Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus Engels Goes

Cursus Engels Goes

haven in Zeeland Tekst: cursus Engels Zeeland

 

Een cursus Engels nabij Goes

SR training is dé specialist voor een cursus zakelijk Engels in de omgeving van Goes. Wij begrijpen als geen ander dat u met uw bedrijf professioneel wilt overkomen. Zowel de mondelinge als schriftelijke communicatie moet kloppen. Om uw professionaliteit in internationale klantencontacten te verbeteren is een cursus Engels in Goes van SR training de ultieme oplossing.

Onze cursussen zijn speciaal gericht op uw bedrijf/baan en doelstellingen waardoor ze direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Wilt u nu alvast meer lezen handige tips en praktische oplossingen? Download dan een van onze e-boeken

 

De cursussen van SR training

Onzekerheden over de Engelse taal kunnen voor een hoop obstakels zorgen op de werkvloer. Met een cursus van SR training rekent u voorgoed af met twijfels over de correctheid van een e-mail en het zoeken naar dat ene vaktechnische woord. U volgt met gemak een presentatie of vergadering en u laat Engelstalige telefoontjes niet meer aan anderen over. Handig en efficiënt!

Bovendien zijn onze trainingen volledig afgestemd op uw bedrijf of baan, zodat we doelgericht en praktijkgericht te werk kunnen gaan. Onze trainingen bieden u diverse mogelijkheden: u kunt kiezen voor interactieve trainingen, cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Uw Engels verbeteren in 6 stappen

SR training maakt gebruik van een stappenplan dat toepasbaar is voor vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt.

Bij stap 1 leggen we onze werkwijze uit n.a.v. uw doelstelling en presenteren we u een vrijblijvende offerte.

Daarna volgt bij stap 2 een intakegesprek met uw medewerkers, waar persoonlijke doelstellingen en het niveau worden bepaald.

Het ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk is stap 3.

Bij stap 4 bevestigen we de opdracht en de gemaakte afspraken en bij

stap 5 start de cursus.

Stap 6, de laatste stap, is de nazorg. We bekijken of de training de gewenste resultaten heeft opgeleverd en wat we nog voor u kunnen doen. Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen. Denk daarbij aan de volgende sectoren:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Logistiek
  • Scheepvaart
  • Industriële bedrijven
  • Zorg
  • Retail en productie
  • Agrarische sector
  • Technische bedrijven

 

Meer informatie

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wilt u direct een cursus Engels boeken in Goes? Ook dat is mogelijk! Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook in de omgeving van Goes, in Vlissingen, Middelburg en de rest van Zeeland helpen we u graag.
Bekijk de referenties van tevreden klanten en zie wat we ook voor u kunnen doen.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.