Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Business case Google

Business case Google

Cursus zakelijk Engels voor Google Panoramawereld

De vraag

Toine Roks, gecertificeerd Google fotograaf en eigenaar van Panoramawereld, kwam bij ons met de vraag of we zijn bedrijf konden helpen. De behoefte was om beter zakelijk te communiceren in het Engels. Het was voor hem essentieel om de activiteiten van zijn bedrijf verder goed te kunnen ontwikkelen. Dit vanwege uitbreiding in Europa.

Panoramawereld is een bedrijf dat de mogelijkheid aan bedrijven biedt om zich virtueel inzichtelijk te presenteren. Dit doet Panoramawereld door opnames bij bedrijven binnen te maken. Panoramawereld werkt voor Google maps business view. De bedrijven worden op de zoekstations van Google geplaatst waardoor de zichtbaarheid van het bedrijf wordt vergroot.

Ons antwoord

Wij hebben eerst gekeken waar de behoeften van Panorama wereld precies lagen, wat aan het eind van de cursus Engels bereikt moest zijn. Daarop hebben we een aantal suggesties gedaan en de cursus daar op afgestemd. Tussendoor hebben we bijgestuurd. Het is een mix geworden van grammatica, fluency in het spreken en het aanleren en verbeteren van vaktechnische vocabulaire.

Het resultaat

Toine: ‘Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen’. ‘Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat’. ‘Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen. ‘Ik raad iedereen SR training voor een maatwerkcursus Engels van harte aan’.

Wil je het Toine zelf horen vertellen? Bekijk de video.

panoramawereld
https://www.viewmaker.eu/


Bekijk ook de business Case van A&B groep


Alphabet Nederland (BMW Group)


CZ Zorgverzekeringen


HR personeelmanagement Schellens


Concrete Valley


Ooms makelaars kwam met deze specifieke vraag

Wij kunnen u ook helpen. Neem contact met ons op.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.