Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 36 beoordelingen bij Google

Cursus technisch Engels-Breda

Cursus technisch Engels-Breda

Technisch-Engels-lengtematen-dimensies-gewichten-volume-SR training-zakelijk-Engels
cursus technisch Engels breda

Cursus technisch Engels

 
U wilt graag uw zakelijk Engels verbeteren maar tegelijk ook het technisch Engels leren in uw vakgebied en liefst op uw bedrijfslocatie in Breda.
SR training combineert het verbeteren van mondelinge- en schriftelijke vaardigheden met kennis van vaktechnische vocabulaire. Technisch Engels is nodig in uiteenlopende bedrijfstakken.

Technisch Engels

 
Het technisch Engels omvat vele facetten zoals: het ontwerpen en ontwikkelen van objecten, het leren van technische dimensies zoals maten en gewichten, nummers en calculaties. Maar ook het werken met verschillende soorten materialen. Evenals het fabriceren en assembleren van objecten, materialenkennis en mechanisme.

Denk ook aan het werken met diverse machines en procestechnieken.
Regelmatig communiceren met Engelse sprekende collega’s gaat na een cursus technisch Engels een stuk beter.

Bij verschillende technische bedrijven heeft SR training al trainingen Engels verzorgd. Bekijk de positieve resultaten van een cursus technisch Engels.

Waarom SR training?

 
Een training bij SR training heeft verschillende voordelen.
De cursus wordt precies afgestemd op uw doelstellingen. Daarvoor houden we voorafgaand een intakegesprek met u en de deelnemer(s). We gaan praktijkgericht te werk en gaan aan de slag met de dagelijkse uitdagingen van de medewerkers.

De lessen worden gegeven door een native speaker. De trainingen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 6 persopenen, daardoor is er veel ruimte voor interactie. Daarnaast schenken we aandacht aan cultuur en zijn we zeer flexibel. Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Uw aanvraag voor een offerte is binnen 48 uur bij u binnen.

U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden evaluaties van de vorderingen plaats. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat met het behaalde CEF niveau.

Wilt u weten hoe SR training u kan helpen om uw medewerkers verder te ontwikkelen op het gebied van zakelijk- én technisch Engels in Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom of Roosendaal, neem dan contact op.

Lees alvast ons blog over Technisch Engels: 4 dingen die je moet weten!

Bel of Mail

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.