Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 

We zijn met ons bedrijf gekozen (door een wereldwijde logistieke dienstverlener), als preferred supplier voor taaltrainingen in drie landen. Van start gegaan met meer dan 100 medewerkers.
Benieuwd hoe we u ook kunnen helpen?

Terwijl we voorheen af en toe een cursus gaven via beeldbellen / video call, heeft het nu een vlucht genomen. Verschillende bedrijven en professionals hebben ontdekt dat dit een prima alternatief is in deze tijd.
Het heeft verschillende voordelen.
Bekijk alle mogelijkheden via beeldbellen.

taalcursussen via beeldbellen


XPO Logistics zit in de top tien als wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. XPO Logistics investeert in hun werknemers en wij mogen ze daarbij helpen met taaltrainingen Engels.

Naast het HR team helpen we ook meerdere groepen medewerkers op diverse locaties om hun zakelijk Engels verder te verbeteren.

XPO Logistics training zakelijk Engels SR training
Zakelijk Engels voor XPO Logistics

 


Onze workshop, Engels voor HR managers en medewerkers wordt ook op maat gemaakt voor uw bedrijf. Welke uitdagingen komt u tegen? Samen aan de slag met uw doelstellingen. Het resultaat?
U krijgt meer zelfvertrouwen en kennis van HR gerelateerde zaken in het Engels.


Inmiddels hebben meer dan 250 medewerkers van de BMW group een training zakelijk Engels bij ons gevolgd. De trainingen worden op locatie gegeven. Alphabet investeert in hun medewerkers en dus ook in de klant. Op deze manier hebben we hen geholpen.

Zakelijk Engels SR training deelnemers aan cursus met certificaat

 

 


Voor het zesde jaar gestart met groepen Frans, Duits, Engels en Nederlands voor Den Hartogh Logistics. Een familiebedrijf uit Rotterdam, opgericht in 1920. Met inmiddels met meer dan 36 kantoren wereldwijd.

Gebouw-Den-Hartogh-Rotterdam-lessen-zakelijk-Engels-SR training

 

 


Op veler verzoek zijn onze blogartikelen nu op te slaan als pdf. Onderaan het artikel kun je een keuze maken om het bericht op te slaan als pdf, het te printen of te versturen via e-mail. Daarvoor kun je het bericht in een apart venster aanpassen en bepalen wat je als tekst wilt opslaan en wat niet.


Voor AFAS Software werken we helemaal digitaal.
Een bedrijf dat een papierloos beleid heeft en samenwerkt met  partners die dat ook aanbieden. Geen papieren lesboeken en aanvullende materialen maar alles gaat digitaal.


Project afgerond bij Argenta Bank. Medewerkers van diverse afdelingen hebben hun zakelijk Engels verder geprofessionaliseerd zodat ze klanten nog beter kunnen helpen.

referentie-lessen-zakelijk-Engels-voor-Argenta

 


Ooms makelaars groeit en vindt een optimale dienstverlening belangrijk. Door internationalisering zijn er steeds meer Engelstalige klanten.  Daarom worden medewerkers nu geholpen met het professionaliseren van hun zakelijk Engels. SR training  uit Bergen op Zoom is gekozen als samenwerkingspartner. Dit bedrijf is de specialist voor zakelijk Engels. Lees hier wat het de medewerkers van Ooms heeft opgeleverd

samenwerking Ooms en SR training zakelijk Engels

 

 

 

 

 

 


Binnenkort gaan er weer dag-trainingen Business English van start voor de internationale ondernemingsraad.

Engels voor de Ondernemingsraad Foto Lesboeken

We gebruiken speciaal ontwikkelde lesmaterialen . Meer informatie?
Lees hier meer over de dagtraining.

Gemiddeld cijfer voor de training 8.9
“Superfijne duidelijke training, veel interactie, veel voorbeelden.”

 

 


Training on the job SR training uitleg bij beton mal

mbX is gespecialiseerd in het produceren van betonelementen met complexe geometrie. Hierbij richt mbX zich op grote en internationale toonaangevende projecten, zoals bijv. Farringdon station in Londen (zie artist impression van Farringdon station).

microbeton ontwikkelt innovatieve lichtgewicht ferrocement elementen voor de utiliteits- en woningbouw, zoals o.a. balkons, gevelelementen, luifels en galerijen.
Bekijk bij de referenties wat het Concrete Valley heeft opgeleverd.

 


Door de grote vraag naar het boek ‘The Complete Guide to Business Emails and Letters kunnen we het nu ook voor een breder publiek aanbieden. Het E-boek is net als:
‘The Business English Survival Guide’ en ‘Professionele zakelijke Emails en Brieven schrijven‘ nu ook te koop in een hard copy versie.
Dit is de reden waarom het boek werd geschreven.

 


Vacatures voor taaltrainers. We zijn regelmatig op zoek naar taaltrainers.
Bent u een native speaker en gewend om taaltrainingen bij bedrijven te verzorgen?
Lees dan de vacature voor taaltrainers.


Adriaan Frijters Blog SR training

‘Taal- en cultuurkennis: basis voor vertrouwen’.
Adriaan Frijters als ervaringsdeskundige aan het woord.

Adriaans profiel:

Adriaan Frijters heeft als CEO, directeur en commissaris een brede ervaring opgedaan met de bedrijfsbrede en integrale aansturing van middelgrote en grote ondernemingen.
Hij is Toezichthouder bij internationaal opererende bedrijven, Businesscoach en Voorzitter van het Starterscentrum West-Brabant/Roosendaal.

Door zijn internationale contacten weet Adriaan Frijters als geen ander hoe belangrijk taal- en cultuurkennis voor bedrijven is. Wij mochten hem daarover interviewen.

 


Whitepaper: Talenkennis helpt uw organisatie verder.

In deze whitepaper vindt u een checklist om te kijken hoe ’taalvaardig’ uw organisatie is.
Verder links naar internationale onderzoeken die aantonen hoeveel beter bedrijven het doen waar medewerkers hun talen spreken.

 


We zijn gestart met een nieuwe dienst voor bedrijven.
De TaalOphaal workshop. In 2,5 uur worden de puntjes op de i gezet m.b.t. Nederlandse grammatica, spelling en stijl. Ook leert u hoe je een effectieve e-mail schrijft.

 

 

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.