Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Taalcursus Engels Rotterdam

Taalcursus Engels Rotterdam

tekst cursus Engels Rotterdam afbeelding Willemsbrug

Cursus Engels in Rotterdam volgen

Met een cursus Engels van SR training boekt u ‘Serious Results’ voor uzelf en/of uw medewerkers! Wij bieden maatwerk cursussen  Engels aan die volledig afgestemd zijn op uw dagelijkse praktijk. Naast het verbeteren van Engelse gespreksvaardigheden en het correct opbouwen van een e-mail, komen ook het verbeteren van presentaties en bijvoorbeeld, het bijwonen van vergaderingen aan bod.

Doordat we de cursus volledig afstemmen op de medewerkers in uw bedrijf en hun functie boeken we samen de hoogst haalbare resultaten. Bent u dus op zoek naar een goede taalcursus Engels in Rotterdam? Dan moet u bij SR training zijn!

Waarom SR training?

Kiest u voor een taalcursus van SR training, dan krijgt u les van een native speaker. Naast aandacht voor de taal(barrières) is er ook aandacht voor cultuur. De trainingen zijn interactief en worden in kleine groepen gegeven. Het intakegesprek vindt samen met u én afzonderlijk met de deelnemers plaats, zodat er vooraf een duidelijke niveaubepaling gedaan kan worden.

Een cursus Engels in Rotterdam betekent een maatwerktraining op uw locatie. We zorgen ervoor dat de cursus past bij uw doelstelling en praktijkgericht is op uw eigen werkzaamheden. We werken in de cursus vooral met de eigen materialen van de deelnemers. Zijn nemen hun e-mails, rapporten, en presentaties mee. Daar gaan we mee aan de slag. Zo gaat het pas echt leven en dat motiveert. Geen saaie lessen dus.
Dit zijn de redenen waarom bedrijven voor SR training kiezen.

Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u een prijsindicatie en een voorstel binnen 48 uur.
We houden tijdens de training vinger aan de pols en evalueren regelmatig om het hoogst mogelijke rendement te halen. U krijgt daarom niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u of uw medewerkers een certificaat met het behaalde CEF niveau. (internationaal erkend)

Verbeter uw zakelijk Engels met een cursus van SR training in Rotterdam

SR training biedt u verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw zakelijk Engels:

  • Interactieve trainingen
  • Training on the job
  • Workshops
  • Vertalingen
  • Website scans

SR training is bovendien bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken. We helpen o.a. medewerkers in de zakelijke dienstverlening, bij technische bedrijven, in de logistiek, de zorg, de agrarische sector, retail- en productiebedrijven, ICT enz . Zo hebben vele bedrijven al ervaren dat een taaltraining effectief is en een taalcursus Engels een goede investering is.

Naast de ‘live’ trainingen op uw bedrijf locatie is het ook mogelijk om de cursus op afstand te volgen via een beeldbelverbinding. We maken gebruik van diverse programma’s. Ook hebben we programma’s waarbij niets geinstalleed hoeft te worden. U ontvangt een link, klikt die aan en u zit in de les.

Meer informatie?

Laat uzelf en/of uw medewerkers voorgoed afrekenen met onzekerheden over de Engelse taal. Bekijk welke onderwerpen we allemaal aan bod kunnen laten komen in een taalcursus Engels in Rotterdam.

Het boeken van een training is zeer eenvoudig en snel geregeld. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen wij u graag verder.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.