Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Tilburg

Cursus Engels Tilburg

 Cursus Engels Tilburg

Zoekt u een geschikte cursus Engels voor uw medewerkers? Of wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren? Vergroot uw professionaliteit in internationale klantencontacten en verbeter uw mondelinge en schriftelijke communicatie met behulp van een native speaker met een cursus van SR training! Samen zorgen we ervoor dat we ‘Serious Results’ behalen door de cursus precies af te stemmen op uw baan/bedrijf en doelstellingen. Onzekerheden in de Engelse taal zijn straks voorgoed verleden tijd met een cursus Engels in Tilburg en omstreken van SR training!

 

Waarom een cursus Engels van SR training?

Bij SR training is het mogelijk om  snel te starten met een cursus. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde niveau. Dit is onze werkwijze.

 

Kiezen voor een cursus Engels van SR training brengt daarnaast de volgende voordelen met zich mee:

  • Engelse les van een native speaker
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s)
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF
  • Interactieve trainingen in kleine groepen
  • Aandacht voor cultuur
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk

Verbeter uw zakelijk Engels in 6 stappen

SR training werkt met een stappenplan om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.
Stap 1 omvat de uitleg van onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling en de presentatie van een vrijblijvende offerte.
Bij stap 2 houden we een intakegesprek met u en/of uw medewerkers om de persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen.
Stap 3: het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.
Bij stap 4 maken we een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken, waarna bij stap 5 de training gaat echt beginnen. Dan is er als laatste stap nog de nazorg die we u bieden. We bekijken bij stap 6 of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we eventueel nog meer voor u kunnen doen.

 

Bekijk het filmpje van het 6 stappenplan.

 

Meer informatie

Reken af met uw onzekerheden over de Engelse taal en boek een cursus Engels van SR training in Tilburg, Eindhoven, Breda en omstreken! Neem contact met ons op via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen, dan helpen wij u graag verder. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Pin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

Mis onze laatste blog artikelen en tips niet! (en ontvang een korting op de Business English Survival Guide)IK WIL ME AANMELDEN
+