Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

E-boeken

E-boeken

Dunglish het steenkolenengels GRATIS E-BOEK

Dunglish – steenkolenengels, spreek jij dat ook?   Herkenbaar? Dunglish – steenkolenengels, de vermenging van Dutch and English. In dit E-boek vele hilarische voorbeelden. Doe ook de test!

25 Tips voor een Verpletterende 1e Indruk GRATIS E-BOEK

  Hoe je een verpletterende 1e indruk maakt U wilt uzelf graag professioneel presenteren en gelijk een goede 1e indruk maken. Deze 25 tips gaan u daarbij helpen.

150 Zakelijke Engelse Uitdrukkingen GRATIS E-BOEK

Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!   Engelse uitdrukkingen. In onze Engelstalige gesprekken zouden we het liefst als een Native speaker klinken. Een gesprek voeren in het Engels zoals […]

Professionele Zakelijke Engelse Emails en Brieven schrijven

Engelse e-mails en brieven schrijven in het Engels Schrijft u regelmatig e-mails in het Engels en/of stuurt u ook nog Engelse brieven? Dan moet u vooral verder lezen. Alles over […]

The Business English Survival Guide

Zakelijk communiceren in Engels Uw zakelijk Engels verbeteren met dit naslagwerk! Herkent u deze uitdagingen in uw internationale communicatie? Mijn Engelse e-mails en brieven zijn niet altijd correct en formeel genoeg Het vaktechnisch […]

The Complete Guide to Business Emails and Letters

Herkent u deze uitdagingen? Hoe schrijf ik een zakelijke e-mail? Formeel of informeel? Hoe kan ik direct zijn én netjes blijven? Wat is dat zakelijke woord ook alweer? Hoe schrijf […]


GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.