Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Tilburg

Cursus Engels Tilburg

Tekst: cursus Engels Brabant plaatje kasteel Croy

 

Cursus Engels Tilburg

 
Zoekt u een geschikte cursus Engels voor uw medewerkers? Of wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren? Vergroot uw professionaliteit in internationale klantencontacten en verbeter uw mondelinge en schriftelijke communicatie met behulp van een native speaker met een cursus van SR training! Samen zorgen we ervoor dat we ‘Serious Results’ behalen door de cursus precies af te stemmen op uw baan/bedrijf en doelstellingen. Onzekerheden in de Engelse taal zijn straks voorgoed verleden tijd met een cursus Engels in Tilburg en omstreken (Eindhoven, Breda, Den Bosch) van SR training!

 

Waarom een cursus Engels van SR training?

 
Bij SR training is het mogelijk om  snel te starten met een cursus. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde niveau. Dit is onze werkwijze.

 

Kiezen voor een cursus Engels van SR training brengt daarnaast de volgende voordelen met zich mee:

  • Engelse les van een native speaker
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s)
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF
  • Interactieve trainingen in kleine groepen
  • Aandacht voor cultuur
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk

De onderwerpen die aan bod zijn zeer divers. Naast een gesprek met u als opdrachtgever hebben we ook een gesprek met alle medewerkers. We stellen daarbij hun niveau vast zodat we nagenoeg dezelfde niveaus in een cursus Engels op uw bedrijfslocatie in Tilburg, bij elkaar hebben.
We werken met kleine groepen zodat het zelfvertoruwen kan groeien, medewerkers met actuele zaken kunnen komen en direct antwoord krijgen.

De onderwerpen in de cursus zijn afgestemd op de doelstelling. Dit is een overzicht van de diverse onderwerpen in de bedrijfstraining.

Verbeter uw zakelijk Engels in 6 stappen

 
SR training werkt met een stappenplan om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.
Stap 1 omvat de uitleg van onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling en de presentatie van een vrijblijvende offerte.
Bij stap 2 houden we een intakegesprek met u en/of uw medewerkers om de persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen.
Stap 3: het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.
Bij stap 4 maken we een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken, waarna bij stap 5 de training gaat echt beginnen. Dan is er als laatste stap nog de nazorg die we u bieden. We bekijken bij stap 6 of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we eventueel nog meer voor u kunnen doen.

 

Bekijk het filmpje van het 6 stappenplan.

 

Meer informatie

 
Reken af met uw onzekerheden over de Engelse taal en boek een cursus Engels van SR training in Tilburg, Eindhoven, Breda en omstreken! Neem contact met ons op via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen, dan helpen wij u graag verder. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.
 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.