Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 30 beoordelingen bij Google

Cursus Engels in Middelburg

Cursus Engels in Middelburg

Cursus Engels in Middelburg

SR training is dé specialist voor zakelijk Engels. Wij begrijpen als geen ander dat u met uw bedrijf professioneel wilt overkomen. Zowel de mondelinge als schriftelijke communicatie moet kloppen. Om uw professionaliteit in internationale klantencontacten te verbeteren is een cursus Engels in Middelburg van SR training de ultieme oplossing. Onze cursussen zijn speciaal gericht op uw bedrijf, functie en doelstellingen. Waardoor de cursus direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Wilt u nu alvast meer lezen over handige tips en praktische oplossingen?

Bekijk dan onze E-boeken.

 

Over SR training

Onzekerheden over de Engelse taal kunnen voor een hoop obstakels zorgen op de werkvloer. Met een cursus van SR training rekent u voorgoed af met twijfels over de correctheid van een e-mail en het zoeken naar dat ene vaktechnische woord. U volgt met gemak een presentatie of vergadering en u laat Engelstalige telefoontjes niet meer aan anderen over. U herkent vast de volgende uitdagingen.

Handig en efficiënt! Bovendien is de cursus Engels in Middelburg volledig afgestemd op uw bedrijf of functie, zodat we doelgericht en praktijkgericht te werk kunnen gaan. Onze verschillende trainingen bieden u diverse mogelijkheden u kunt kiezen voor: interactieve trainingen, cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Stappenplan

SR training werkt met een stappenplan om de cursus Engels in Middelburg zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen:

  • De uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte;
  • Een intakegesprek om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen;
  • Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid;
  • De opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken;
  • Start van de cursus, op korte termijn;
  • En de nazorg: heeft de cursus u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u betekenen?

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wilt u direct een cursus Engels boeken in Middelburg of op uw locatie elders in Zeeland?  Stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.