Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Subsidies
Direct bellen!

Subsidies

Kostenverlagende maatregelen voor scholing

 

Belastingaftrek werknemer/particulier
Studiekosten (met een drempel van € 250,00) zijn aftrekbaar en kunnen worden opgegeven in de belastingaangifte. Wordt er door de werkgever een gedeelte vergoed dan moet dit in mindering worden gebracht. Voor meer informatie: Belastingdienst

Belastingaftrek ondernemers
Scholingskosten voor ondernemers en zzp’ers zijn als bedrijfskosten aftrekbaar.
Op deze pagina wordt uitgelegd wanneer u als ondernemer de kosten af kunt trekken of wanneer als particulier.

Subsidies voor werkgevers
Bent u aangesloten bij een branchevereniging, dan heeft u mogelijk recht op een subsidie vanuit het O&O fonds (Opleiding en Ontwikkeling). U kunt bij uw brancheorganisatie informeren of kijk op deze pagina.

Overige subsidies buiten O&O fondsen
Kijk verder op www.ondernemersplein.nl  Hier vindt u alle subsidies van het Rijk, de provincies en de Europese Unie. Met de subsidiewijzer kunt u kijken of u in aanmerking komt voor een subsidie.

 

Laatste update over studiekosten

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.