Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 32 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Roermond

Cursus Engels Roermond

Een cursus Engels in Roermond

Een cursus Engels van SR training sluit volledig aan bij de dagelijkse praktijk van uw baan of bedrijf. Met één van onze cursussen, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gespreksvaardigheden of die van uw medewerkers, leert u hoe u een correcte e-mail opbouwt en leert u hoe u beter onderhandelt in de Engelse taal. Ook leert u bijvoorbeeld, hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technische vocabulaire beter begrijpen. Zo werken we samen aan ‘SeriousResults’ tijdens een cursus Engels in Roermond en omstreken! Of in Maastricht of Heerlen.

 

Waarom SR training?

Laat u Engelstalige telefoontjes ook vaak over aan anderen? Twijfelt u regelmatig aan de correctheid van uw e-mails en raakt u de draad kwijt tijdens een Engelstalige vergadering of een presentatie in het Engels? Al deze vervelende situaties zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus Engels van SR training! Wij gaan graag samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u voortaan zonder zenuwen en twijfels die uitdaging oppakt en uitvoert. Bedrijven onderscheiden zich door medewerkers te hebben die professioneel kunnen communiceren in een andere taal. Tegenwoordig komt u er niet meer met elkaar enigszins begrijpen!

In het internationaal zakendoen met andere landen is het ook belangrijk om goed om te gaan met cultuurverschillen. De Nederlandse ‘directe’ manier van communiceren en zakendoen wordt niet overal gewaardeerd. Daarom schenken we in onze taaltrainingen ook aandacht aan de cultuur van uw zakenpartner. Naast cursussen en interactieve trainingen bieden we ook complete cultuurtrainingen, begeleiding en advies en hebben we ervaring met vele uiteenlopende bedrijfstakken op de zakelijke markt.

 

Cursus Engels aan de hand van een stappenplan

Om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan:

  • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
  • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen
  • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
  • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
  • 5: Start van de cursus, mogelijk op korte termijn
  • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Meer informatie

Bent u enthousiast over onze werkwijze? Download dan direct onze E-boeken met diverse handige tips voor het verbeteren van uw zakelijk Engels. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Met een cursus Engels van SR training in Roermond rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.