Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Taalcursus Engels in Breda

Taalcursus Engels in Breda

tekst: cursus Engels breda afbeelding: kerk van Breda

Cursus Engels in Breda

 
Wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren? Of zoekt u een geschikte taalcursus Engels voor uw medewerkers in Breda of omgeving? Met een taaltraining van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en helpt een native speaker uw mondelinge- en schriftelijke communicatie te verbeteren. Met meer zelfvertrouwen communiceren! Reken af met uw onzekerheden in de Engelse taal en vergroot uw zelfvertrouwen met een cursus Business English in Breda en omgeving van SR training!

SR training helpt u met een cursus Engels in Breda

 
Een cursus Engels in Breda want onzekerheden over de Engelse taal kunnen voor een hoop obstakels zorgen op de werkvloer.
Herkent u deze uitdagingen in uw dagelijkse werk?

Met een cursus van SR training rekent u voorgoed af met twijfels over:

 • de correctheid van een e-mail
 • het juiste gebruik van dat ene vaktechnische woord
 • uw Engelse presentatie
 • uw deelname aan een vergadering in het Engels
 • het voeren van een telefoongesprek
 • succesvol een (onderhandeling, sales) gesprek voeren
 • en nog veel meer

   
  Handig en efficiënt om met zelfvertrouwen mondeling- en schriftelijk te communiceren in het Engels! Bovendien is de taalcursus Engels in Breda volledig afgestemd op uw bedrijf of functie,.

  Zo gaan we doelgericht en praktijkgericht te werk. In onze trainingen kijken we ook met wie u zakendoet. We leren u over de cultuur zodat er geen dingen fout gaan in de communicatie zonder dat u het weet. We vragen uw medewerkers ook om hun eigen materialen mee te nemen naar de cursus. Daar gaan we mee aan de slag, dat motiveert.

Naast het gesprek dat we met u hebben over de doelstellingen hebben we ook met iedere medewerker een intakegesprek. Naast het vaststellen van het niveau kijken we ook naar de persoonlijke aandachtspunten en wat de medewerker zelf met de cursus Engels wil bereiken.
Zo wordt het een praktijkgerichte en toepasbare cursus waar de medewerkers ook echt wat aan hebben in de dagelijkse werkzaamheden.

Trainingsmogelijkheden

 
SR training heeft verschillende mogelijkheden om uw cursus Engels in Breda zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen:

 • VIP cursus (Very Important Professional) 1 op 1 training;
 • Van beginners tot gevorderden groepstrainingen (incompany);
 • Executive coaching ( (HR) manager of directeur coachen);
 • Een training on the job (specifiek doel).
 • Workshops met diverse onderwerpen
 • De cursus Engels is zowel offline als online te volgen
  Via een video call verbinding neemt u deel via onze virtual classroom.
  Op afstand leren. Natuurlijk is er ook een combinatie mogelijk van offline en online leren.
 • Verder helpen we u met ertalingen en website scans


Wij stemmen elke soort training volledig op maat met u af, zodat de cursus helemaal aansluit bij u of uw organisatie. Maar misschien heeft u andere taalvragen, dan luisteren we graag.

Na een gesprek met u en de intakegesprekken met uw medewerkers doen we u een voorstel. Dat bespreken we met u en passen het aan naar uw wensen en doelstellingen. Zo wordt het een cursus zakelijk Engels met een hoog rendement.
Een native speaker geeft de lessen zodat typische Nederlandse fouten in het Engels direct worden opgemerkt. Bovendien is de trainer ook op de hoogte met de verschillende manieren van zakendoen met andere culturen.
 

 

Contact opnemen

 
Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bekijk met ons alle mogelijkheden voor een taalcursus Engels in Breda?

Vul het contactformulier in, bel ons of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij helpen ook u graag met een effectieve taalcursus!

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.