Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 36 beoordelingen bij Google

Cursus business Engels

Cursus business Engels

Tekst: cursus Business English plaatje: Big Ben

 

Cursus Business English voor u of uw medewerkers

 
Wilt u zich zekerder voelen tijdens het contact met uw Engelstalige collega’s of klanten of lijkt het u goed als alle medewerkers op eenzelfde niveau zitten qua Engels? Wilt u professioneler mondeling- en schriftelijk communiceren in het Engels? Gezien worden als een gelijkwaardige partner?

Dan is een cursus business Engels van SR training wel wat voor u en/of uw collega’s. Er is niets fijners dan alle zakelijke besprekingen in het Engels net zo goed kunnen volgen als die in het Nederlands en er actief aan kunnen deelnemen, omdat u geen moeite heeft met de taal.
 
Een cursus Business English van SR training sluit volledig aan op de dagelijkse praktijk van uw baan of bedrijf. Daar zorgen we voor door samen goed te focussen op de zakelijke termen uit uw branche. Zo werken we samen aan ‘Serious Results’ tijdens een cursus zakelijk Engels!

Waarom SR training?

 
Als u niet meer wilt twijfelen over de correctheid van uw Engelstalige e-mails of liever vol zelfvertrouwen de Engelstalige telefoontjes wilt voeren in de buurt van collega’s, dan is het tijd voor een cursus business Engels! Laat die vervelende situaties achter u en kies voor de business Engels cursus van SR training. Wij gaan graag samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u voortaan zonder zenuwen en twijfels die werkzaamheden uitvoert.

Bedrijven onderscheiden zich door medewerkers te hebben die professioneel kunnen communiceren in een andere taal. Tegenwoordig komt u er niet meer met vakantie Engels!

In het internationaal zakendoen met andere landen is het ook belangrijk om goed om te gaan met cultuurverschillen. De Nederlandse ‘directe’ manier van communiceren en zakendoen wordt niet overal gewaardeerd. Daarom schenken we in onze taaltrainingen ook aandacht aan de cultuur van uw zakenpartner.

Wij komen naar u toe. Bedrijfstrainingen in-company dus. Geen reistijd voor medewerkers en urenderving. We geven de lessen bij u op het bedrijf.

Maar misschien volgt u de lessen liever op afstand via een beeldbel verbinding. Ook dat kan. Bekijk de mogelijkheden van lessen via een virtual classroom.

Cursus Engels aan de hand van een stappenplan

 
Om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen werkt SR training met een stappenplan:

 •  1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
 • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en het niveau te bepalen
 • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
 • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
 • 5: Start van de cursus, mogelijk op korte termijn
 • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?
   
  Effectief Business Engels leren van een native speaker waar uw medewerkers hun vragen aan kunnen stellen en gelijk een antwoord krijgen.
  Bekijk eens welke onderwerpen in de cursus Engels kunnen behandelen.

Meer informatie

 
We geven onze trainingen Business English door heel het land. Zo komen we naar u toe in Zeeland, Brabant, Limburg maar ook in Rotterdam en Den Haag zijn we actief.

Bent u enthousiast over onze werkwijze en wilt u een business Engels cursus volgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Met een cursus business Engels van SR training op locatie rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Business English is ons specialisme maar met ons team van native speakers verzorgen we ook: Duits, Frans, Spaans, Russisch en Nederlands.

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.