Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case zakelijk Engels voor Ooms makelaars 

Business case zakelijk Engels voor Ooms makelaars 

Zakelijk Engels voor Ooms makelaars 

Lessen zakelijk Engels Ooms makelaars

Ooms makelaars is actief sinds 1927. Gestart met 1 vestiging in Rotterdam en nu met 8 vestigingen verdeeld over de hele regio. Met als hoofdkantoor een van de mooiste authentieke panden in Rotterdam aan de Maaskade 113. Doordat Ooms een directe binding heeft met de regio is er een zeer persoonlijke benadering van klanten.
Deze klantenkring wordt steeds internationaler waarbij Nederlands niet altijd de voertaal is.

De vraag van Ooms naar een cursus zakelijk Engels

“Doordat Ooms makelaars steeds meer internationale contacten heeft en krijgt was er een behoefte bij onze makelaars aan een taaltraining Engels. We wilden geen algemene cursus zakelijk Engels maar een cursus die voor ons op maat werd gemaakt. Met vocabulaire voor makelaars en daarbij moest het vooral praktisch zijn. Zowel de mondelinge- als schriftelijke vaardigheden moesten worden verbeterd. Zo zochten we een partner die ons daarbij kon helpen. Na een gesprek met SR training kregen we een goede indruk hoe zo’n training er uit zou komen te zien”.

Ons antwoord op de vraag van Ooms makelaars

Voor Ooms hebben we na een gesprek een plan van aanpak gemaakt. Belangrijk was dat de woordenschat werd vergroot in mondelinge- en schriftelijke communicatie. Maar ook het juiste gebruik van grammatica. Zakelijke gesprekken voeren, onderhandelen en uitleg kunnen geven over contracten. Met meer vertrouwen op niveau communiceren.

Met iedere medewerker hebben we een gesprek gevoerd om het niveau te bepalen zodat we medewerkers met een nagenoeg zelfde niveau bij elkaar konden plaatsen. We hebben gewerkt met kleine groepen waardoor er voldoende gelegenheid was voor interactie en persoonlijke aandacht.

In het intakegesprek zijn ook de persoonlijke doelstellingen besproken.

Het resultaat

“De training voor 4 groepen, is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond. Onze medewerkers communiceren nu met meer zelfvertrouwen én professioneel in het Engels. De verschillende woordenlijsten en de toepassing ervan,  hebben ons geholpen. De interactie tijdens de lessen leverde vaak interessante discussies op. De trainer stond open voor feedback en speelde in op vragen.

Zowel de mondelinge vaardigheden als de schriftelijke- zijn ontwikkeld.

Kortom, ik kan SR training aanbevelen als het om op maat gemaakte trainingen gaat.

Inmiddels heb ik dat ook gedaan bij een ander makelaars kantoor. 

Nick Forger RM RT

Manager wonen– NVM makelaar en taxateur o.z.

Bekijk ook de business Case van CZ


Hoe we Alphabet Nederland (BMW Group) helpen


Google Panoramawereld


De vraag en de invulling voor HR personeelmanagement Schellens


Zo helpen we Concrete Valley

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact op.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.