Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Engels leren Rotterdam

Engels leren Rotterdam

Engels leren Rotterdam of omgeving

Engelse telefoontjes aan anderen overlaten, twijfelen over de correctheid van een e-mail, de draad kwijt raken tijdens een vergadering of presentatie en niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen, het is allemaal verleden tijd wanneer u een training Zakelijk Engels van SR training hebt gevolgd! Wij bieden u verschillende cursussen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen en die van uw medewerkers. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben. Wilt u graag beter Engels leren in Rotterdam en omstreken? Boek dan een cursus bij SR training!

Waarom Engels leren met SR training?

Kiest u voor een cursus Engels van SR training, dan brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

  • Engelse les van een native speaker
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s)
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF
  • Interactieve trainingen in kleine groepen
  • Aandacht voor cultuur
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk

SR training maakt het bovendien mogelijk om zeer snel te starten. Binnen 48 uur na aanvraag krijgt u al een offerte thuisgestuurd. Daarnaast krijgt u niet alleen een eindevaluatie, maar vinden ook tijdens de cursus updates van de vorderingen plaats. U ontvangt na afsluiting van de cursus een certificaat met het behaalde niveau.

Dit is onze werkwijze.

De mogelijkheden van Engels leren met SR training

Alle trainingen van SR training zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling. Wij zijn namelijk bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken zoals zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistiek, zorg, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven. Naast cursussen en interactieve trainingen verzorgen wij ook cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Ontdek onze verschillende mogelijkheden!

Contact

Bent u enthousiast over de werkwijze van SR training en wilt u ook beter Engels leren in de buurt van Rotterdam?
Neem contact met ons op! Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen we u graag verder. Engels is onze specialiteit, maar we verzorgen ook cursussen in andere talen.

Bekijk onze E-boeken die je kunnen helpen om jou zakelijk Engels te professionaliseren.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.