Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Dordrecht

Cursus Engels Dordrecht

Cursus Engels Dordrecht

Bent u op zoek naar een cursus zakelijk Engels die volledig aansluit bij uw dagelijkse praktijk? Dan bent u bij SR training aan het juiste adres! Niet alleen het verbeteren van de Engelse gespreksvaardigheden van u en/of uw medewerkers komt aan bod, ook leert u bijvoorbeeld hoe een e-mail correct wordt opgebouwd, hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technische vocabulaire begrijpen en hoe presentaties verbeterd kunnen worden.

De cursus wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan. Zo werken we samen aan ‘Serious Results’ tijdens een cursus Engels in Dordrecht en omgeving! Dit is onze werkwijze.

 

Waarom SR training?

Kiezen voor een cursus Engels van SR training brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo houden we voorafgaand een intakegesprek met u én de deelnemer(s) en krijgt u les van een native speaker. Een cursus van SR training is maatwerk, we stemmen de cursus af op uw doelstelling en gaan praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden te werk. Via CEF maken we een duidelijke niveaubepaling en doordat de training in kleine groepen wordt gegeven is het zeer interactief.

Daarnaast schenken we aandacht aan cultuur en zijn we zeer flexibel. Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde niveau.

Neem eens een kijkje welke onderwerpen we allemaal aan bod kunnen laten komen in de cursus zakelijk Engels voor uw medewerkers.

 

Verbeter uw zakelijk Engels met een cursus van SR training!

SR training biedt u verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van uw zakelijk Engels:

  • Cursussen
  • Interactieve trainingen
  • Cultuurtrainingen
  • Begeleiding
  • Advies

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling. SR training is bovendien bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken zoals zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistiek, zorg, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven.

 

Meer informatie

Met een cursus Engels van SR training in Dordrecht rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Maar ook een cursus in Breda, Rotterdam, of bijvoorbeeld in Tilburg, Zeeland of Limburg en andere delen van het land is geen probleem. We komen graag naar uw bedrijfslocatie voor een training zakelijk Engels.

Neem contact met ons op via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.