Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Engels leren in Rotterdam

Engels leren in Rotterdam

 

Wilt u graag Engels leren in Rotterdam of omgeving? Dat kan met SR training!

tekst cursus Engels Rotterdam afbeelding Willemsbrug

Engelse telefoontjes aan anderen overlaten, niet weten hoe je een professionele e-mail schrijft, de draad kwijt raken tijdens een vergadering of presentatie en niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen? Wat Business English precies inhoudt?

Cursus zakelijk Engels in Rotterdam

Het is allemaal verleden tijd wanneer u een training Zakelijk Engels van SR training hebt gevolgd! Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw zakelijk Engels te professionaliseren. Maatwerktrainingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen en die van uw medewerkers.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben. Wilt u graag beter Engels leren in Rotterdam en omstreken? Volg dan een cursus bij SR training! Neemt u   contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Engels leren in Rotterdam met SR training?

 
Als u Engels wilt leren in Rotterdam schakelt u SR training in. Kiest u voor een cursus Engels van SR training, dan heeft dat de volgende voordelen:

  • Engelse les van een native speaker;
  • Intakegesprek met u én de deelnemer(s);
  • Maatwerk: passend bij uw doelstelling en praktijkgericht op uw eigen werkzaamheden;
  • Duidelijke niveaubepaling via CEF;
  • Interactieve trainingen in kleine groepen;
  • Regelmatig evalueren
  • Aandacht voor cultuur;
  • Zeer flexibel, ook tijdens cursus is bijsturen mogelijk;

SR training maakt het bovendien mogelijk om zeer snel te starten. Binnen 48 uur na aanvraag krijgt u al een geheel vrijblijvende prijsindicatie thuisgestuurd.
Daarnaast krijgt u niet alleen een eindevaluatie, maar vinden ook tijdens de cursus Engels leren in Rotterdam regelmatig updates van de vorderingen plaats. U of uw medewekers ontvangen na afsluiting van de cursus een certificaat met het behaalde niveau.

De mogelijkheden van Engels leren met SR training

 
Engels leren in Rotterdam met SR training betekent een cursus volgen die is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Alle trainingen van SR training zijn op maat gemaakt, praktijkgericht en volledig passend bij uw doelstelling.

Zo haalt u het beste rendement uit een cursus Engels.

Wij zijn bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven, bedrijfstakken en functies.
Zoals bijvoorbeeld: zakelijke dienstverlening, technische bedrijven, logistieke bedrijven, zorgverzekeraars, de agrarische sector en retail- en productiebedrijven.

Naast cursussen en interactieve trainingen Engels verzorgen wij ook andere talen voor u. Zoals zakelijk Frans, Spaans, Duits of Russisch. Ontdek onze verschillende mogelijkheden!

SR training verzorgt  in-companytrainingen door heel Nederland. Wij komen dus naar u toe als u en uw medewerkers Engels willen leren in Rotterdam.

Of juist niet op locatie maar een cursus zakelijk Engels via een beeld verbinding online.

Neem contact op

 
Bent u enthousiast over de werkwijze van SR training en wilt u ook beter Engels leren in Rotterdam of de omgeving daarvan? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan helpen we u graag verder. We helpen u graag.


 

Ook kunt u een van onze E-boeken downloaden om alvast het een en ander te leren. Of neem een kijkje op onze pagina met diverse artikelen over zakelijk Engels.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.