Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 31 beoordelingen bij Google

Cursus zakelijk Engels voor iedere beroepsgroep

Cursus zakelijk Engels voor iedere beroepsgroep

Tags: , , ,

een-cursus-zakelijk-Engels-voor-iedere-beroepsgroep

 

Zakelijk Engels voor diverse functies en beroepen

Wie heeft er nou zakelijk Engels nodig?

 

Tegenwoordig zijn er maar weinig beroepen waarbij je niet enige kennis van (zakelijk) Engels nodig hebt. Dus een cursus zakelijk Engels is voor iedere beroepsgroep aan te raden. Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep.

Vaak zijn dat niet eens internationaal georiënteerde bedrijven. Door globalisering komen we steeds meer in aanmerking met niet Nederlands sprekende mensen die informatie willen over uiteenlopende zaken.

We zullen je in dit artikel een aantal voorbeelden geven van bedrijven waarvoor we zakelijke Engels verzorgen. Je ziet dan dat dit heel uiteenlopende bedrijfstakken zijn met soms gelijke maar vaak ook afwijkende vragen.

 

Centraal staat altijd dat een niet Nederlands sprekende klant goed geholpen moet worden. Soms is dat door een (telefonisch of persoonlijk) gesprek en een andere keer via een e-mail. Het gaat dus om zowel mondelinge- als schriftelijke communicatie.

 

 

Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep

 

We geven je graag een indruk hoe veelzijdig de vraag naar zakelijk Engels is.

Hieronder een aantal bedrijven die we helpen met hun specifieke vragen naar zakelijk Engels.

Zo verzorgen we een cursus Engels in Dordrecht voor een bedrijf wat machines repareert. Omdat dit bedrijf internationaal werkt moeten de Nederlandse onderhoudsrapporten worden omgezet in goed Engels voor het internationale moederbedrijf. Hierbij is het dus belangrijk dat de grammatica in orde is maar ook de opbouw van het rapport.

 

Een groot makelaarskantoor vroeg ons om een maatwerkcursus zakelijk Engels in Rotterdam. Zij deden steeds meer zaken met expats die in de omgeving van Rotterdam een woonruimte zochten.

Bij de bezichtigingen liepen de makelaars vaak vast. Hun woordenschat was te beperkt om alle pluspunten van een woning uit te leggen. Simpele dingen zoals; wat is een doodlopende straat in het Engels, een rijtjeshuis, wat is ‘bespoke’, semi detached enz. enz.

Maar ook de medewerkers op kantoor wilde weten hoe je een goed contract opstelt, hoe je dingen formuleert enz. Een cursus dus met veel uiteenlopende onderwerpen.

 

Een zorgverzekeraar waar we al jaren zaken mee doen vindt het belangrijk om medewerkers constant te ontwikkelen. Daardoor kunnen zij (buitenlandse) klanten goed te woord staan.

In Nederland is een zorgverzekering verplicht in andere landen heb je vaak een keuze. Hoe leg je dat goed uit aan iemand. En wat zijn de typische ‘verzekering technische’ woorden die je normaal niet in een doorsnee cursus Engels leert.

Zo geven we regelmatig cursussen Engels voor de klantservice teams die zowel persoonlijk, telefonisch of contact per e-mail hebben met klanten.

Een praktijkgerichte cursus Engels die we aanbieden in bijvoorbeeld Zeeland maar ook in Maastricht en andere delen van het land.

 

 

 

Business English voor diverse beroepen

 

De directie van een logistiek bedrijf helpen we met een training Business Engels op locatie in Moerdijk. Hierbij gaat het vooral om het geven van presentaties in het Engels, het bedrijf kunnen vertegenwoordigen bij internationale partners, vergaderingen kunnen leiden en bijwonen.

Gasten kunnen informeren en rondleiden in het bedrijf. Communiceren op een hoger niveau. Weer een heel andere behoefte dus.

 

Voor een technisch bedrijf hebben we een maatwerk training gemaakt voor procesoperators. Een cursus technisch Engels op de bedrijfslocatie in Breda. Het ging hier vooral om te kunnen lezen van Engelse werkinstructies, gebruikshandleidingen van machines. Ook moest men de werking van de machine uit kunnen leggen aan buitenlandse collega’s.

 

Zo gaven we ook een workshop zakelijk Engels in Den Bosch voor leden van een internationale Ondernemingsraad. Hun behoefte was vooral gericht op de juiste gesprekstechnieken in het Engels. Het verdedigen van standpunten en voorstellen goed uit kunnen leggen. Het professioneel kunnen onderbreken van gesprekken en resultaat gericht communiceren.

 

Ook trainingen Business English in Eindhoven en in-company cursussen Engels in Tilburg worden regelmatig gegeven bij bedrijven die willen investeren in hun medewerkers en dus ook in hun klant.

Er wordt verwacht dat medewerkers klanten en buitenlandse collega’s professioneel te woord kunnen staan. Bedrijven onderscheiden zich daarmee.

 

Een cursus Zakelijk Engels voor iedere bedrijfsgroep. Je ziet dus dat de vraag heel divers kan zijn en dat bedrijven heel verschillende doelstellingen kunnen hebben. Wil je eens kijken wat het beste rendement voor jullie bedrijf oplevert, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

 

Tot slot:

 

 

Omdat Nederlanders regelmatig geprezen worden voor hun kennis van het Engels is er soms een overschatting van onze mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Engels. Wil je dat medewerkers professioneel overkomen in het Engels dan is dat de investering waard. 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk onze klantlocaties.

google-map-logo
STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blog berichten

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.