Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐ Incompany-bedrijfstraining zakelijk Engels

⭐ Incompany-bedrijfstraining zakelijk Engels

Tekst: cursus Business English plaatje: Big Ben

Bedrijfstraining / incompany-training zakelijk Engels

Een incompany-bedrijfstraining zakelijk Engels als uw medewerkers professioneel willen communiceren. Heeft u veel internationale contacten? (dat kunnen leveranciers zijn, klanten of collega’s)
Telefoneren uw medewerkers met buitenlandse leveranciers, Telefoneren ze in het Engels? Schrijven ze regelmatig Engelse e-mails of wonen ze vergaderingen in het Engels bij?
Geven uw medewerkers Engelse presentaties over het bedrijf of product?

We kunnen u dan helpen met een bedrijfstraining. Een incompany cursus zakelijk Engels die praktijkgericht is en voor uw medewerkers op maat wordt gemaakt.

U kunt bij ons terecht voor een incompany-training zakelijk Engels (of een van onze andere talen)

Een incompany-bedrijfstraining zakelijk Engels bij u op het bedrijf heeft als voordeel dat wij naar u toekomen. U derft dus geen reisuren van medewerkers. Bij een bedrijfstraining zakelijk Engels zorgt u voor een ruimte bij u op locatie en verzorgen de training bij u op het bedrijf.

De cursussen zakelijk Engels worden gegeven op alle niveaus van het CEF (Common European Framework) Dit is een Europess erkende standaard van taalniveaus. Zie voor een uitleg deze pagina.

We verzorgen de lessen zakelijk Engels voor beginners tot vergevorderden. Een incompany-training is zeer effectief omdat we aan de slag gaan met de dagelijkse uitdagingen van uw medewerkers.

Niet met je neus in de boeken maar een praktijkgerichte bedrijfstraining waarbij je wat je vandaag leert, morgen toe kunt passen.
We bespreken graag met u alle mogelijheden, hoe we u kunnen helpen en laten u graag zien wie we al succesvol hebben geholpen en wat wij ook voor u bedrijf kunnen doen. Medewerkers met meer zelfvertrouwen laten communiceren in het Engels.

Een praktijkgerichte bedrijfstraining zakelijk Engels

Nadat we de doelstelling met u hebben besproken hebben we ook een persoonlijk intakegesprek met uw medewerkers. We doen dit in de doeltaal zodat we het niveau kunnen vaststellen. Daarnaast vragen we ook naar het dagelijks werk. Wat zijn je uitdagingen en wat is jou persoonlijke doelstelling voor een cursus zakelijk Engels.

Daarna doen we u een voorstel voor een aantal lessen en een groep samenstelling. Zo zitten nagenoeg dezelfde niveaus in een groep. Zo haalt u het beste ROI met uw bedrijfstraining Engels.

  • U kunt bij ons ook terecht voor Executive coaching.
    Dit is coaching over een langere termijn van bijvoorbeeld een van uw mangers, een directielid, HR manager, Sales manager enz.
  • Maar ook een training on the job is een van de mogelijkheden. Een praktijkgerichte incompany-training waar we vooral veel op de werkvloer bezig zijn.
  • Of we helpen u met een specifiek doel. Zo hebben we een speciale training voor de internationale Ondernemingsraad. Een cursus Engels waarbij u de onderwerpen aandraagt voor deze bedrijfstraining.

Leren onderhandelen in het Engels bijvoorbeeld

of een vergadering leiden in het Engels of een presentatie geven enz.

Maar ook het rondleiden van bezoekers in het Engels in uw bedrijf kunnen we trainen.

Of we zitten bij in vergaderingen of sales-overleggen en doen daarna verslag van verbeterpunten. We luisteren mee met uw conference call in het Engels, met uw vestiging elders in de wereld. Vooral praktische bedrijfstrainingen.

Kortom wilt een praktijkgerichte bedrijfs/incompany-training zakelijk Engels?

We komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bel of Mail

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.