Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Heerlen

Cursus Engels Heerlen

Cursus Engels Heerlen

 

Weten u en uw medewerkers hoe u een Engelstalige klant het beste vriendelijk maar toch zakelijk te woord staat aan de telefoon? Hoe een correcte Engelstalige e-mail wordt opgebouwd en hoe een Engelstalige presentatie of vergadering het beste te volgen is?

De Engelse taal vormt vaak een barrière in de zakenwereld. SR training rekent voorgoed af met deze obstakels met een cursus Engels in Heerlen en omstreken (Maastricht, Roermond en Sittard bijvoorbeeld).
De cursus wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan. Zo werken  we samen aan het behalen van ‘SeriousResults’.

U of uw medewerkers helpen wij om meer zelfvertrouwen te krijgen.
Hoe vaak komt het voor dat u:

 • Net niet op dat ene woord kunt komen
 • Het eenvoudig kan uitleggen maar niet in Business English
 • Uw vakantie Engels echt een beperking geeft
 • Een presentatie niet hetzelfde effect heeft als in het Nederlands
 • Het bijwonen van een vergadering moeite kkost
 • Een telefoongesprek niet helemaal vloeiend loopt
 • Een e-mail schijven een hele uitdaging is
 • Grammaticaal het een beetje rammelt

   
  We gaan u helpen om deze uitdagingen bij uw medewerkers te overkomen.  We vragen medewerkers hun eigen e-mails, rapporten, presentaties enz. mee te nemen naar de cursus Engels.
  Daarmee gaan we aan de slag en kunnen uw medewerkers wat vandaag geleerd is gelijk gaan toepassen.

 

De voordelen van SR training

 
Een cursus van SR training is een absolute verrijking voor u en uw medewerkers. Al onze cursussen worden gegeven door native speakers met meerdere jaren ervaring in diverse vakgebieden. Dat maakt het gemakkelijk om in al onze trainingen ook de cultuur van de buitenlandse zakenpartner aan bod te laten komen. Met elke training bieden wij maatwerk door onze praktijkgerichte en interactieve cursus af te stemmen op uw bedrijf of baan. Dit is ons aanbod.

Dit doen we door altijd een intakegesprek met de deelnemers te houden om de persoonlijke doelstellingen en het CEF niveau helder te krijgen. Tijdens de cursus kunnen we altijd op de aandachtspunten bijsturen indien nodig. Een vrijblijvende offerte heeft u al binnen 48 uur na aanvraag en het is mogelijk om binnen een maand te starten met de cursus Engels in Heerlen of omgeving! Aan het eind van de cursus ontvangen uw medewerkers een certificaat met het behaalde CEF niveau.

 

Ruime ervaring met cursus Engels

 
Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat. Uw medewerkers kunnen we helpen met een cursus Engels in Heerlen of elders in Limburg.

Wij helpen u graag de Engelse taal beter te beheersen en samen zorgen we ervoor dat u straks vol zelfvertrouwen een Engelse presentatie geeft, weet hoe u moet reageren op vragen en zonder moeite het vaktechnische woord dat u zoekt in het Engels weet te noemen.

Bekijk hier waarom klanten voor SR training kiezen.

 

Contact

 
Het informeren naar een cursus Engels in Heerlen is zeer eenvoudig en snel geregeld. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met een cursus Engels van SR training rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Wij zijn specialist op het gebied van zakelijk Engels, maar voor andere talen kunt u ook bij ons terecht.

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.