Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 36 beoordelingen bij Google

Zakelijk Engels in Den Haag leren?

Zakelijk Engels in Den Haag leren?

Tekst; cursus-Engels-Den-Haag plaatje: torentje Binnenhof-Den -Haag

Zakelijk Engels in Den Haag: wij komen naar u toe

Zou u graag uw zakelijk Engels in Den Haag willen bijspijkeren of professioneel verbeteren? Of bent u zoekende naar een cursus zakelijk Engels voor uw medewerkers? Dan bent u bij SR training aan het juiste adres! Een cursus zakelijk Engels in Den Haag is zeer geschikt om uw mondelinge- en schriftelijke communicatie met professionele en internationale contacten te verbeteren.

Wij hebben diverse native speakers in dienst die zowel uw mondelinge als schriftelijke zakelijk Engels in Den Haag samen met u kunnen verbeteren. Zo hoeft u zich nooit meer onzeker te voelen wanneer u communiceert in het Engels met zakelijke contacten. Is een cursus zakelijk Engels in Den Haag iets wat u nodig heeft? Meldt u dan meteen aan, of informeer eens verder door even contact met ons op te nemen.

Hoe verbeteren wij uw zakelijk Engels?

Bij SR training geven we cursussen zakelijk Engels in Den Haag, waarbij we werken met een vast stappenplan. Zo kunnen we de cursus zo goed als mogelijk op uw persoonlijke wensen afstemmen:

  • 1. We beginnen met de uitleg van onze werkwijze en gaan in op uw doelstelling. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op;
  • 2. Daarop volgt een intakegesprek waarin we uw persoonlijke doelstellingen nader bepalen en een indruk krijgen van uw huidige niveau;
  • 3. Vervolgens ontwikkelen we een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk;
  • 4. Opdrachtbevestiging van de gemaakte afspraken;
  • 5. Hierop start de cursus zelf, op korte termijn al;
  • 6. Nazorg. Na afloop van de cursus bespreken we graag met u of de cursus zakelijk Engels in Den Haag u de resultaten heeft geleverd waar u op had gehoopt en of er verder nog zaken zijn die we voor u kunnen doen.

SR training is bekend met een grote diversiteit aan bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt. Omdat we veel ervaring hebben in verschillende branches kunnen we voor ieder bedrijf een op maat gemaakte training ontwikkelen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven.

Waarom een cursus zakelijk Engels in Den Haag?

Engelse telefoontjes aan anderen overlaten, twijfelen over de correctheid van een e-mail, de draad kwijt raken tijdens een meeting of tjdens een presentatie en niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen? We gaan u helpen met een praktijkgerichte training zakelijk Engels in Den Haag van SR training. Hoe? Bekijk onze werkwijze.

We kunnen in de cursus de verschillende onderwerpen op het gebied van Business English behandelen. Wij kijken graag samen met u naar de alle mogelijkheden die onze op maat gemaakte trainingen u te bieden hebben.

Ja, ik wil zakelijk Engels in Den Haag leren!

Ook een cursus zakelijk Engels in Den Haag volgen? Meldt u dan meteen aan bij SR training!

Natuurlijk hebben we ook mogelijkheden om de cursus via een beeldverbinding te geven. Lessen op afstand dus. We informeren u graag over de mogelijkheden.


Neem contact met ons op als u verder wilt informeren over wat de cursus zakelijk Engels in Den Haag voor u of uw medewerkers kan betekenen. Contact opnemen kan door middel van het contactformulier op de website, of door ons een e-mail te sturen of te bellen.

Bekijk een van onze E-boeken downloaden voor vele tips.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.