Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Breda

Cursus Engels Breda

tekst: cursus Engels breda afbeelding: kerk van Breda

Een cursus Engels in Breda

Bij SR training werken we samen met u en uw medewerkers aan ‘Serious Results’. Dat betekent dat een taalcursus Engels in Breda op maat wordt gemaakt. Volledig wordt afgestemd op uw bedrijf en op de functies van uw medewerkers. Daarbij kijken we hoe we het beste rendement kunnen halen met uw doelstelling centraal.

Met meer zelfvertrouwen zowel mondeling- als schriftelijk communiceren is het uitgangspunt bij een Engelse cursus in Breda op uw eigen locatie. Daarbij komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, de verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. U bepaalt wat er wordt behandeld in de cursus Engels. Onze cursussen en interactieve trainingen worden bovendien gegeven door een native speaker. Deze trainers hebben ook een achtergrond in het bedrijfsleven.

Het voordeel van een cursus Engels in Breda op uw bedrijfslocatie is dat wij naar u toekomen. Uw medewerkers hebben geen derving van reisuren. We geven de training op tijden die u het beste uitkomen.

Kies ook voor Engelse les in Breda van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt!

Bekijk ons aanbod. Er zijn zoveel mogelijkheden. Hoe kunnen we u het beste helpen?

Cursus Engels Breda op maat gemaakt

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken.
Wij hebben als opdrachtgevers:

 • Banken;
 • (Zorg) verzekeraars;
 • Technische bedrijven;
 • Logistieke bedrijven ;
 • Scheepswerven;
 • Agrarische bedrijven;
 • Productiebedrijven;
 • Farmaceutische bedrijven;
 • Telecom bedrijven;
 • Makelaardij;
 • Lease maatschappijen;
 • ICT-bedrijven;
 • En nog veel meer!

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn. Zo verzorgen wij naast bedrijfstrainingen Business Engels in Breda ook cultuurtrainingen, begeleiding van managers en advies rondom productief werken door taaltrainingen.

Mogelijkheden bij SR training

Twijfelen u of uw medewerkers over de correctheid van een e-mail? Laat men Engelse telefoontjes aan anderen over? Raakt men de draad kwijt tijdens een vergadering of presentatie? Is niet altijd de juiste woordkennis paraat? herkent u deze uitdagingen?

Wanneer u een taalcursus Engels in Breda van SR training hebt gevolgd is dit allemaal verleden tijd. Wij kijken graag samen met u naar het beste rendement die onze trainingen om Engels te leren in Breda u op gaan leveren.

Lees hier verder waarom klanten voor SR training kiezen. Hoort u het liever van een ander?
In Breda helpen we diverse bedrijven om professioneel te communiceren. Zo hebben we bij Alphabet (BMW Group) al 200 medewerkers geholpen met een effectieve cursus Engels.

In de business case kunt u lezen met welke vraag de BMW groep kwam, hoe we daar invulling aan hebben gegeven en wat het uiteindelijke resultaat was. Benieuwd hoe we u gaan helpen?

Wilt u zich inschrijven voor een vervolgcursus Engels in Breda?

Is het alweer even geleden dat u uw cursus Engels in Breda heeft afgerond en bent u op zoek naar mogelijkheden om de behaalde resultaten on top of mind te houden? Dan bieden wij u diverse mogelijkheden.

Zo kunt u met de opfriscursus Business English Maintenance (B.E.M.) voorkomen dat uw Engelse kennis wegzakt. Uw Engels wordt in 8 aparte bijeenkomsten binnen één jaar weer opgehaald en er is een mogelijkheid tot het stellen van nieuwe vragen.

Het kan ook zo zijn dat u uw Engelse niveau juist verder op wilt schroeven. Dat kan met een vervolgcursus van de Engelse cursus in Breda. Tijdens deze cursus is er eveneens de mogelijkheid om dieper op nieuwe onderwerpen in te gaan die tijdens de Engelse les in Breda nog niet aan de orde zijn gekomen.

Heeft u nog expliciete thema’s binnen de Engelse taal waarover u nog vragen heeft? Dan is de individuele training geschikt omdat deze één op één training helemaal aangepast kan worden op uw knelpunten.

Heeft u meer behoefte aan een lange termijn persoonlijke begeleiding? Dat bieden wij u met de executive training. Wij ondersteunen u in een periode van enkele maanden tot enkele jaren om uw Engelse kennis actueel te houden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een presentatie samen met u voor te bereiden. Bekijk alle voordelen van een incompany training zakelijk Engels.

En verder:

Bij bepaalde functies is het spreken van een andere taal, zoals het Engels, een vereiste. Dit betekent dat bij het werven van nieuwe medewerkers de sollicitant wel voldoende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden dient te bezitten. Met ons intakegesprek kunnen wij u bijstaan door in te schatten op welk taalniveau de sollicitant ingeschaald kan worden. Ons referentiekader hierbij is het Common European Framework.

Met workshops die één of meerdere dagdelen beslaan komen onder andere onderwerpen voorbij als het bijwonen/leiden van een vergadering, het geven van presentaties, een speciale workshop voor HR managers en medewerkers met onderwerpen gerelateerd aan HR én een dagtraining voor de internationale ondernemingsraad.

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus Engels in Breda en omgeving! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. SR training helpt u graag verder!

Ook in de buurt van Breda kunnen we u helpen. We komen graag naar uw locatie voor een bedrijfstraining zakelijk Engels in Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Moerdijk en Dordrecht. Wilt u ook Engels leren in Breda en omgeving? Wij staan voor u klaar.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.