Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Eindhoven

Cursus Engels Eindhoven

Tekst: cursus Engels Brabant plaatje kasteel Croy

 

Cursus Engels Eindhoven

Een cursus Engels van SR training sluit volledig aan bij de dagelijkse praktijk van uw baan of bedrijf. Een Engelse cursus in Eindhoven van SR training biedt u uitstekende mogelijkheden om Engels te leren in Eindhoven. Met één van onze cursussen, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gespreksvaardigheden of die van uw medewerkers, leert u hoe u een correcte e-mail opbouwt en leert u hoe u presentaties kunt verbeteren. Ook leert u hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technisch vocabulaire beter begrijpen. Zo werken we samen aan ‘Serious Results’ tijdens een cursus Engels in Eindhoven en omstreken! Bijvoorbeeld in Tilburg, Breda of Den Bosch, Moerdijk of elders.

De taalcursus Engels in Eindhoven wordt in kleine groepen gegeven in de vorm van interactieve trainingen. Medewerkers nemen hun dagelijkse uitdagingen mee naar de Engelse les in Eindhoven en daar gaan we mee aan de slag. Daardoor wordt het herkenbaar, motiveert het en groeit het zelfvertrouwen. Zo haalt u het beste rendement uit een training waarbij uw doelstelling en de cursist centraal staat. Zo werken we aan ‘Serious Results’.

 

Waarom SR training?

Laat u Engelstalige telefoontjes ook vaak aan anderen over? Twijfelt u regelmatig aan de correctheid van een e-mail en raakt u de draad kwijt tijdens een Engelstalige vergadering of presentatie? Al deze uitdagingen zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus Engels van SR training. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze taalcursus Engels in Eindhoven u te bieden heeft. Zo bieden we naast Engelse les in Eindhoven en interactieve bedrijfstrainingen ook cultuurtrainingen, workshops en zijn we bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt.

Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat. Bekijk onze business case van Alphabet (BMW group) bijvoorbeeld en zie hoe we u ook kunnen helpen.

 

Cursus Engels aan de hand van een stappenplan

Om de cursus Engels in Eindhoven zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan:

  • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte;
  • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen;
  • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk;
  • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken;
  • 5: Start van de cursus, op korte termijn;
  • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Mogelijkheden tot vervolgcursus Engelse les

Er zijn nog verschillende opties nadat u en/of uw medewerkers een cursus Engels in Eindhoven hebben gevolgd. Een aantal van deze mogelijkheden kunnen ook voor of tijdens de taalcursus Engels in Eindhoven gebeuren. Wilt u uw Engels nog verder professionaliseren? Kijk dan zeker even naar deze mogelijkheden:

B.E.M.

Merkt u, een tijdje nadat u de Engels cursus in Eindhoven gevolgd hebt, dat uw kennis een beetje wegzakt? Dan kunt u met de ‘Business English Maintenance’ zorgen dat uw Engelse vaardigheden up to date blijven. Door middel van 8 verschillende bijeenkomsten in een jaar wordt uw Engelse kennis weer opgefrist en kunnen u en/of uw medewerkers nieuwe vragen stellen. De perfecte manier om op niveau te blijven.

Vervolgtraining

Met een vervolgtraining van de Engelse les in Eindhoven wordt het Engels van u en/of uw medewerkers naar een hoger niveau getild. Bij deze vervolgtraining kan er ook worden ingegaan op nieuwe onderwerpen die tijdens de cursus Engels nog niet zijn behandeld.

Individuele training

Met deze één op één training kunnen oud-cursisten specifieke vragen stellen over onderwerpen van de Engelse taal waar zij nog mee worstelen. Deze training wordt geheel aangepast aan uw persoonlijke doelen.

Executive coaching

Met deze vorm van coaching kunnen wij u van enkele maanden tot enkele jaren persoonlijk begeleiden, door gedurende deze periode u bij te staan om uw Engels op niveau te houden. Indien daar behoefte aan is kunnen wij u ook samen met u een presentatie tot in de puntjes voorbereiden.

Intakegesprek voor nieuwe medewerkers

Als u op het punt staat een medewerker aan te nemen die in zijn/haar functie geregeld een andere taal, zoals Engels, dient te spreken is het belangrijk dat die medewerker bepaalde mondelinge- en schriftelijke basisvaardigheden bezit. Met behulp van een intakegesprek kunnen wij gedurende het wervingsproces het niveau bepalen waarop de sollicitant zich bevindt. Op die manier weet u precies hoe het ervoor staat met zijn/haar taalniveau. (volgens het Common European Framework)

Workshops

Deze workshops zijn ingepland in één specifiek of eventueel meerdere dagdelen, als de behoefte hiernaar is. Voorbeelden van onderwerpen die voorbij komen in de workshops zijn het geven van presentaties, het bijwonen of leiden van vergaderingen, een specifieke workshop voor HR managers en medewerkers met specifieke HR gerelateerde onderwerpen en een dagtraining voor de internationale Ondernemingsraad.

Contact

Bent u enthousiast over onze werkwijze en wilt u graag Engels leren in Eindhoven of u inschrijven voor een vervolgcursus? Neem dan contact op. Op onze website hebben we diverse artikelen over allerlei verschillende onderwerpen die te maken hebben met Business English.
Of download de e-boeken met diverse handige tips voor het verbeteren van uw zakelijk Engels.
Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Met een cursus Engels van SR training in Eindhoven rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Maar ook in andere plaatsen zoals BredaTilburg, Den Bosch, Maastricht maar ook Rotterdam en Den Haag bijvoorbeeld.

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.