Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

De voordelen van een stage in het buitenland

De voordelen van een stage in het buitenland

Tags: , ,

de voordelen van een stage in het buitenland

Voor de meeste opleidingen is een stage erg belangrijk. Je doet ervaring op, past de theorie van jouw opleiding toe en je bouwt een netwerk op.

De meeste studenten kiezen ervoor om een stage in Nederland te doen maar je kunt er ook voor kiezen om stage in het buitenland te gaan doen.


Het is een ervaring die je bijblijft voor het leven en daarom vat ik samen wat nou precies de voordelen van een stage in het buitenland zijn.

Ontwikkeling op allerlei gebieden

Een van de belangrijkste voordelen van een stage in het buitenland is de invloed die het heeft op je ontwikkeling. Wat als gevolg heeft dat je je op een culturele, sociale en professionele ontwikkeling ontwikkeld.

Door naar het buitenland te gaan leer je hoe je dingen zelfstandig moet regelen en ondernemen. Maar ook de kleine dingen zullen invloed hebben. Denk aan nieuw eten, nieuwe sociale skills maar ook professionele skills. Alles zorgt ervoor dat jij als een ander mens terug komt.

Boost je creativiteit

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat werken in het buitenland gunstig is voor creatieve ontwikkeling. Zo leer je makkelijker associaties te maken, genereer je makkelijker ideeën en kun je beter met ongebruikelijke kennis omgaan. Deze creatieve voordelen zijn echter wel afhankelijk van jouw vaardigheid om jezelf bloot te geven aan onbekende omgevingen.

Een mooi CV opbouwen

Een goed CV opbouwen, op basis van relevante ervaringen, is natuurlijk een essentieel onderdeel voor een succesvolle loopbaan. Door een buitenland ervaring op je CV te hebben staan, bewijs je aan toekomstige werkgevers dat jij internationale vaardigheden hebt opgedaan en dat je je kan aanpassen in een onbekende omgeving.

Het ontwikkelen van jouw talenknobbel

Je krijgt ook te maken met een nieuwe taal en dit is een mooie kans als geïnteresseerd bent in het leren van een nieuwe taal. Je kan immers beter Engels leren in Engeland dan in Nederland. Op deze manier zul je er heel veel mee bezig zijn en andere dingen leren dan uit een theorieboek.

Bekijk ook de informatie als je wilt gaan wonen in Engeland en hoe je het beste met een native speaker kunt communiceren.


Dus ga voor die stage want oefening baart kunst.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk onze klantlocaties.

google-map-logo
STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blog berichten

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.