Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 51 beoordelingen bij Google

Engels telefoonalfabet

Engels telefoonalfabet

Engels telefoonalfabet en nummers

Telefoneren in het Engels-Engels telefoonalfabet

Ga je telefoneren in het Engels dan kan dat een hele uitdaging zijn. Je ziet de persoon niet dus het vraagt extra concentratie om alles goed te verstaan en te begrijpen. Misschien heeft iemand een bepaald accent of gebruikt hij of zij woorden die je niet kent.

We schreven enkele artikelen over telefoneren in het Engels. Die vind je hieronder.

Je zal ook regelmatig iets moeten spellen als je naar een naam vraagt of een naam doorgeeft.

Altijd handig om het telefoonalfabet in het Engels te kennen. Ook de uitspraak van nummers is belangrijk. In dit overzicht zie je zowel het juiste woord als de uitspraak. Ook worden er alternatieven voor het telefoonalfabet gegeven. Natuurlijk kun je ook je eigen telefoonalfabet in het Engels maken maar zorg dan wel dat de woorden die je gebruikt duidelijk verstaanbaar zijn.

In dit Engels telefoonalfabet hebben we de ‘Engelse uitvoering’, de ‘internationale’ en ook nummers en vraag gebruikte begrippen. Soms staat er ook de uitspraak in het Amerikaans Engels bij.

Engels telefoonalfabet en nummers

(download pdf om op te slaan)

Meer tips over het telefoneren in het Engels en hoe je het gesprek professioneel kan voeren zonder angst en vrees? Dan is dit ook interessant voor jou:

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.