Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Bergen op Zoom
Direct bellen!

Cursus Engels Bergen op Zoom

Cursus Engels Bergen op Zoom

Wilt u uw professionaliteit in internationale klantencontacten verbeteren? Maar ook de kwaliteit van uw mondelinge en schriftelijke communicatie opschroeven met behulp van een native speaker? Boek dan een cursus Engels in Bergen op Zoom van SR training! Onze cursussen zijn speciaal gericht op uw bedrijf/baan en doelstellingen waardoor ze direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Wilt u nu alvast meer lezen handige tips en praktische oplossingen? Download dan een van onze gratis E-boeken. Waarom zou u ons laten helpen met uw taalvraag? Lees de referenties van tevreden klanten.

 

Uw Engels verbeteren in 6 stappen

SR training maakt gebruik van een stappenplan dat toepasbaar is voor vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt:

  • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
  • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen
  • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
  • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
  • 5: Start van de cursus, op korte termijn
  • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat.

 

Mogelijkheden van SR training in Bergen op Zoom

Twijfelt u regelmatig over de correctheid van een e-mail? Laat u Engelse telefoontjes vaak aan anderen over en raakt u de draad kwijt tijdens een vergadering of presentatie? Al deze obstakels zijn voorgoed verleden tijd na een cursus van SR training. Onze trainingen bieden u diverse mogelijkheden: u kunt kiezen voor interactieve trainingen, cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Dus, zo hoeft u straks nooit meer lang na te denken wat dat ene vaktechnische woord nou ook alweer was en volgt u met gemak een Engelstalig gesprek, vergadering of presentatie.

Meer informatie

Heeft u interesse in een cursus Engels in Bergen op Zoom van SR training? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen. Ook als u vragen of behoefte aan meer informatie heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Ook in Zeeland, Limburg en Zuid Holland zijn we actief.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

1 OP 1 SPOEDCURSUS IN AUGUSTUS MET VROEGBOEKKORTING MEER INFORMATIE
+