Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐ Cursus Engels Breda

⭐ Cursus Engels Breda

tekst: cursus Engels breda afbeelding: kerk van Breda
Cursus Engels Breda

Een cursus Engels in Breda

Bij SR training werken we samen met u en uw medewerkers aan ‘Serious Results’. Dat betekent dat een cursus Engels in Breda op maat wordt gemaakt. Volledig wordt afgestemd op uw bedrijf en op de functies van uw medewerkers. Daarbij kijken we hoe we het beste rendement kunnen halen met uw doelstelling centraal. Zo zijn er vele onderwerpen waaruit u kunt kiezen.

Met meer zelfvertrouwen zowel mondeling- als schriftelijk communiceren is het uitgangspunt bij een Engelse cursus in Breda op uw eigen locatie. Daarbij komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, de verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. U en uw medewerkers bepalen wat er wordt behandeld in de cursus Engels. Onze cursussen en interactieve trainingen worden bovendien gegeven door een native speaker. Deze trainers hebben ook een achtergrond in het bedrijfsleven.

Cursus Business English van een native speaker in Breda

De voordelen van een native speaker zijn dat hij of zij de taal als kind heeft geleerd. De specifieke grammatica goed kent en de aandachtspunten voor typische Nederlandse fouten. Ook als het gaat om de juiste uitspraak van woorden is een native speaker beter. Cultuurverschillen worden ook meegenomen in de training Business English op uw locatie in Breda en omstreken.

Het voordeel van een cursus Engels in Breda op uw bedrijf is dat wij naar u toekomen. Uw medewerkers hebben geen derving van reisuren. Ze voelen zich op hun gemak en we geven de training op tijden die u het beste uitkomen.

Kies ook voor Engelse les in Breda van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt! Maar ook de contacten met uw (toekomstige) zakenpartners en collega’s in het buitenland. Investeren in uw medewerkers is ook investeren in uw klant. Een taaltraining levert geld op.

Uw medewerkers nemen de telefoon zonder vrees op, ze schrijven een professionele e-mail en kunnen deelnemen aan een vergadering. Geven een goede presentatie en kunnen onderhandelen op gelijke voet.

Bekijk ons aanbod. Er zijn zoveel mogelijkheden. Hoe kunnen we u het beste helpen?

Cursus zakelijk Engels Breda op maat gemaakt

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken.
Wij hebben als opdrachtgevers:

 • Banken;
 • (Zorg) verzekeraars;
 • Technische bedrijven;
 • Logistieke bedrijven ;
 • Scheepswerven;
 • Agrarische bedrijven;
 • Productiebedrijven;
 • Farmaceutische bedrijven;
 • Telecom bedrijven;
 • Makelaardij;
 • Lease maatschappijen;
 • ICT-bedrijven;
 • En nog veel meer!

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn. Zo verzorgen wij naast bedrijfstrainingen Business Engels in Breda ook cultuurtrainingen, begeleiding van managers en diverse workshops.

Mogelijkheden bij SR training

Twijfelen u of uw medewerkers over de correctheid van een e-mail? Laat men Engelse telefoontjes aan anderen over? Raakt men de draad kwijt tijdens een vergadering of presentatie? Is niet altijd de juiste woordkennis paraat? herkent u deze uitdagingen?

Wanneer u een taalcursus Engels in Breda van SR training hebt gevolgd is dit allemaal verleden tijd. Wij kijken graag samen met u naar het beste rendement die onze trainingen om Engels te leren in Breda u op gaan leveren.

Lees hier verder waarom klanten voor SR training kiezen. Hoort u het liever van een ander?
In Breda helpen we diverse bedrijven om professioneel te communiceren. Zo hebben we bij Alphabet (BMW Group) al 200 medewerkers geholpen met een effectieve cursus Engels.

In de business case kunt u lezen met welke vraag de BMW groep kwam, hoe we daar invulling aan hebben gegeven en wat het uiteindelijke resultaat was. Benieuwd hoe we u gaan helpen?

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang. De reacties vanuit onze medewerkers zijn positief en de trainingen resulteren in een daadwerkelijk niveauverschil. Hopelijk kunnen we onze samenwerking in de toekomst blijven voortzetten.

Laura Kolsteren – HR Project Officer  Alphabet Nederland B.V. (BMW Group) Breda

Uw Engels op professioneel niveau met een cursus Engels in Breda

Is het alweer even geleden dat u uw cursus Engels in Breda heeft afgerond en bent u op zoek naar mogelijkheden om de behaalde resultaten on top of mind te houden? Dan bieden wij u diverse mogelijkheden.

Zo kunt u met de opfriscursus Business English Maintenance (B.E.M.) voorkomen dat uw Engelse kennis wegzakt. Uw Engels wordt in 8 aparte bijeenkomsten binnen één jaar weer opgehaald en er is een mogelijkheid tot het stellen van nieuwe vragen.

Zakelijk Engels op uw bedrijf locatie in Breda

Het kan ook zo zijn dat u uw Engelse niveau juist verder op wilt schroeven. Dat kan met een vervolgcursus van de Engelse cursus in Breda. Tijdens deze cursus is er eveneens de mogelijkheid om dieper op nieuwe onderwerpen in te gaan die tijdens de Engelse les in Breda nog niet aan de orde zijn gekomen.

Heeft u nog expliciete thema’s binnen de Engelse taal waarover u nog vragen heeft? Dan is de individuele training geschikt omdat deze één op één training helemaal aangepast kan worden op uw knelpunten.

