Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Breda

Cursus Engels Breda

Een cursus Engels in Breda

Bij SR training werken we samen met u en uw medewerkers aan ‘Serious Results’. Dat betekent dat een cursus zakelijk Engels volledig wordt afgestemd op uw bedrijf of functie en uw doelstellingen. Daarbij komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, de verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. Onze cursussen en interactieve trainingen worden bovendien gegeven door een native speaker. Kies ook voor een cursus Engels in Breda van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt!

Bekijk ons aanbod. Hoe kunnen we u het beste helpen?

Uw cursus Engels op maat

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Technische bedrijven
  • Logistiek
  • Zorg
  • Agrarische sector
  • Productiebedrijven

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn. Zo verzorgen wij naast cursussen en interactieve taaltrainingen ook cultuurtrainingen, begeleiding en advies.

Mogelijkheden van SR training

Twijfelen over de correctheid van een e-mail, Engelse telefoontjes aan anderen overlaten, de draad kwijt raken tijdens een vergadering of presentatie en niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen. Herkent u deze uitdagingen? Wanneer u een training Business English van SR training hebt gevolgd is dit allemaal verleden tijd. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben.

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus Engels in Breda en omgeving! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via de mail of het contactformulier. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. SR training helpt u graag verder!

In de buurt van Breda kunnen we ook ook helpen. We komen graag naar uw locatie voor een bedrijfstraining zakelijk Engels in Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Eindhoven en Dordrecht

Pin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

Mis onze laatste blog artikelen en tips niet! (en ontvang een korting op de Business English Survival Guide)IK WIL ME AANMELDEN
+