Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 36 beoordelingen bij Google

Zakelijk Engels Bergen op Zoom

Zakelijk Engels Bergen op Zoom

Een cursus zakelijk Engels in Bergen op Zoom

Zakelijk Engels Bergen op Zoom. Een cursus van SR training is dé perfecte oplossing voor het verbeteren van het zakelijk Engels van u en/of die van uw medewerkers.

Steeds meer bedrijven doen internationaal zaken en daarbij is de voertaal vaak zakelijk Engels.
Enkele jaren geleden kwam je nog een heel eind met schoolengels maar wil je professioneel zakelijk communiceren dan kunnen we u helpen met een cursus zakelijk Engels in Bergen op Zoom.

Vergroot uw professionaliteit in internationale klantencontacten en leer van een native speaker uw mondelinge en schriftelijke communicatie te verbeteren! Communiceren met meer zelfvertrouwen.

Doordat onze cursussen speciaal gericht zijn op uw bedrijf/functie en doelstellingen zijn ze direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
Zakelijk Engels in Bergen op Zoom leert u veruit het beste bij SR training!

Mogelijkheden van een cursus zakelijk Engels Bergen op Zoom

 • Onzekerheden in de Engelse taal kunnen leiden tot mis communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Twijfelen over de correctheid van een e-mail.
 • Engelse telefoontjes aan anderen overlaten.
 • De draad kwijt raken tijdens een vergadering of presentatie.
 • Niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen.Dit zijn veelvoorkomende obstakels, maar met een cursus van SR training is dit allemaal verleden tijd!

U herkent vast wel alle aandachtspunten die u in uw werk tegenkomt.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben. Zo geven we naast interactieve bedrijfstrainingen ook 1 op 1 trainingen, workshops en dagtrainingen. Ook voor vertalingen en websitescans kunt u bij ons terecht.

De cursus Engels in Bergen op Zoom kan zowel offline (live training op uw locatie) of online worden gegeven of een combinatie daarvan.

In 6 stappen zakelijk Engels leren

SR training is bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt. Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat. Daarbij maken we gebruik van het volgende stappenplan:

 • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
 • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen
 • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
 • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
 • 5: Start van de cursus, op korte termijn
 • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Bekijk hier de korte video over onze werkwijze.

Contact

Het verbeteren van uw zakelijk Engels doet u eenvoudig en effectief met een cursus van SR training in Bergen op Zoom en omgeving! Wij komen ook naar uw bedrijf in Zeeland, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven. Maar ook in Rotterdam, Den Haag en elders helepn we bedrijven professioneel te communiceren.

Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook alvast onze E-boeken die u verder kunnen helpen.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.