Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case CZ

Business case CZ

Business case zakelijk Engels en Duits voor CZ Zorgverzekering

CZ kwam in 2013 bij ons met de vraag of wij een maatwerk cursus Engels en cursus Duits voor hun medewerkers konden verzorgen. Tot op heden hebben we vele trainingen, landelijk verzorgd voor CZ. Het gaat daarbij veelal om medewerkers van de klantenservice die vragen beantwoorden van niet Nederlands sprekende klanten. Deze vragen hebben betrekking op de ziektekostenverzekering, vergoedingen, het Nederlandse zorgstelsel enz. Deze contacten zijn vaak per telefoon of per e-mail. Het is belangrijk dat de medewerkers ook de vaktechnische verzekeringstermen kennen.

Ons antwoord op de vraag van CZ

Wij hebben vooraf aan de cursus Engels en cursus Duits met alle medewerkers een persoonlijk intakegesprek gevoerd. Allereerst om het niveau van iedereen te bepalen maar ook om naar de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers te vragen.

Vervolgens hebben we een maatwerktraject ontwikkeld waarbij de doelstelling was:

  • Telefoonvaardigheden verbeteren
  • De spreekvaardigheid en kennis van verzekeringsterminologie te verbeteren
  • De schriftelijke communicatie met name voor e-mails te professionaliseren
  • Dit alles met een goede grammaticale kennis van het Engels of Duits

De invulling van de cursus Engels en cursus Duits

Er is vooral geoefend met eigen e-mails zodat het geleerde voor de deelnemers ook direct toepasbaar was. Ook zijn er ‘klantgesprekken’ geoefend en rollenspellen met telefoongesprekken gedaan.
De grammatica en verzekeringsterminologie zijn in de les geleerd en geoefend maar de medewerkers hebben dit ook als huiswerkopdrachten meegekregen.

Quote van een deelnemer aan de cursus Duits:
‘Onze trainer Duits is zelfs naar Duitsland gegaan om de meest actuele verzekeringsterminologie te
verkrijgen, dat vonden we wel heel bijzonder’.

Trainer Duits John

Onze trainer John zelf over het lesgeven:

‘Motivierte Leute zu unterrichten fühlt für mich wie das Erhalten eines netten Geburtstagsgeschenks’

Het resultaat

De medewerkers hebben hun grammaticale kennis verbeterd zodat zij beter mondeling- en schriftelijk communiceren. Daarnaast is hun zelfvertrouwen om te spreken en te schrijven toegenomen. Zij weten hoe zij een goede formele e-mail moeten schrijven in het Engels of Duits en hoe een gesprek te voeren. In een plezierige sfeer is er een hoop geleerd en het naslagwerk met de verzekeringsterminologie was erg handig.

Tweet CZ

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels binnen hun vakgebied. De cursisten waren enthousiast en gedreven door de wijze waarop Sheila haar lessen verzorgde. Top qualities: great results, expert en good value.

A.Joosen – Teamleider medische beoordelingen CZ Zorgverzekeraar

Bekijk hoe we voor uw medewerkers een bedrijfstraining in-company kunnen verzorgen

Bekijk ook de business Case van A&B groep


Alphabet Nederland (BMW Group)


Google Panoramawereld


HR personeelmanagement Schellens


of Concrete Valley


Ooms makelaars kwam met deze specifieke vraag


Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op!

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.