Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐Cursus zakelijk Engels: Incompany groepstrainingen

⭐Cursus zakelijk Engels: Incompany groepstrainingen

Cursus zakelijk Engels - incompany-plaatje

Een cursus zakelijk Engels op uw locatie

U heeft een aantal medewerkers die u graag beter wilt laten communiceren in het Engels. Wij kunnen u helpen? Lees verder.

Het valt u op dat er veel tijd verloren gaat doordat medewerkers niet goed weten hoe ze een zakelijk Engels e-mail moeten maken. Dat telefoneren in het Engels vaak problemen geeft. Dat een presentatie of vergadering niet fijn loopt.

Al deze uitdagingen behandelen we in een incompany groepstraining zakelijk Engels. Een cursus zakelijk Engels bij u op locatie. Wij komen naar u toe dus geen derving van reisuren.

Samen met u bespreken we de doelstellingen van de cursus. Wat wilt u aan het eind van de cursus bereikt hebben?

Deze trainingen bieden we aan als:
* ‘live’ training op uw locatie
* of als blended learning waarbij een combinatie van lessen
online én op uw locatie worden gegeven
* of op afstand via een video call verbinding

Er is altijd met iedere werknemer een 1 op 1 intakegesprek.
Niet alleen om het niveau vast te stellen maar ook om de persoonlijke doelstellingen te achterhalen.

 • Wat is je functie en wat is daarin belangrijk
 • Waar heb je moeite mee, wat zijn jouw aandachtspunten
 • Heb je genoeg woordenschat op jouw vakgebied
 • Communiceer je formeel genoeg
 • Heb je voldoende kennis van Business English
 • Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen
 • Wat wil je graag in de cursus zien
 • Wanneer is de cursus voor jou geslaagd

Vragen om te achterhalen hoe we het beste een praktische maatwerktraining kunnen maken die aansluit op de dagelijkse praktijk. Bekijk de onderwerpen in een bedrijfstraining zakelijk Engels.

Nadat we de inventarisatie hebben gemaakt hoe we het beste de groepen kunnen samenstellen doen we u een voorstel. Belangrijk om medewerkers met een nagenoeg zelfde niveau bij elkaar in een groep te hebben. Zo is uw ROI het grootst.

Het maatwerkprogramma wat we ontwikkelen is interactief en praktijkgericht. We gaan er altijd van uit dat wat vandaag geleerd wordt ook direct in het werk toepasbaar is. In de lessen is er voldoende persoonlijke aandacht mogelijk omdat we in groepen van maximaal 6 personen werken.

een-cursus-zakelijk-Engels-voor-iedere-beroepsgroep

Zakelijk Engels voor diverse functies en beroepen

Wie heeft er nou zakelijk Engels nodig?

Tegenwoordig zijn er maar weinig beroepen waarbij je niet enige kennis van (zakelijk) Engels nodig hebt. Dus een cursus zakelijk Engels is voor iedere beroepsgroep aan te raden. Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep.

Vaak zijn dat niet eens internationaal georiënteerde bedrijven. Door globalisering komen we steeds meer in aanmerking met niet Nederlands sprekende mensen die informatie willen over uiteenlopende zaken.

We zullen je in dit artikel een aantal voorbeelden geven van bedrijven waarvoor we zakelijke Engels verzorgen. Je ziet dan dat dit heel uiteenlopende bedrijfstakken zijn met soms gelijke maar vaak ook afwijkende vragen.

Centraal staat altijd dat een niet Nederlands sprekende klant goed geholpen moet worden. Soms is dat door een (telefonisch of persoonlijk) gesprek en een andere keer via een e-mail. Het gaat dus om zowel mondelinge- als schriftelijke communicatie.

Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep

We geven je graag een indruk hoe veelzijdig de vraag naar zakelijk Engels is.

Hieronder een aantal bedrijven die we helpen met hun specifieke vragen naar zakelijk Engels.

Zo verzorgen we een cursus Engels in Dordrecht voor een bedrijf wat machines repareert. Omdat dit bedrijf internationaal werkt moeten de Nederlandse onderhoudsrapporten worden omgezet in goed Engels voor het internationale moederbedrijf. Hierbij is het dus belangrijk dat de grammatica in orde is maar ook de opbouw van het rapport.

