Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Breda
Direct bellen!

Cursus Engels Breda

tekst: cursus Engels breda afbeelding: kerk van Breda

 

Een cursus Engels in Breda

Bij SR training werken we samen met u en uw medewerkers aan ‘Serious Results’. Dat betekent dat een cursus Engels in Breda op maat wordt gemaakt. Volledig wordt afgestemd op uw bedrijf en de functies van uw medewerkers. Daarbij kijken we hoe we het beste rendement kunnen halen met uw doelstelling centraal.

Met meer zelfvertrouwen zowel mondeling- als schriftelijk communiceren is het uitgangspunt bij een cursus Engels in Breda op uw eigen locatie. Daarbij komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, de verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. U bepaalt wat er wordt behandeld in de cursus Engels. Onze cursussen en interactieve trainingen worden bovendien gegeven door een native speaker. Deze trainers hebben ook een achtergrond in het bedrijfsleven.

Het voordeel van een cursus Engels in Breda op uw bedrijfslocatie is dat wij naar u toekomen. Uw medewerkers hebben geen derving van reisuren. We geven de training op tijden die u het beste uitkomen.

 

Kies ook voor een cursus Engels in Breda van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt!

 

Bekijk ons aanbod. Er zijn zoveel mogelijkheden. Hoe kunnen we u het beste helpen?

Cursus Engels Breda op maat gemaakt

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken.
Wij hebben als opdrachtgevers:

 • Banken
 • (Zorg) verzekeraars
 • Technische bedrijven
 • Logistieke bedrijven
 • Scheepswerven
 • Agrarische bedrijven
 • Productiebedrijven
 • Pharmaceutische bedrijven
 • Telecom bedrijven
 • Makelaardij
 • Lease maatschappijen
 • ICT bedrijven
 • enz.

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn. Zo verzorgen wij naast bedrijfstrainingen Business Engels in Breda ook cultuurtrainingen, begeleiding van managers en advies rondom produktief werken door taaltrainingen.

 

Mogelijkheden bij SR training

Twijfelenu of  uw medewerkers over de correctheid van een e-mail?  Laat men Engelse telefoontjes aan anderen over? Raakt men de draad kwijt tijdens een vergadering of presentatie? Is niet altijd de juiste woordkennis paraat? Herkent u deze uitdagingen?

Wanneer u een taalcursus Engels van SR training hebt gevolgd is dit allemaal verleden tijd. Wij kijken graag samen met u naar het beste rendement die onze trainingen u op gaan leveren.

Lees hier verder waarom klanten voor SR training kiezen. Hoort u het liever van een ander?
In Breda helpen we diverse bedrijven om professioneel te communiceren. Zo hebben we bij Alphabet (BMW Group) al 200 medewerkers geholpen met een effectieve cursus Engels.

In de business case kunt u lezen met welke vraag de BMW groep kwam, hoe we daar invulling aan hebben gegeven en wat het uiteindelijke resultaat was. Benieuwd hoe we u gaan helpen?

 

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus Engels in Breda en omgeving! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier. Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. SR training helpt u graag verder!

Ook in de buurt van Breda kunnen we u helpen. We komen graag naar uw locatie voor een bedrijfstraining zakelijk Engels in Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch Moerdijk en  Dordrecht

 

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.