt in het vormgeven van deze taaltrainingen. Ze bieden ons de mogelijkheid om onze medewerkers te laten groeien in hun professionele rol binnen onze organisatie. Het gaat niet alleen om de juiste taal spreken maar ook hoe een en ander toe te passen bij culturen. We hebben te maken met onze Duitse moederorganisatie BMW maar ook met internationale collega’s als ook klanten die internationaal opereren. De trainers van SR training zijn gecertificeerd en er wordt vooraf met de cursist een intake gehouden en duidelijke afspraken gemaakt ook over het te behalen niveau. Er wordt een diversiteit aan lesmateriaal gebruikt, afgestemd op onze branche maar ook op de functies’.
 

Onze reactie

Uiteraard zijn we bijzonder blij dat ons uitgewerkte plan goed beviel. We zijn inmiddels gestart met dit meerjarige project en het is goed om te zien dat ook de medewerkers zo gemotiveerd zijn om er een succes van te maken.
 

Update: inmiddels hebben 200 medewerkers van Alphabet een cursus zakelijk Engels gevolgd en in het najaar staan er weer groepen gepland.

Het resultaat

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang. De reacties vanuit onze medewerkers zijn positief en de trainingen resulteren in een daadwerkelijk niveauverschil. Hopelijk kunnen we onze samenwerking in de toekomst blijven voortzetten.

Laura Kolsteren – HR Project Officer  Alphabet Nederland B.V. (BMW Group) Breda

Training zakelijk Engels voor de OR


 

Training Engels voor de OR Alphabet Nederland door SR training

 

De Ondernemingsraad van Alphabet neemt de certificaten in ontvangst na de afloop van de training.

tweet Alphabet SR training


Bekijk ook de business Case van A&B groep


CZ Zorgverzekeringen

Google Panoramawereld


HR personeelmanagement Schellens


Concrete Valley


Ooms makelaars kwam met deze specifieke vraag

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op!

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.