Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 32 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Maastricht

Cursus Engels Maastricht

Tekst cursus Engels Limburg plaatje: stadhuis van Maastricht

 

Cursus zakelijk Engels in Maastricht

Wilt u zich zekerder voelen tijdens het contact met uw Engelstalige collega’s of klanten of lijkt het u goed als alle medewerkers op eenzelfde niveau zitten qua Engels? Misschien is een cursus Engels van SR training in of nabij Maastricht dan wat voor u en/of uw collega’s.

Er is niets fijners dan alle zakelijke besprekingen in het Engels net zo goed kunnen volgen en er actief aan kunnen deelnemen, omdat u geen moeite met de taal hebt. Een cursus Engels van SR training sluit volledig aan op de dagelijkse praktijk van uw baan of bedrijf. Daar zorgen we voor door samen goed te focussen op de zakelijke termen uit uw branche. Zo werken we samen aan ‘SeriousResults’ tijdens een cursus Engels in Maastricht en omstreken!

 

Waarom SR training?

Met één van onze cursussen, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gespreksvaardigheden of die van uw medewerkers, leert u hoe u een correcte e-mail opbouwt en leert u hoe u presentaties kunt verbeteren. Ook leert u hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technische vocabulaire beter begrijpen. Dat is allemaal van belang om kwalitatief werk te leveren en tevreden klanten te behouden bij elk contact. Klanten in een internationale omgeving verwachten dat uw medewerkers professioneel communiceren.

Dus wilt u voortaan zelf de Engelstalige telefoontjes verwerken en niet meer twijfelen over de correctheid van een e-mail? Vindt u het vervelend om de draad kwijt te raken tijdens een Engelstalige presentatie of vergadering? Al deze uitdagingen zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus Engels van SR training in Maastricht of omgeving. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben.

 

Uw cursus Engels in Maastricht op maat gemaakt

Naast cursussen en interactieve trainingen bieden we ook cultuurtrainingen, begeleiding en advies en zijn we bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt.

Bekijk hier welke onderwerpen we in de cursus zakelijk Engels allemaal aan bod kunnen laten komen.

Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen. Zo hebben wij ervaring met:

  • Technische bedrijven
  • Zorg
  • Logistiek
  • Productiebedrijven
  • Zakelijke dienstverlening
  • Agrarische sector
  • En vele andere sectoren

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn.

 

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus Engels in Maastricht en omgeving! Aarzel niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via de mail of het contactformulier.

Zakelijk Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. SR training helpt u graag verder ook in Tilburg, Eindhoven of Den Bosch bijvoorbeeld.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.