Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus Engels Eindhoven
Direct bellen!

Cursus Engels Eindhoven

Tekst: cursus Engels Brabant plaatje kasteel Croy

 

Cursus Engels Eindhoven

Een cursus Engels van SR training sluit volledig aan bij de dagelijkse praktijk van uw baan of bedrijf. Met één van onze cursussen, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gespreksvaardigheden of die van uw medewerkers, leert u hoe u een correcte e-mail opbouwt en leert u hoe u presentaties kunt verbeteren. Ook leert u hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technisch vocabulaire beter begrijpen. Zo werken we samen aan ‘Serious Results’ tijdens een cursus Engels in Eindhoven en omstreken! Bijvoorbeeld in Tilburg, Breda of Den Bosch, Moerdijk of elders.

In kleine groepen geven we interactieve trainingen. Medewerkers nemen hun dagelijkse uitdagingen mee naar de training en daar gaan we mee aan de slag. Daardoor wordt het herkenbaar, motiveert het en groeit het zelfvertrouwen. Zo haalt u het beste rendement uit een training waarbij uw doelstelling en de cursist centraal staa. Zo werken we aan ‘Serious Results’.

 

Waarom SR training?

Laat u Engelstalige telefoontjes ook vaak aan anderen over? Twijfelt u regelmatig aan de correctheid van een e-mail en raakt u de draad kwijt tijdens een Engelstalige vergadering of presentatie? Al deze uitdagingen zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus Engels van SR training. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben. Zo bieden we naast cursussen  Engels en interactieve bedrijfstrainingen ook cultuurtrainingen, workshops en zijn we bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt.

Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat. Bekijk onze business cases van Alphabet (BMW group) bijvoorbeeld en zie hoe we u ook kunnen helpen.

 

Cursus Engels aan de hand van een stappenplan

Om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan:

  • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
  • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen
  • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
  • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
  • 5: Start van de cursus, op korte termijn
  • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Contact

Bent u enthousiast over onze werkwijze? Neem dan contact op. Op onze website hebben we diverse artikelen over allerlei verschillende onderwerpen die te maken hebben met Business English.
Of download de  e-boeken met diverse handige tips voor het verbeteren van uw zakelijk Engels.

Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Met een cursus Engels van SR training in Eindhoven rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.