Een groot makelaarskantoor vroeg ons om een maatwerkcursus zakelijk Engels in Rotterdam. Zij deden steeds meer zaken met expats die in de omgeving van Rotterdam een woonruimte zochten.

Bij de bezichtigingen liepen de makelaars vaak vast. Hun woordenschat was te beperkt om alle pluspunten van een woning uit te leggen. Simpele dingen zoals; wat is een doodlopende straat in het Engels, een rijtjeshuis, wat is ‘bespoke’, semi detached enz. enz.

Maar ook de medewerkers op kantoor wilde weten hoe je een goed contract opstelt, hoe je dingen formuleert enz. Een cursus dus met veel uiteenlopende onderwerpen.

Een zorgverzekeraar waar we al jaren zaken mee doen vindt het belangrijk om medewerkers constant te ontwikkelen. Daardoor kunnen zij (buitenlandse) klanten goed te woord staan.

In Nederland is een zorgverzekering verplicht in andere landen heb je vaak een keuze. Hoe leg je dat goed uit aan iemand. En wat zijn de typische ‘verzekering technische’ woorden die je normaal niet in een doorsnee cursus Engels leert.

Zo geven we regelmatig cursussen Engels voor de klantservice teams die zowel persoonlijk, telefonisch of contact per e-mail hebben met klanten.

Een praktijkgerichte cursus Engels die we aanbieden in bijvoorbeeld Zeeland maar ook in Maastricht en andere delen van het land.


Business English voor diverse beroepen

De directie van een logistiek bedrijf helpen we met een training Business Engels op locatie in Moerdijk. Hierbij gaat het vooral om het geven van presentaties in het Engels, het bedrijf kunnen vertegenwoordigen bij internationale partners, vergaderingen kunnen leiden en bijwonen.

Gasten kunnen informeren en rondleiden in het bedrijf. Communiceren op een hoger niveau. Weer een heel andere behoefte dus.

Voor een technisch bedrijf hebben we een maatwerk training gemaakt voor procesoperators. Een cursus technisch Engels op de bedrijfslocatie in Breda. Het ging hier vooral om te kunnen lezen van Engelse werkinstructies, gebruikshandleidingen van machines. Ook moest men de werking van de machine uit kunnen leggen aan buitenlandse collega’s.

Zo gaven we ook een workshop zakelijk Engels in Den Bosch voor leden van een internationale Ondernemingsraad. Hun behoefte was vooral gericht op de juiste gesprekstechnieken in het Engels. Het verdedigen van standpunten en voorstellen goed uit kunnen leggen. Het professioneel kunnen onderbreken van gesprekken en resultaat gericht communiceren.

Ook trainingen Business English in Eindhoven en in-company cursussen Engels in Tilburg worden regelmatig gegeven bij bedrijven die willen investeren in hun medewerkers en dus ook in hun klant.

Er wordt verwacht dat medewerkers klanten en buitenlandse collega’s professioneel te woord kunnen staan. Bedrijven onderscheiden zich daarmee.

Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep. Je ziet dus dat de vraag heel divers kan zijn en dat bedrijven heel verschillende doelstellingen kunnen hebben. Wil je eens kijken wat het beste rendement voor jullie bedrijf oplevert, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Tot slot:

Omdat Nederlanders regelmatig geprezen worden voor hun kennis van het Engels is er soms een overschatting van onze mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Engels. Wil je dat medewerkers professioneel overkomen in het Engels dan is dat de investering waard.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd hoe we andere bedrijven hebben geholpen en wilt u de business cases bekijken?

Engels en Nederlands voor Concrete Valley. 

SR training heeft een maatwerkprogramma opgesteld voor Concrete Valley. SR training onderscheidt zich door enorme flexibiliteit in zowel het programma als ook de inhoud hiervan. Het aangeboden lesmateriaal is goed gekozen en ook tijdens planning van de trainingen werd met alle partijen maximaal rekening gehouden.

