Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Business case Concrete Valley

Business case Concrete Valley

Taaltrainingen Engels en Nederlands bij Concrete Valley

 

Concrete Valley is een productiefaciliteit gelegen aan de Lelyweg in Bergen op Zoom. In 2012 opgericht en inmiddels een uniek concept binnen de betonindustrie.

Aangesloten bij Concrete Valley zijn Waco, Microbeton en mbX. Alle drie de bedrijven zijn producenten van prefab beton elementen, echter heeft eenieder een eigen specialisatie. Waco heeft een enorme expertise in huis die bijdraagt aan het realiseren van grote projecten. Zoals onder andere de bouw van een tickethal voor een groot metrostation in Londen. Microbeton is dé (lichtgewicht)balkon specialist. Zowel in renovatie- als ook nieuwbouwprojecten kan de balkon of gevelbekleding oplossing van Microbeton worden toegepast. Ook mbX onderneemt met het gedachtengoed dat innovatie de motor is voor ontwikkeling. Met inzet van complexe geometrie en de ontwikkeling van flexibele mallen zijn zij voorloper binnen de industrie.

Dit alles wordt binnen Concrete Valley met zo’n 65 medewerkers verricht. Een kleine club met mensen die gezamenlijk de waarden; innovatie, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid gekozen hebben als leidraad in ondernemerschap. Door samen op één terrein te produceren en kennis en kunde te delen trachten zij ernaar het platform voor de betonbranche te zijn en blijven.

 

De vraag van Concrete Valley

Vanwege de groei aan projecten in het buitenland is kennis van de Engelse taal een steeds belangrijker ontwikkelpunt geworden. Zowel de Directie, HR Manager en Office Manager is getraind in zakelijk Engels. Daarnaast hebben onze buitenlandse medewerkers kennis overdracht gekregen van de Nederlandse taal om ook buiten het werk om meer aansluiting te vinden in de eigen omgeving.

De wens was om een trainingsbureau uit de omgeving uit te nodigen die kon voldoen aan de wensen die er waren. De kwaliteit moest hoog zijn, dus enkel een native speaker gaf ons vertrouwen in combinatie met een jarenlange expertise op trainingsgebied. Niet alleen voor een goede kennisoverdracht op het gebied van grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid, maar ook om de (zakelijke) cultuur van een ander land te leren kennen.

 

Ons antwoord

Met de opdrachtgever hebben we de doelstelling bekeken en een advies gegeven wat de beste ROI zou opleveren. Dat heeft geresulteerd in enkele groepstrainingen maar ook 1 op 1 trainingen. Met iedere medewerker is een intakegesprek gevoerd om het niveau te bepalen, maar ook de aandachtspunten te achterhalen en de persoonlijke doelstellingen.

Zo heeft een HR manager andere behoeften dan een Office Manager. Een directeur communiceert op een ander niveau dan een medewerker in de fabriek. Aan de hand daarvan zijn er maatwerktrainingen ontwikkeld op ieder niveau en doelstelling.
Tijdens de cursus hebben we flexibel ingespeeld op aanvullende vragen en aandachtspunten.

 

Het resultaat

SR training heeft een maatwerkprogramma opgesteld voor Concrete Valley. SR training onderscheidt zich door enorme flexibiliteit in zowel het programma als ook de inhoud hiervan. Het aangeboden lesmateriaal is goed gekozen en ook tijdens planning van de trainingen werd met alle partijen maximaal rekening gehouden. Het vertrouwen wat de trainer uitstraalt tijdens de lessen zorgt voor een laagdrempelige aanpak.

SR training hanteert een professionele aanpak, waarbij de nadruk niet ligt op “slagen” of examineren, maar op het durven maken van fouten. De persoonlijke benadering, maar ook de oprechte interesse in de bedrijfsactiviteiten zorgen voor plezierige lessen.

 

Bekijk ook hoe we de A&B groep hielpen.
Wat we voor CZ Zorgverzekering doen.
Hoe we de BMW groep verder helpen.
Google Panoramawereld
Schellens Personeelmanagement
Ooms makelaars kwam met deze specifieke vraag

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op!

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.