Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Rotterdam
Direct bellen!

Cursus Engels Rotterdam

Cursus Engels Rotterdam

Bij SR training bent u aan het juiste adres voor een cursus Engels in Rotterdam die volledig aansluit bij uw dagelijkse praktijk! U en/of uw medewerkers verbeteren niet alleen hun Engelse gespreksvaardigheden, maar leren bijvoorbeeld ook hoe een e-mail correct opgebouwd wordt, hoe presentaties verbeterd kunnen worden en hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technische vocabulaire begrijpen. De cursus wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan, zo werken we samen aan ‘Serious Results’!

 

Verbeter uw zakelijk Engels met een cursus van SR training!

SR training biedt u verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw zakelijk Engels. Zo verzorgen wij naast cursussen en interactieve trainingen ook cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Al onze trainingen zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling. SR training is bovendien bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken zoals zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistiek, zorg, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven.

 

Waarom SR training?

Kiezen voor een cursus Engels van SR training brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Engelse les van een native speaker
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s)
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF
  • Interactieve trainingen in kleine groepen
  • Aandacht voor cultuur
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk

Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde niveau.

 

Diverse onderzoeken tonen aan dat een investering in een taaltraining uw bedrijf laat groeien.

 

Meer informatie

Reken af met uw onzekerheden over de Engelse taal en boek een cursus Engels van SR training voor uzelf en/of uw medewerkers! Een cursus Engels in Rotterdam is zeer eenvoudig en snel geregeld. Maar ook een cursus in Dordrecht bijvoorbeeld.Neem contact met ons op via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen, dan helpen wij u graag verder! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.