Het vertrouwen wat de trainer uitstraalt tijdens de lessen zorgt voor een laagdrempelige aanpak. SR training hanteert een professionele aanpak, waarbij de nadruk niet ligt op “slagen” of examineren, maar op het durven maken van fouten. De persoonlijke benadering, maar ook de oprechte interesse in de bedrijfsactiviteiten zorgen voor plezierige lessen.

Rowena Siemons HR Manager

Hier vindt u meer referenties van onze klanten

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat het beste bij uw organisatie past.

Wij bieden ook Duits, Frans, Spaans, Nederlands en een taal van u keuze aan als bedrijfstraining.
Informeer naar de mogelijkheden.

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN

Hier vindt u informatie over ons overige aanbod en over werkwijze.

⭐ Wat is de inhoud van een cursus zakelijk Engels?

Van uw vraag en doelstelling wordt een maatwerkvoorstel gemaakt.

Dit zijn onderwerpen die vaak aan de orde komen:

 • Social talk: een gesprek starten in het Engels, zelfvertrouwen kweken.
 • Zakelijke gesprekken voeren in het Engels
 • Zakelijke Engelse correspondentie: e-mails, rapporten enz.
 • Business English: professioneel communiceren
 • Terminologie van vaktechnische termen en vocabulaire
 • Presentatietechnieken: geven van presentaties over het bedrijf, product, dienst of persoon.
 • Telefoneren in het Engels
 • Cultuurtraining: omgaan met verschillende culturen
 • Technisch Engels
 • Vergader- en overlegvaardigheden
 • Onderhandelen en gesprekstechnieken

  Dit is ons aanbod

  Neem contact op

⭐ Wat kan ik verwachten na een aanvraag voor een cursus zakelijk Engels?

We sturen u een voorstel met een prijsindicatie binnen 24 uur. Spreekt u dit aan dan is een volgende stap de intakegesprekken met u of uw medewerkers om het CEF niveau vast te stellen. Dit gaat volgens een aantal stappen:

 1. We vragen dan ook naar de persoonlijke doelstellingen voor de cursus.
 2. Daarna sturen we een offerte met de mogelijkheden
 3. Gaat u daarmee akkoord dan plannen we samen met u de lesdata
 4. Start de cursus dan brengen we na de eerste les verslag uit
 5. We evalueren schriftelijk na 5 lessen en aan het eind van de cursus
 6. U ontvangt een eindrapport met de begin- en eindniveaus

De cursus kenmerkt zich door:

 • Behandeling van onderwerpen n.a.v. de intakegesprekken
 • Je gaat aan de slag met de dagelijkse uitdagingen en onderwerpen
 • De cursus is heel praktijkgericht
 • Van passieve kennis naar actieve kennis
 • Vergroten van het zelfvertrouwen
 • Kleine groepen met veel interactie in de training
 • Lessen van een native speaker
 • Naast het ‘leren’ wordt er ook gelachen

Dit is onze werkwijze

 

Opties:
* Training op uw bedrijfslocatie.
* Training via video call programma
* Training via blended learning waarbij enkele lessen op locatie worden
gegeven en enkele via video call.
* Training online. 24/7  leren in uw eigen tempo.

 • Workshops over diverse onderwerpen in enkele dagdelen
 • Vertalingen van documenten en websites
 • Of wat verder uw wensen zijn

 

Neem contact op

⭐ Wat kost een cursus zakelijk Engels?

Dat ligt aan uw wensen. De trainingen die we geven maken we op maat en stemmen we af op uw doelstelling. Na een eerste contact met ons ontvangt u altijd een voorstel met een prijsindicatie binnen 1 dag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Dat kan een bedrijfstraining voor u of uw medewerkers zijn op uw locatie (de trainingen worden door heel Nederland gegeven)

Opties:
* Training op uw bedrijfslocatie.
* Training via video call programma
* Training via blended learning waarbij enkele lessen op locatie worden
gegeven en enkele via video call.
* Training online. 24/7  leren in uw eigen tempo.

 • Workshops over diverse onderwerpen in enkele dagdelen
 • Vertalingen van documenten en websites
 • Of wat verder uw wensen zijn

Dit is ons aanbod

Of bekijk alvast hoe we anderen hebben geholpen

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.