Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 21 beoordelingen bij Google

Engels telefoonalfabet
Direct bellen!

Engels telefoonalfabet

telefoon, bellen met Engels telefoonalfabet -Telefoneren in het Engels

Altijd handig om het telefoonalfabet in het Engels te kennen. Ook de uitspraak van nummers is belangrijk. In dit overzicht zie je zowel het juiste woord als de uitspraak. Ook worden er alternatieven voor het telefoonalfabet gegeven. Natuurlijk kun je ook je eigen telefoonalfabet in het Engels maken maar zorg dan wel dat de woorden die je gebruikt duidelijk verstaanbaar zijn.

Engels telefoonalfabet en nummers

Tips over het telefoneren in het Engels en hoe je het gesprek professioneel kan voeren zonder angst en vrees? Dan is dit ook interessant voor jou:

Zakelijke telefoongesprekken voeren in het Engels.

 5 tips to pick up the phone without fear.

 

 

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.