Heeft u meer behoefte aan een lange termijn persoonlijke begeleiding? Dat bieden wij u met de executive training. Wij ondersteunen u in een periode van enkele maanden tot enkele jaren om uw Engelse kennis actueel te houden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een presentatie samen met u voor te bereiden. Bekijk alle voordelen van een incompany training zakelijk Engels.

En verder:

Bij bepaalde functies is het spreken van een andere taal, zoals het Engels, een vereiste. Dit betekent dat bij het werven van nieuwe medewerkers de sollicitant wel voldoende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden dient te bezitten. Met ons intakegesprek kunnen wij u bijstaan door in te schatten op welk taalniveau de sollicitant ingeschaald kan worden. Ons referentiekader hierbij is het Common European Framework.

Met workshops die één of meerdere dagdelen beslaan komen onder andere onderwerpen voorbij als het bijwonen/leiden van een vergadering, het geven van presentaties, een speciale workshop voor HR managers en medewerkers met onderwerpen gerelateerd aan HR én een dagtraining voor de internationale ondernemingsraad.

Een cursus zakelijk Engels online

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we een combinatie aanbieden van offline en online lessen. Of het vlogen van lessen via een video call verbinding in een virtual classroom. Op afstand leren dus.

Ook hebben we online modules die 24 uur per dag te volgen zijn.
Deze kunnen ook worden ingezet naast een offline trainer.

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus Engels in Breda en omgeving! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan zakelijk Duits, Frans en Spaans. Maar ook uw vertalingen zijn bij ons in goede handen. SR training helpt u graag verder!

Ook in de buurt van Breda kunnen we u helpen. We komen graag naar uw locatie voor een bedrijfstraining zakelijk Engels in Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Moerdijk en Dordrecht. Wilt u ook Engels leren in Breda en omgeving? Wij staan voor u klaar.


Veelgestelde vragen

⭐ Wat is de inhoud van een cursus zakelijk Engels?

Van uw vraag en doelstelling wordt een maatwerkvoorstel gemaakt.

Dit zijn onderwerpen die vaak aan de orde komen:

 • Social talk: een gesprek starten in het Engels, zelfvertrouwen kweken.
 • Zakelijke gesprekken voeren in het Engels
 • Zakelijke Engelse correspondentie: e-mails, rapporten enz.
 • Business English: professioneel communiceren
 • Terminologie van vaktechnische termen en vocabulaire
 • Presentatietechnieken: geven van presentaties over het bedrijf, product, dienst of persoon.
 • Telefoneren in het Engels
 • Cultuurtraining: omgaan met verschillende culturen
 • Technisch Engels
 • Vergader- en overlegvaardigheden
 • Onderhandelen en gesprekstechnieken

  Dit is ons aanbod

  Neem contact op

⭐ Wat kan ik verwachten na een aanvraag voor een cursus zakelijk Engels?

We sturen u een voorstel met een prijsindicatie binnen 24 uur. Spreekt u dit aan dan is een volgende stap de intakegesprekken met u of uw medewerkers om het CEF niveau vast te stellen. Dit gaat volgens een aantal stappen:

 1. We vragen dan ook naar de persoonlijke doelstellingen voor de cursus.
 2. Daarna sturen we een offerte met de mogelijkheden
 3. Gaat u daarmee akkoord dan plannen we samen met u de lesdata
 4. Start de cursus dan brengen we na de eerste les verslag uit
 5. We evalueren schriftelijk na 5 lessen en aan het eind van de cursus
 6. U ontvangt een eindrapport met de begin- en eindniveaus

De cursus kenmerkt zich door:

 • Behandeling van onderwerpen n.a.v. de intakegesprekken
 • Je gaat aan de slag met de dagelijkse uitdagingen en onderwerpen
 • De cursus is heel praktijkgericht
 • Van passieve kennis naar actieve kennis
 • Vergroten van het zelfvertrouwen
 • Kleine groepen met veel interactie in de training
 • Lessen van een native speaker
 • Naast het ‘leren’ wordt er ook gelachen

Dit is onze werkwijze

 

Opties:
* Training op uw bedrijfslocatie.
* Training via video call programma
* Training via blended learning waarbij enkele lessen op locatie worden
gegeven en enkele via video call.
* Training online. 24/7  leren in uw eigen tempo.

 • Workshops over diverse onderwerpen in enkele dagdelen
 • Vertalingen van documenten en websites
 • Of wat verder uw wensen zijn

 

Neem contact op

⭐ Wat kost een cursus zakelijk Engels?

Dat ligt aan uw wensen. De trainingen die we geven maken we op maat en stemmen we af op uw doelstelling. Na een eerste contact met ons ontvangt u altijd een voorstel met een prijsindicatie binnen 1 dag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Dat kan een bedrijfstraining voor u of uw medewerkers zijn op uw locatie (de trainingen worden door heel Nederland gegeven)

Opties:
* Training op uw bedrijfslocatie.
* Training via video call programma
* Training via blended learning waarbij enkele lessen op locatie worden
gegeven en enkele via video call.
* Training online. 24/7  leren in uw eigen tempo.

 • Workshops over diverse onderwerpen in enkele dagdelen
 • Vertalingen van documenten en websites
 • Of wat verder uw wensen zijn

Dit is ons aanbod

Of bekijk alvast hoe we anderen hebben geholpen

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.