Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case A&B groep

Business case A&B groep

A&B Groep logo-klant-van-SR training-zakelijk-Engels
A&B groep-Engels-SR training

SR training en A&B Groep gaan samenwerking aan

Sinds de oprichting in 1999 ruim 16 jaar geleden is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt. Zij helpen grote multinationals met het optimaliseren van telecom-contracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken. Dit doen zij voor ruim 500 bedrijven binnen Europa en de rest van de wereld.

De vraag van de A&B groep

“Veel van onze klanten zijn internationaal. De medewerkers in ons team communiceren dan ook dagelijks in het Engels. Het niveau is goed, maar juist de nuances in bijvoorbeeld een servicegesprek, daar willen wij graag nog aan werken. Vandaar dat wij op zoek waren naar een partner die ons daarmee kan helpen. De collega’s die deelnemen aan de trainingen, krijgen ieder individuele aandacht. Voor de ene collega zal er meer aandacht zijn voor zakelijk schrijven en voor de ander zal de nadruk liggen op het nog beter mondeling te kunnen communiceren. Binnen A&B Groep werken we constant aan het serviceniveau en deze trainingen vormen een onderdeel van dit proces”.

Ons antwoord op de vraag van A&B groep

Wij hebben naast het vaststellen van de doelstelling met A&B groep ook met iedere medewerker een intakegesprek gevoerd. In dit intakegesprek hebben we het niveau van het Engels (CEF niveau) vastgesteld en gekeken naar de persoonlijke uitdagingen en het gewenste eindresultaat van de medewerker. Daarop hebben we een maatwerkplan geschreven met voldoende ruimte voor inbreng van de deelnemers. Daarnaast hebben we regelmatig geëvalueerd met deelnemers en A&B groep om de training zo optimaal mogelijk te kunnen geven.

Het resultaat

‘In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten. Elke cursist heeft de stap naar een hoger CEF niveau kunnen maken, wat blijkt uit een meting vooraf aan de cursus en een meting na afloop. Alle lessen waren maatwerk en toegespitst op het specifieke vakgebied van de cursist. Ook het lesmateriaal sloot naadloos aan.

De lessen zijn door al mijn collegae als heel positief ervaren en ook als zodanig beoordeeld.
We hebben dan ook direct besloten om meer collegae via SR Training te laten bijscholen”.

Peter Rodenburg Manager Operations bij A&B Groep en De Telecompartner

Bekijk ook de business Case van CZ


Alphabet Nederland (BMW Group)


Google Panoramawereld

HR personeelmanagement Schellens


Concrete Valley had deze vraag


Ooms makelaars kwam met deze specifieke
vragen

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

neem contact op
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.