Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Cursus zakelijk Engels in Rotterdam volgen?

Cursus zakelijk Engels in Rotterdam volgen?

Bent u op zoek naar een cursus zakelijk Engels in Rotterdam of omgeving? Maak dan kennis met SR training! Met een cursus zakelijk Engels te Rotterdam van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en leert u van een native speaker uw mondelinge en schriftelijke communicatie te verbeteren. Dé perfecte oplossing als u uw zakelijk Engels wilt verbeteren of een geschikte cursus zakelijk Engels in Rotterdam zoekt voor uw medewerkers! Onze cursussen zijn speciaal gericht op uw bedrijf/baan en doelstellingen en daardoor direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Met een cursus zakelijk Engels in Rotterdam en omgeving van SR training rekent u voorgoed af met uw onzekerheden in de Engelse taal! Meer weten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op om verder te informeren.

Uw cursus zakelijk Engels te Rotterdam op maat

SR training verzorgt niet alleen cursussen zakelijk Engels in Rotterdam en interactieve trainingen, maar ook voor cultuurtrainingen, begeleiding en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

  • Zakelijke dienstverlening;
  • Technische bedrijven;
  • Scheepswerven;
  • Logistiek;
  • Zorg;
  • Agrarische sector;
  • ICT;
  • Productiebedrijven;

Dit maakt het mogelijk dat een cursus zakelijk Engels in Rotterdam op maat gemaakt en praktijkgericht is en bij uw doelstelling past. Maar ook functiegericht: Engels voor HR managers, Inkopers, Accountmanagers, Engels op de werkvloer en meer.

In 6 stappen naar een goede beheersing van het zakelijk Engels

Om de cursus zakelijk Engels in Rotterdam zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan. We beginnen met stap 1, waarin we onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling uitleggen en we u een vrijblijvende offerte presenteren. Bij stap 2 houden we een intakegesprek met u en/of uw medewerkers om de persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen. Stap 3 omvat het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk. Dan volgt stap 4, waarbij we een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken maken. Bij stap 5 gaat de training echt beginnen en volgt u de cursus zakelijk Engels in Rotterdam. Stap 6, tevens de laatste stap, gaat om de nazorg die we u kunnen bieden. We bekijken of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we eventueel nog meer voor u kunnen doen.

Meer informatie

Ook een cursus zakelijk Engels in Rotterdam volgen? Vergroot uw zelfvertrouwen op het gebied van zakelijk Engels met een cursus van SR training in Rotterdam! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ook kunt u een van onze E-boeken downloaden waarmee u alvast aan de slag kunt.

Pin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

Mis onze laatste blog artikelen en tips niet! (en ontvang een korting op de Business English Survival Guide)IK WIL ME AANMELDEN
+