Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

⭐ Cursus zakelijk Engels in Rotterdam volgen?

⭐ Cursus zakelijk Engels in Rotterdam volgen?

 

tekst cursus Engels Rotterdam afbeelding Willemsbrug

Cursus zakelijk Engels in Rotterdam

 
Bent u op zoek naar een cursus zakelijk Engels in Rotterdam of omgeving? Maak dan kennis met SR training!

Met een cursus zakelijk Engels te Rotterdam van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en helpt een native speaker uw mondelinge en schriftelijke communicatie te verbeteren. Dé perfecte oplossing als u uw zakelijk Engels wilt verbeteren of een geschikte cursus zakelijk Engels in Rotterdam zoekt voor uw medewerkers! Dat kunnen trainingen Engels voor groepen zijn of 1 op1 trainingen op uw bedrijfslocatie.

Onze cursussen zijn speciaal gericht op uw bedrijf/baan en doelstellingen en daardoor direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Met een praktijkgerichte cursus van SR training rekent u voorgoed af met uw onzekerheden in de Engelse taal!
 
Meer weten? Neemt u contact met ons op om u verder te informeren.


 

Uw cursus zakelijk Engels te Rotterdam op maat

 
SR training verzorgt niet alleen cursussen zakelijk Engels in Rotterdam. Ook in andere delen van het land zijn we actief met:

 • interactieve trainingen
 • cultuurtrainingen
 • begeleiding en advies
 • Workshops
 • vertalingen
 • websitescans
 • en verder datgene waar u behoefte aan heeft.

  Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

 • Zakelijke/financiële dienstverlening;
 • Technische bedrijven;
 • Makelaardij
 • Scheepswerven;
 • Logistiek;
 • Zorg;
 • Agrarische sector;
 • ICT;
 • Productiebedrijven;
 • enz.


Daardoor zorgen we dat een training Business English in Rotterdam op maat gemaakt en praktijkgericht is. Passend bij uw doelstelling! Maar ook functiegericht: Engels voor HR managers, Inkopers, productiemedewerkers, ICTers, Accountmanagers en vul maar aan. Praktijkgericht Engels waar u of uw medewerkers gelijk mee aan de slag kunnen.
Wat je vandaag leert is ook vandaag toepasbaar.
 

In 6 stappen naar een goede beheersing van het zakelijk Engels

 
Om de cursus zakelijk Engels in Rotterdam zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan

We beginnen met stap 1, waarin we onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling uitleggen en we u een vrijblijvende prijsindicatie geven.

Bij stap 2 houden we een intakegesprek met uw medewerkers om de persoonlijke doelstellingen en het CEF niveau te bepalen.

Stap 3 omvat het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

Dan volgt stap 4, waarbij we een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken maken.

Bij stap 5 gaat de training echt beginnen en volgt u de cursus zakelijk Engels in Rotterdam.

Stap 6, tevens de laatste stap, gaat om de nazorg die we u kunnen bieden. We bekijken of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we eventueel nog meer voor u kunnen doen.
 

Meer informatie

 
Wilt u meer weten?
Hier vindt u informatie welke onderdelen voor een bedrijfstraining Engels ook voor uw bedrijf interessant zijn.

Vergroot uw zelfvertrouwen op het gebied van zakelijk Engels met een cursus van SR training in Rotterdam! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Hoort u het liever van een ander?
 
Bekijk dan onze referenties van tevreden klanten.

Ook kunt u een van onze E-boeken downloaden waarmee u alvast aan de slag kunt.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.