Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Rotterdam

Cursus Engels Rotterdam

Cursus Engels Rotterdam-SR training zakelijk Engels

Cursus Engels in Rotterdam

Bij SR training bent u aan het juiste adres voor een cursus Engels in Rotterdam die volledig aansluit bij uw dagelijkse praktijk! U en/of uw medewerkers verbeteren hun Engelse vaardigheden in professioneel Business English bij u op locatie in Rotterdam.

De taalcursus Engels in Rotterdam wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan, zo werken we samen aan ‘Serious Results’!

Verbeter uw zakelijk Engels met een cursus van SR training!

SR training biedt u verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw zakelijk Engels. Zo verzorgen wij naast cursussen en interactieve trainingen ook cultuurtrainingen, workshops, executive coaching en vertalingen en websitescans.

We hebben met u een gesprek over uw doelstellingen. Wat wilt u bereikt hebben aan het eind van de Engelse les in Rotterdam? Ook hebben we met alle medewerkers een apart gesprek om hun persoonlijke aandachtspunten en wensen te horen. We bepalen in dat gesprek ook het niveau. Zo stemmen we de cursus optimaal af op de wensen.

Een bedrijfstraining Engels in Rotterdam met de volgende onderwerpen

Als bedrijf bepaalt u samen met uw medewerkers welke onderwerpen u belangrijk vindt.
We stemmen daar de cursus op af. Onze ervaring is dat het medewerkers motiveert als ze tijdens het Engels leren in Rotterdam met hun eigen uitdagingen aan de slag kunnen gaan.

Een in-company training Engels kan uit verschillende onderdelen bestaan.

 • Social talk
  Hoe begin ik een gesprek met een onbekende, hoe schep ik informele- of formele sfeer.
 • Zakelijke gesprekken voeren in het Engels
  Hoe voer ik een professioneel gesprek zoals een native speaker dat zou doen.
 • Zakelijke Engelse correspondentie
  Hoe schrijf ik een formele brief of e-mail in het Engels, Hoes stel ik een offerte of rapport op.
 • Technisch Engels
  Hoe leg ik uit hoe een machine werkt, welke veiligheidsinstructies er zijn, ken ik de juiste terminologie.
 • Vaktechnisch Engels
  Wat is het verschil tussen gewoon Engels en Business English? Welke vocabulaire gebruik ik in mijn vakgebied.
 • Bedrijfspresentaties
  Hoe kan ik op een overtuigende wijze mijn bedrijf presenteren.
 • Presentatietechnieken
  Hoe geef ik vol zelfvertrouwen een interessante presentatie in het Engels.
 • Telefoontraining
  Hoe voer ik een telefoongesprek in het Engels. Hoe vraag ik om uitleg, hoe formuleer ik dingen.
 • Cultuurtraining
  Hoe ga ik om met de verschillende culturen van mijn klanten en collegae om het beste resultaat te behalen.
 • Engels voor HR medewerkers en -managers
  Hoe voer ik een selectiegesprek in het Engels, maak ik functieomschrijvingen en communiceer ik.
 • Vaardigheden voor de manager
  Hoe kan ik mijn mening geven in een vergadering. Hoe gaat een sales gesprek, hoe onderhandel ik het beste.
 • Spreken als een native speaker
  Is mijn woordenschat voldoende. Ken ik zakelijke uitdrukkingen en weet ik die toe te passen.

Een greep uit wat we allemaal aan de orde kunnen laten komen in een bedrijfstraining Engels op uw eigen bedrijf in Rotterdam e.o. Bekijk welke pluspunten een bedrijfstraining zakelijk Engels voor uw medewerkers heeft.

Hoe we u helpen

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling. We gaan ervanuit dat wat uw medewerkers vandaag in de cursus leren, gelijk kunnen gaan gebruiken. Daarom vragen we medewerkers vooral hun eigen materialen mee te nemen naar de cursus Engels in Rotterdam.

SR training is bovendien bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken zoals zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistiek, zorg, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven.

Zo hebben we voor diverse groepen van Ooms makelaardij in Rotterdam een cursus Engels verzorgd. Lees hier hun business case en hoe we ze hebben geholpen.

Waarom SR training?

Kiezen voor een Engelse les in Rotterdam van SR training heeft verschillende voordelen:

 • Engelse les van een native speake;r
 • Intakegesprek met u én de deelnemer(s);
 • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden;
 • Duidelijke niveaubepaling via CEF;
 • Interactieve trainingen in kleine groepen;
 • Aandacht voor cultuur;
 • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk;

Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten met uw Engels cursus in Rotterdam. Na aanvraag van uw cursus Engels in Rotterdam krijgt u binnen 48 uur al een prijsindicatie en voorstel thuisgestuurd.

Constant vinger aan de pols

We vinden het belangrijk om het beste resultaat te behalen. Daarom evalueren we constant. Zo kunnen we altijd bijsturen als dat nodig is.

“Samenwerking m.b.t. de organisatie was zeer prettig. Er werd wekelijks teruggekoppeld en contact met organisatie verliep goed. We kunnen SR training aanbevelen als het gaat om gerichte taaltraining, aandacht voor de cursist en uiteindelijk rendement”.
Mara Oele – HR Officer Netherlands Team Furmanite Vlissingen.

U krijgt bij de Engels cursus Rotterdam daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden mondelinge- en schriftelijke updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de taalcursus in Rotterdam ontvangen u of uw medewerkers een CEF certificaat met het behaalde niveau.

Een vervolgcursus Engels in Rotterdam?

Naast de Engelse taalcursus in Rotterdam die wij aanbieden, geven wij ook verschillende vervolgcursussen om uw Engels op niveau te houden. Met bijvoorbeeld de Business English Maintenance (B.E.M.) kunt u met 8 bijeenkomsten in een jaar uw Engelse kennis ophalen en eventueel nieuwe vragen stellen, met een vervolgcursus kunt u juist verdieping zoeken en nog meer stappen maken in de Engelse taal, met een individuele training krijgt u persoonlijke begeleiding op het gebied van uw knelpunten, bij de executive training bieden wij u lange termijn persoonlijke begeleiding (variërend van enkele maanden tot jaren) om uw Engels op niveau te houden, eventueel door samen met u een presentatie voor te bereiden. Wij kunnen met ons intakegesprek u ook helpen met het vaststellen van het Engelse niveau van uw sollicitanten tijdens wervingsprocedures, als het van belang is dat de toekomstige medewerker een bepaald niveau van de Engelse taal dient te beheersen. Dit doen wij aan de hand van het Common European Framework. Tot slot kunt u zich ook inschrijven voor onze workshops van één of meerdere dagdelen. Hierbij worden onderwerpen behandeld als het geven van een presentatie, het bijwonen/leiden van vergaderingen, een toegespitste workshop voor de HR-afdeling én een dagtraining voor de internationale ondernemingsraad.

Meer informatie

Reken af met uw onzekerheden over de Engelse taal en informeer naar een cursus Engels van SR training in Rotterdam. Professioneel Business English voor uzelf en/of uw medewerkers!

Communiceer mondeling- en schriftelijk met meer zelfvertrouwen.

Wilt u Engels leren in Rotterdam? Dan is een cursus Engels in Rotterdam is zeer eenvoudig en snel geregeld. Maar ook een in andere plaatsen bijvoorbeeld.

Neem contact met ons op via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen, dan helpen wij u graag verder! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.