Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Taalcursus Engels Rotterdam
Direct bellen!

Taalcursus Engels Rotterdam

Taalcursus Engels Rotterdam

Met een cursus Engels van SR training boekt u ‘Serious Results’ voor uzelf en/of uw medewerkers! Wij bieden cursussen aan die volledig afgestemd zijn op uw dagelijkse praktijk. Naast het verbeteren van Engelse gespreksvaardigheden en het correct opbouwen van een e-mail, komen ook het verbeteren van presentaties en bijvoorbeeld, het verduidelijken van werk- en veiligheidsinstructies aan bod. Doordat we de cursus volledig afstemmen op uw bedrijf of functie boeken we samen de hoogst haalbare resultaten. Bent u dus op zoek naar een goede taalcursus Engels in Rotterdam? Dan moet u bij SR training zijn!

Waarom SR training?

Kiest u voor een taalcursus van SR training, dan krijgt u les van een native speaker. Naast aandacht voor de taal(barrières) is er ook aandacht voor cultuur. De trainingen zijn interactief en worden in kleine groepen gegeven. Het intakegesprek vindt samen met u én de deelnemers plaats, zodat er vooraf een duidelijke niveaubepaling gedaan kan worden. SR training levert maatwerk; we zorgen ervoor dat de cursus past bij uw doelstelling en praktijkgericht is op uw eigen werkzaamheden.

Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde CEF niveau. (internationaal erkend)

Verbeter uw zakelijk Engels met een cursus van SR training!

SR training biedt u verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw zakelijk Engels:

  • Interactieve trainingen
  • Cultuurtrainingen
  • Begeleiding
  • Advies

SR training is bovendien bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken zoals zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistiek, zorg, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven.

Lees hier hoe een investering in taaltrainingen u geld oplevert.

Meer informatie?

Laat uzelf en/of uw medewerkers voorgoed afrekenen met onzekerheden over de Engelse taal en boek een taalcursus Engels in Rotterdam van SR training! Het boeken van een training is zeer eenvoudig en snel geregeld. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen wij u graag verder.

Hier kunt u onze E-boeken bekijken die u gaan helpen om uw Engels te professionaliseren.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.