Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case HR

Business case HR

Business case HR, cursus zakelijk Engels voor Schellens Personeelmanagement

De vraag:

Hilda Schellens wilde haar zakelijk Engels verbeteren en had specifieke behoeften. Hilda is interim HR manager en zij werkt steeds vaker voor internationale bedrijven waar de voertaal Engels is. Er waren geen problemen met lezen of het verstaan van het Engels maar ze voelde zich onzeker in het spreken. Zij vond haar grammaticale kennis en haar beroepsvocabulaire te beperkt.

Ons antwoord

Bij een intakegesprek hebben we haar niveau van het Engels bepaald. Daarop hebben we een maatwerk traject ontwikkeld dat aansloot bij de persoonlijke doelstellingen. Zo hebben we de volgende onderwerpen behandeld:

  • HR terminologie
  • HR onderwerpen (employment, interview training, werving en selectie)
  • Grammatica
  • E-mails
  • Deelnemen aan vergaderingen
  • Omgaan met cultuurverschillen

Daarnaast hebben we ook gekeken wat zij thuis kon doen om de lessen zo effectief mogelijk te benutten. Het was voor Hilda een intensief traject met alle opdrachten.

Het resultaat

Hilda

Hilda: ‘Mijn grammaticale kennis is op niveau en mijn vaktechnische woordenschat is aanzienlijk uitgebreid’. ‘Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en spreek nu ook makkelijker in grotere groepen’. ‘Verder vond ik het contact met de docent erg goed, er was altijd ruimte om te improviseren’. ‘Ook werd er goed geluisterd naar wat ik nodig had en we hebben het afgesproken programma helemaal afgewerkt’. ‘Ik raad iedereen SR training aan’.

Bekijk ook de business Case van A&B groep


Alphabet Nederland (BMW Group)


Google Panoramawereld


CZ Zorgverzekeringen


Concrete Valley


Ooms makelaars kwam met deze specifieke vraag

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op!

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.