Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐ Vertalingen en website scans

⭐ Vertalingen en website scans

Vertalingen- website scans-infographic SR training infographic-SR training-Zakelijk-Engels

Wij verzorgen graag uw vertalingen en website scans

Vertalingen

Vertalingen en website scans.
Met uw vraag naar een vertaling kunnen we u ook helpen.
Afhankelijk van het soort document kan dit door beëindigde vertalers worden gedaan.
We hebben ook vertalers gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden zoals:

We kijken met u wat u precies met de vertaling wilt.

 • Algemene teksten
  Hierbij moet u denken aan vertaling van een brief, instructie, nieuwsartikelen, zakelijke berichten.
  Vertalingen van algemene aard.
 • Juridische teksten
  Juridische teksten luisteren zeer nauw. Hier is specialistische kennis voor nodig om een verkeerde interpretatie van de tekst te voorkomen. De juiste terminologie, stijl en schrijfwijze worden toegepast. Natuurlijk geldt voor al onze diensten geheimhouding.
 • Vak gerelateerde teksten
  Hierbij moet u denken aan teksten op een bepaald vakgebied zoals: logistiek, financiën, industrie, land- en tuinbouw, retail, medisch enz.
 • Technische werkinstructies
  Dit kunnen handleidingen zijn van machines, maar ook werkinstructies met een technische aard, veiligheidsvoorschriften enz.
 • Rapporten
  Rapporten en verslagen, samenvattingen en overzichten, brochures, handleidingen worden vertaald naar de gewenste brontaal.
 • Motivatiebrieven en cv’s
  Uw Nederlandstalige motivatiebrief en cv vertalen we naar de gewenste doeltaal. Zo kunt u ook bij internationale bedrijven solliciteren. Los van de vertalingen verzorgen we ook sollicitatietrainingen in een andere taal d.m.v. rollenspellen.

  Vaak zijn onze vertalers native speakers die al geruime tijd hun vak uit oefenen in Nederland. Zij vertalen u teksten naar de brontaal.

Vertalingen met gevoel

Mijn kandidaat was heel erg blij met het aangeleverde gecorrigeerde moeder CV. De Engelse teksten zijn krachtiger geworden. Ze heeft tevens haar creatief cv en linkedin profiel aangepast.
Bedankt voor de snelle service!

Drs. Mariëlle de Graaf-Govaerts
passion4work

Bedankt voor de goede teksten en snelle service!
We zijn supertevreden over jullie vertaalwerk.

M.v.G  Experience Designer – driveamber.com

Bekijk ook de business case van trainingen en vertalingen voor de Concrete Valley Group. Wat de aanleiding was en het uiteindelijke resultaat.U heeft een beëdigd vertaler nodig als het gaat om documenten die rechtsgeldig moeten zijn en gewaarmerkt.

Deze talen vertalen wij:

 • Nederlands
 • Engels
 • Frans
 • Duits
 • Russisch
 • Spaans
 • Arabisch

Andere talen op aanvraag.

De ene vertaling is de ander niet

Soms is een vertaling zeer intensief werk met bijvoorbeeld een dubbele controle.

Of de vertaling moet worden gedaan met spoed, of juist niet. Is het een bepaalde specialisatie of een algemene tekst. Een vertaling Nederlands-Engels zal voordeliger zijn dan een vertaling in het Arabisch. Dat bepaalt ook de prijs. Geen enkele vertaling is hetzelfde. Daarom geven we vooraf een prijsindicatie en leveringstijd. Bestanden worden bij voorkeur als een word document aangeleverd.


Vertalingen en website scans

Internationaal werkende bedrijven hebben vaak (naast de Nederlandse) een website in een andere taal. In praktijk zien we vaak dat deze letterlijk vertaald zijn vanuit het Nederlands.

Zo krijg je vaak grammaticale fouten, zinnen die niet lekker lopen en wordt het verkeerde gevoel overgebracht. Een gemiste kans als u voor buitenlandse geïnteresseerden in uw bedrijf niet erg professioneel overkomt.


Hoe we u daarbij helpen

 • Wij kunnen uw website scannen op verbeteringen en aanbevelingen
 • Een volgende stap kan zijn dat we uw website teksten aanpassen of herschrijven
 • We kunnen uw website ook volledig vertalen vanuit het Nederlands in een andere taal.

U levert uw tekst aan per e-mail in een Word document en wij sturen u een prijsopgave vooraf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN


Hier vindt u informatie over ons overige aanbod en over werkwijze.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.