Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Een baan zonder grenzen – een nieuwe baan in Londen

Een baan zonder grenzen – een nieuwe baan in Londen

Tags: , , ,

een-nieuwe-baan-in-Londen-werken-in-Engeland

Wat te verwachten van een nieuwe baan in Londen

Werken in Engeland kan een spannend en leuk iets zijn. Het is een goede manier om jezelf te ontwikkelen en er achter te komen wat je wilt.

Je leert een internationale taal en komt in contact met mensen van over de hele wereld.

Daarom bespreken we in dit blog de vier dingen die je wil weten als je overweegt te gaan werken in Londen. Een nieuwe baan in Londen!

Vrienden van over de hele wereld

Omdat veel mensen in Londen willen wonen, werken of studeren zul je niet alleen nieuwe mensen uit Engeland leren kennen, maar mensen van over de hele wereld. Dit is interessant, leerzaam maar ook vooral fijn omdat deze mensen ook ‘nieuw’ zijn in Londen. Je kan jouw vondsten, verwarringen en ervaringen met hen delen en dit zorgt er voor dat je je meer thuis gaat voelen.

Van toerist naar local

Naarmate je meer tijd doorbrengt in Londen zul je steeds meer van de toeristische gebieden achterwege laten en meer aandacht hebben voor de smeltkroes van culturen in Londen, gewoontes en de mensen van het land en de stad waar je werkt of woont. Op deze manier verander je steeds meer van een toerist in een local.

Het CV

In vergelijking met Nederland wordt in Engeland tijdens het sollicitatieproces nog vrij traditioneel gebruik gemaakt van een minimaal CV en een motivatiebrief. In Engeland gaat het meer om de referenties op het CV dan om jouw foto of bijbaantje. Omdat de contactgegevens van de referenties op de CV staan wordt hij ook met meer zorg rondgestuurd.

Alsjeblieft en dankjewel

Het is algemeen bekend dat Nederlanders wat stug en ‘straight to the point’ kunnen zijn. In Engeland is dit minder het geval. Er wordt met meer beleid gezegd wat er bedoeld wordt. Als je dus een nieuwe baan hebt aangenomen in Engeland is dit wellicht iets waar je rekening mee zou moeten houden. Zeker in de eerste paar weken aan de slag is het handig om te kijken hoe er op de werkvloer met elkaar wordt omgegaan.

Als je nou na deze blog nog steeds enthousiast bent zou ik zo snel mogelijk gaan beginnen met jouw baan zonder grenzen!

Wil je echt verhuizen naar Engeland, lees dan dit ook.

Of bekijk: hoe je het beste zaken kunt doen met Britten

Deel dit ook met anderen op social media, bedankt daarvoor!

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk onze klantlocaties.

google-map-logo
STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blog berichten

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.