Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 34 beoordelingen bij Google

Bedrijfstraining – Cursus zakelijk Engels in Breda

Bedrijfstraining – Cursus zakelijk Engels in Breda

 

Cursus zakelijk Engels- cursus Business English- de onderwerpen
Bedrijfstraining – Cursus zakelijk Engels in Breda

Bedrijfstraining Cursus zakelijk Engels in Breda

U wilt graag een praktijkgerichte cursus zakelijk Engels voor uw medewerkers. Een cursus zakelijk Engels in Breda,  waar men aan de slag gaat met de dagelijkse uitdagingen. Een incompany training business Engels die op maat voor uw bedrijf wordt gemaakt.

Wij uw medewerkers helpen om professioneel te communiceren in het Engels. Praktijkgerichte bedrijfstrainingen bij  u op locatie in Breda.

Nadat we met u de doelstellingen hebben besproken hebben we ook een individueel intakegesprek met uw medewerker. In dit gesprek bepalen we het CEF niveau maar vragen ook:

Wat is jouw functie, wat zijn jouw uitdagingen met Engels, wat is jouw doelstelling en wat wil je aan het eind bereikt hebben. Allemaal vragen om een goed maatwerktraject te kunnen maken.

We gaan dan aan de slag om u een voorstel te doen voor groepssamenstelling en programma.
Het wordt afgestemd op de doelstellingen van het bedrijf en de medewerkers. Zo wordt het een interactieve maatwerktraining die praktijkgericht is zodat medewerkers het geleerde direct kunnen toepassen.

Een bedrijfscursus zakelijk Engels in Breda

Een training bij u op het bedrijf. Wij komen naar u toe. Geen derving van man/vrouw uren of gereis van medewerkers.

Uw medewerkers dienen professioneel te communiceren met anderstaligen.
Dat gaat niet altijd even goed,  Nederlanders zijn vrij direct in hun communicatie.
Waarschijnlijk herkent u deze uitdagingen wel.

Bij meerdere bedrijven in Breda verzorgen we taalcursussen zakelijk Engels maar ook in de directe omgeving. Bijvoorbeeld in Moerdijk, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Roosendaal en Bergen op Zoom.

We maken een cursus interactief en afgestemd op de dagelijkse praktijk van medewerkers. Bedrijfs Engels/ Business English dus met veel verschillende ondewerpen.
Medewerkers worden ook gevraagd om eigen e-mails en documenten mee te nemen naar de cursus.
We hebben diverse werkvormen zodat het altijd interessant is. Zo worden presentaties gegeven, bootsen we een vergadering in het Engels na en oefenen we telefoongesprekken.
Zo leert een native speaker uw medewerkers professioneel mondeling- en schriftelijk communiceren in het Engels.

Aan de slag met wat medewerkers dagelijks tegenkomen. Zo oefenen we vaktechnische woorden en zorgen we dat de grammatica in orde is. Dan gaat het pas echt leven en is het direct toepasbaar. Dat motiveert medewerkers en het zelfvertrouwen groeit.

Business English in Breda bij u op het bedrijf

Je komt niet meer weg met ‘als ze maar begrijpen wat ik bedoel dan zijn we al een heel eind’.

Er wordt verwacht dat professioneel Business English wordt gesproken. Ook is het belangrijk dat men goed begrepen wordt en er geen irritaties ontstaan. Daarom behandelen we ook cultuur in de training. Belangrijk om een deal niet af te laten ketsen op een onwetendheid in cultuur.

Natuurlijk kunnen we ook naar uw internationale website kijken. Is dat allemaal goed vertaald door een native speaker? Komt de boodschap goed over en is het geen letterlijke vertaling vanuit het Nederlands?

Of misschien wilt u bij een selectiegesprek het niveau van het Engels bij een nieuwe medewerker weten? Wij kunnen een intakegesprek verzorgen op basis van de CEF niveaus (Common European Framework).

Kortom, behalve met een taalcursus Engels in Breda kunnen we u met allerlei vragen rondom taal helpen. Daarbij is uw vraag leidend en is er altijd een oplossing. We hebben ook dagtrainingen of workshops. Beroepsspecifiek dus zo gaan uw medewerkers met meer zelfvertrouwen het contact aan met  de juiste mondelingen en schriftelijke vaardigheden .

Kijk wat het andere bedrijven heeft opgeleverd bij de referenties van onze klanten. Wij kunnen ook voor u een succesvolle training zakelijk Engels in Breda verzorgen.

Bekijk ons aanbod.

NEEM CONTACT OP
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.